Yemek Tarifi

Yemek Tarifi

Son dakika yemek tarifi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yemek tarifi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yemek tarifi haber sayfamızda...

Yemek Tarifi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.769 yemek tarifi haberi bulunmuştur.
Yemeklerin lezzetini ikiye katlıyor! 'Hangi yağı kullansam' derdi ortadan kalkıyor
Yemeklerin lezzetini ikiye katlıyor! 'Hangi yağı kullansam' derdi ortadan kalkıyor Türk mutfağı birbirinden lezzetli yemekleriyle ünlü. Ve bu yemeklerde kullanılan yağlar ise onların lezzetine lezzet katıyor. Ancak yemek türüne göre kullanılan yağ çeşidi ise hayati önem taşıyor. Hangi yemekte hangi yağ kullanılmalı? İşte cevabı...
15.03.2024 Yemek
Restorana gitmeye hiç gerek yok! Dışı çıtır, içi yumuşacık: Sodalı soğan enfes oluyor
Restorana gitmeye hiç gerek yok! Dışı çıtır, içi yumuşacık: Sodalı soğan enfes oluyor Kızartılmış soğan birçok yemeğin yanına atıştırmalık olarak servis edilebilir ve yemeklerin lezzetini artırır. Peki, soğanları kızartırken soda eklediğinizde çıtır çıtır soğanlar elde edeceğinizi söylesek? İşte altın renginde kızarmış soğanlar için pratik yöntem.
12.03.2024 Püf Noktası
Kırmızı et işte böyle marine edilir! İçi dışı aynı anda pişiyor, lokum gibi oluyor
Kırmızı et işte böyle marine edilir! İçi dışı aynı anda pişiyor, lokum gibi oluyor Özenle hazırlanan ve pişirilen kırmızı et hem sağlıklı hem de lezzetli yemeklerden biridir. Birçok farklı yemek çeşidine ekleyerek tükettiğimiz kırmızı eti hazırlama aşamasında dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar mevcut.
3.01.2024 Yemek
Karadeniz usulü karalahana çorbası böyle yapılıyormuş! İçine ekleyince tadı daha güzel oluyor
Karadeniz usulü karalahana çorbası böyle yapılıyormuş! İçine ekleyince tadı daha güzel oluyor Karadeniz mutfağının en sevilen lezzetleri arasında yer alan karalahana çorbasının sağlığa faydaları saymakla bitmiyor. Lahana çorbasının lezzetine lezzet katmak istiyorsanız içine ekleyin. Böyle yapınca tadı daha güzel oluyor.
19.12.2023 Yemek
Yunus Emre Akkor’dan Tavuklu Firik Pilavı
Yunus Emre Akkor’dan Tavuklu Firik Pilavı Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı - Tavuklu Firik Pilavı
1.12.2023 Milliyet Tv
Son dakika: Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye teklifi Komisyon'da kabul edildi
Son dakika: Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye teklifi Komisyon'da kabul edildi Çalışan emeklilere 5 bin TL ödenmesini de içeren kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.
29.11.2023 Ekonomi
Yunus Emre Akkor’dan Sütlü Badem Çorbası
Yunus Emre Akkor’dan Sütlü Badem Çorbası Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı - Sütlü Badem Çorbası
1.11.2023 Milliyet Tv
Türkiye’nin 100 yıllık sofra haritası
Türkiye’nin 100 yıllık sofra haritası Son yıllarda beslenme kültürümüzde önemli değişiklikler yaşanıyor. Geleneksel lezzetlerin yanı sıra modern yaşam tarzının etkileri, Türkiye’nin sofra haritasını dönüştürüyor.
28.10.2023 Yemek
Sıkıcık Çorbası Tarifi: MasterChef sıkıcık çorbası nasıl yapılır? Ege mutfağından sıkıcık çorbası yapılışı...
Sıkıcık Çorbası Tarifi: MasterChef sıkıcık çorbası nasıl yapılır? Ege mutfağından sıkıcık çorbası yapılışı... Ege Bölgesi'nin enfes yemeklerinden sıkıcık çorbası, bulgur ile yapılıyor. İnce bulgurdan elde sıkılrak yapıldığı için bu adı aldığı bildirilen sıkıcık çorbası malzemeleri ve yapılışı araştırılıyor. Peki, sıkıcık çorbası tarifi nasıl yapılıyor?
