Yaz Sıcaklarına Aldırmayan Ofis Şıklığı!

Yaz mevsimi geldiğinde insanların daha çok deniz kenarındaki tatil bölgelerine gitmesi ve zamanını dinlenmeye yönelik geçirmesi nedeniyle, kıyafet seçimi ile ilgili olarak genellikle plaj modası ve sokak modası konuşulur. Oysa, sıcaklara rağmen hala ofiste çalışmaya devam edenler için, hayat aynı yoğun tempoda akmayı sürdürüyor.

Zarif ve Rahat Şıklık

2018 ilkbahar yaz modasına damgasını vuran tiril tiril elbiseleri, yaz mevsiminin sıcaklarına karşı etkili bir korunma yöntemi olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ofis için seçeceğiniz elbiselerin, daha çok midi ve diz üstü boyda olması, hem ofis ortamında rahat etmeniz hem de kurumsal kıyafet algısına doğru yaklaşımda bulunmanız adına, büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

Krep ve şifon kumaşlarla tasarlanmış bluz modelleri de hem etek hem de pantolonlarla kombinlemeniz için mükemmel alternatifleri oluşturuyor.

Yaz için ofis kombinleri seçerken, aslında en başta dikkat etmeyi gerektiren konu, dekolte tercihinin dozunda ve minimum seviyede tutulması.

Yaz mevsiminin sıcak ve bunaltıcı etkisi, her ne kadar ofis çalışanları üzerinde bir bıkkınlık yaratsa da bu olumsuz durumdan korunmak adına ofis kıyafetlerinin en çok hava alan ve ve en ince kumaşlı tasarımlardan tercih edilmesi, en akıllıca çözümleri oluşturuyor.

Yaz Sıcaklarına Aldırmayan Ofis ŞıklığıYaz Sıcaklarına Aldırmayan Ofis Şıklığı

Günlük Ofis Kombinleri

Rutin iş günlerinde tercih edebileceğiniz yaz ofis kombinleri arasında, pantolon ve bluz birliktelikleri, etek ve tişört kombinleri, tulumlar gibi birçok alternatif bulunuyor. Yaz ofis stilinizi oluştururken, sandalet ve spor ayakkabılardan, sneaker ve stilettolara kadar birçok ayakkabı seçeneğinden de yararlanabilirsiniz. 2018 yaz ofis şıklığı, spor ayakkabıların tüm kombinlerle uyum sağlayabileceği kadar esnek seçeneklerle dolu. Günlük iş kıyafetlerinizi oluştururken, şık kalem pantolon ve etek modellerini, krep bluzler ve basic tişört modelleri ile bir araya getirebilirsiniz.

Yaz Sıcaklarına Aldırmayan Ofis ŞıklığıYaz Sıcaklarına Aldırmayan Ofis Şıklığı

Ofis kıyafetlerinin belki de en önemli noktası sayılan sade ve soft renklerden seçilmesi gerekliliğini, kombininizi tamamlamak üzere seçeceğiniz göz alıcı renkte bir ayakkabı ve çanta tercihiyle hareketlendirebilirsiniz. Ofis kıyafeti denince akla her ne kadar ciddi kumaşlar ve modeller gelse de spor giyimden vazgeçmek istemeyenler için, Jean pantolon modelleri de son derece şık ofis kombinlerine dönüşebiliyor. İnce bluz ve gömlekler ya da basic tişörtlerle kombinleyebileceğiniz Jean pantolonları, keten ceket ve stilettolarla tamamlayarak kusursuz bir yaz ofis stili yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yaz Sıcaklarına Aldırmayan Ofis Şıklığı

Toplantılara Özel Yaz Ofis Şıklığı

Daha fazla resmiyet gerektiren toplantıların olduğu günlerde, yaz için de kurumsallığa uygun, resmi ve çok şık takımlardan oluşan kombinler oluşturabilirsiniz. Keten ya da krep kumaşlarla tasarlanmış pantolon ve ceket takımlarından ya da döpiyesler gibi oldukça şık alternatiflerden, özel toplantılarda yararlanabilirsiniz. 2018 yılının moda renklerinden ilham alan şık tasarımlar, tarzınızı yansıtmanız ve ofis şıklığına imzanızı atmanız adına, geniş alternatiflerle sunuluyor.

Yaz Sıcaklarına Aldırmayan Ofis Şıklığı

Yaz Sıcaklarına Aldırmayan Ofis Şıklığı

Toplantılarda ya da günlük ofis kıyafeti tercihinde, belki de en az cesaret edilen modeller arasında yer alan tulumları da rahatlıkla kombin seçenekleri arasında bulundurabilirsiniz. Tulum giymek için yeterli cesareti kendinizde bulamıyorsanız, yazlık ceket modelleri ve stilettolarla tulumları harika birer iş kombini parçası haline getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yaz mevsiminin pırıl pırıl parlayan güneşini ve insanın içini kıpır kıpır yapan enerjisini, ofis kıyafetlerinize profesyonelce yansıtarak hem feminen hem de güçlü bir stil ortaya çıkarabilirsiniz.

Sevgiler.

Filiz ADAR

http://moonmoda3d.blogspot.com.tr

Instagram: @moonmoda3d

Görseller Pinterest'ten seçilmiştir.