'Yaza merhaba' partisindeki sahne devrildi
'Yaza merhaba' partisindeki sahne devrildi Konya'da bir otelin bahçesinde düzenlenen ancak 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan 'yaza merhaba' partisinde sahnenin devrildiği anlara ait kamera görüntüleri ortaya çıktı.
11.09.2019 Haberler
Bu yaz pürüzsüz geçecek!
Bu yaz pürüzsüz geçecek! Braun Türkiye kadın kişisel bakım portfolyosundaki en yeni ürünleri ile yaza güzel ve pürüzsüz bir merhaba dedi.
Kadınlar plajına dev yatırım
Kadınlar plajına dev yatırım ANET Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, Sarısu’daki Kadınlar Plajı'nın 14 Haziran’da "Yaza Merhaba" partisi ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmete açılacağını söyledi. Dinçmen, bu dönem plaja 1 milyonluk yatırım yapıldığının altını çizdi. ANET Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, geçen yıl oluşturdukları Kadınlar Plajı’nda farklı farklı yaklaşımlar aldıklarını söyledi. Kadınlar Plajı’nın Sarısu’yun denize döküldüğü 70 bin metrekarelik bir alana kurulduğunu aktaran Dinçmen, plaj yapılmadan önce alanın toprakla kaplı, harabe şeklinde uyuşturucu madde kullananların mekanı olduğuna dikkati çekti. İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte alanı temizlediklerini ifade eden Dinçmen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte bu doğanın hazırladığı koy gibi bölümü, Kadınlar Plajı yapmaya karar verdiklerini kaydetti. GEÇMİŞTE MERMERLİ KADINLAR PLAJI VARDI Antalya’da geçmişte de Mermerlide Kadınlar Plajı’nın bulunduğunu aktaran Dinçmen, "Geçen yıl iki ay gibi kısa süre içinde kadınlarımızın rahatlıkla denize girebileceği, huzurlu ve nezih bir yaşam alanı oluşturmaya çalıştık. Bunu da başardık. Çok güzel teveccühler aldık" dedi. Bu yılki çalışmaların ana temasını ise geçen yıl koydukları anı defterinden aldıkları dilek ve temenniler ışığında oluşturduklarını dile getiren Dinçmen, "Geçen yıl sezona 500 şezlongla başladık ama sezonu kapatırken günlük 1250 şezlonga ulaşmıştık. Sezon ortalamasında 1050 kadını ağırladık. Bu ziyaretçi profiline baktığımızda yüzde 50’sini yabancı uyruklular oluşturuyor. Anı defterinde muhalefet diye tabir edilen partilerin kadınlarının bile teşekkür yazıları ile karşılaştık. Dileklerde, spor alanı, DJ, yaşlı kadınlarımızın kum banyosu talepleri vardı" diye konuştu. KUM BANYOSU,SPOR MERKEZİ, SPA, HAMAM Kadınlar Plajı’na romantizmalı kadınlar için kum banyosu hazırladıklarını kaydeden Dinçmen, şunları söyledi: "Plajda 400 metrekarelik alana Lara’dan getirdiğimiz ince kumla kum banyosu bölümünü
11.09.2019 Yaşam