17.10.2023 Yemek
ChatGPT ‘Premium’da gerçek zamanlı veriler
ChatGPT ‘Premium’da gerçek zamanlı veriler ABD merkezli OpenAI şirketine ait yapay zekâ sohbet robotu ChatGPT, bugüne kadar cevaplarında sadece Eylül 2021’e kadar olan bilgilere yer verebiliyordu.
29.09.2023 Dünya
Akıllanan ChatGPT dur durak bilmiyor! Dolabın fotoğrafını gönder, yemek tarifi versin
Akıllanan ChatGPT dur durak bilmiyor! Dolabın fotoğrafını gönder, yemek tarifi versin ChatGPT’yi geliştiren OpenAI yatırım değerlendirmesinde 90 milyar dolara dayandı. Şirket şimdi ses ve görüntü hizmeti vermeye hazırlanıyor. Buzdolabının fotoğrafını çekiyorsun ChatGPT olan malzemelerle yemek tarifi veriyor.
28.09.2023 Ekonomi
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kuzu kavurmalı ıspanak beğendi
Kuzu kavurmalı ıspanak beğendi MALZEMESİ: Beğendisi için: 1 adet soğan 2 diş sarımsak 400 g ıspanak 2  çorba kaşığı zeytinyağı 2 tepeleme çorba kaşığı un Yarım litre süt Tuz Karabiber Muskat rendesi Kavurması için: 250 g kuzu kuşbaşı 1 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber Tuz YAPILIŞI: Beğendisi için, ilk olarak soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında 3 dakika kadar kavuruyoruz...
26.03.2023 Pazar
CZN Burak, Taha Duymaz'ın annesini ziyaret etti
CZN Burak, Taha Duymaz'ın annesini ziyaret etti Yemek tarifi videolarıyla ünlenen Taha Duymaz, depreme Hatay'da halasının evinde yakalanmıştı. Enkaz altında kalan fenomenden felaketin 12'nci gününde acı haber gelmiş, kız kardeşi Melek Nur'la cansız bedenlerine ulaşılmıştı. Taha Duymaz'ın ailesini ziyaret eden CZN Burak paylaşımlarıyla dikkat çekti.
12.03.2023 Magazin
CZN Burak, Taha Duymaz'ın annesini ziyaret etti
CZN Burak, Taha Duymaz'ın annesini ziyaret etti Yemek tarifi videolarıyla ünlenen Taha Duymaz, depreme Hatay'da halasının evinde yakalanmıştı. Enkaz altında kalan fenomenden felaketin 12'nci gününde acı haber gelmiş, kız kardeşi Melek Nur'la cansız bedenlerine ulaşılmıştı. Taha Duymaz'ın ailesini ziyaret eden CZN Burak paylaşımlarıyla dikkat çekti.
13.03.2023 Cadde
Taha Duymaz'ın ablası paylaştı: Bu dünyada rahat edemedin, orada rahat uyu
Taha Duymaz'ın ablası paylaştı: Bu dünyada rahat edemedin, orada rahat uyu Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde iki kardeşi, halası ve eniştesi ile göçük altında kalmıştı. Günler süren kurtarma çalışmalarının ardından Taha Duymaz'dan acı haber, 17 Şubat'ta gelmişti. Ünlü ismin ablası Semiha Duymaz ve kardeşi Burak Duymaz'ın hayatını kaybeden sosyal medya fenomeniyle ilgili paylaşımları yürek yaktı.
4.03.2023 Cadde
Taha Duymaz'ın abisi paylaştı: Enkaz altında kalan bu çocuktan prim kasanlar oldu
Taha Duymaz'ın abisi paylaştı: Enkaz altında kalan bu çocuktan prim kasanlar oldu Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde iki kardeşi, halası ve eniştesi ile göçük altında kalmıştı. Günler süren kurtarma çalışmalarının ardından Taha Duymaz'dan acı haber, 17 Şubat'ta gelmişti. Ünlü ismin abisi Emre Duymaz, kardeşlerinin cansız bedenlerinin enkaz altından çıkarılmasının ardından; sosyal medya fenomeninin Instagram hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı.
28.02.2023 Cadde
Şevval Şahin'in sözleri tepki çekti! Armağan Çağlayan'dan açıklama geldi
Şevval Şahin'in sözleri tepki çekti! Armağan Çağlayan'dan açıklama geldi Armağan Çağlayan, YouTube'da yayınlanan programına Şevval Şahin'i ağırladı. Genç model, "Türkiye'de üç ay kalınca daralıyorum" sözleri nedeniyle tepkilerin odağında yer aldı. Sosyal medyada programın tanıtım paylaşımına olumsuz mesajlar gelen Çağlayan, geçtiğimiz aralık ayında konuk ettiği ve depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz hakkındaki yorumları hatırlatıp, isyan etti.
25.02.2023 Cadde
Taha Duymaz'ın çocukluk fotoğrafı yürek yaktı!
Taha Duymaz'ın çocukluk fotoğrafı yürek yaktı! Yemek tarifi videolarıyla ünlenen Taha Duymaz, depreme Hatay'da halasının evinde yakalanmıştı. Enkaz altında kalan fenomenden felaketin 12'nci gününde acı haber gelmiş, kız kardeşi Melek Nur'la cansız bedenlerine ulaşılmıştı. Vefat haberi, Duymaz için günlerce umutlu bekleyişlerini sürdüren ailesi ve sevenlerini kahretmişti. Tarifsiz bir acı yaşayan kardeşi Burak Duymaz, Taha'nın çocukluk fotoğrafını paylaştı.
23.02.2023 Cadde
Merve Boluğur'un Taha Duymaz pişmanlığı
Merve Boluğur'un Taha Duymaz pişmanlığı Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminde ailesiyle enkaz altında kaldı. Yemek tarifi videolarıyla tanınan Duymaz'dan, depremin 12'inci gününde kardeşleri Melek ve Umut'la birlikte acı haber geldi. Oyuncu Merve Boluğur, Taha'nın vefat haberinin ardından yaşadığı pişmanlığı dile getirdi.
19.02.2023 Cadde
Tuba Ünsal'dan Taha Duymaz paylaşımı
Tuba Ünsal'dan Taha Duymaz paylaşımı Hatay'da yaşayan Taha Duymaz, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminde ailesiyle enkaz altında kaldı. Yemek tarifi videolarıyla tanınan Duymaz'dan, depremin 12'inci gününde kardeşleri melek ve Umut'la birlikte acı haber geldi. Oyuncu Tuba Ünsal, Taha'nın vefat haberinin ardından duygularını dile getirdi.
17.02.2023 Cadde
Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz hayatını kaybetti
Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz hayatını kaybetti Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde iki kardeşi, halası ve eniştesi ile göçük altında kalmıştı. Günler süren kurtarma çalışmalarının ardından Taha Duymaz'dan acı haber geldi. Afet bölgesinde günlerce Taha'nın bulunduğu binada arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olan CZN Burak ve fenomen Dilan Polat'tan açıklama geldi.
17.02.2023 Magazin
Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz hayatını kaybetti
Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz hayatını kaybetti Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde iki kardeşi, halası ve eniştesi ile göçük altında kalmıştı. Günler süren kurtarma çalışmalarının ardından Taha Duymaz'dan acı haber geldi. Afet bölgesinde günlerce Taha'nın bulunduğu binada arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olan CZN Burak ve fenomen Dilan Polat'tan açıklama geldi.
17.02.2023 Magazin
Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz hayatını kaybetti
Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz hayatını kaybetti Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz (20), Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde iki kardeşi, halası ve eniştesi ile göçük altında kalmıştı. Günler süren kurtarma çalışmalarının ardından Taha Duymaz'dan acı haber geldi. Afet bölgesinde günlerce Taha'nın bulunduğu binada arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olan CZN Burak ve fenomen Dilan Polat'tan açıklama geldi. Taha'nın yaklaşık iki ay önce Armağan Çağlayan'a verdiği röportaj yeniden gündeme geldi.
17.02.2023 Cadde
Taha Duymaz'ın arkadaşı paylaştı! 'Kalbim sıkışıyor, kardeşlerimin yanına gitmek istiyorum'
Taha Duymaz'ın arkadaşı paylaştı! 'Kalbim sıkışıyor, kardeşlerimin yanına gitmek istiyorum' Çektiği yemek videolarıyla Türkiye'ye kendini sevdiren Taha Duymaz, deprem felaketinde iki kardeşi, halası ve eniştesi ile enkaz altında kalmıştı. Arama kurtarma ekipleri, sekiz katlı bir binanın zemin katında ailesiyle depreme yakalanan fenomen için günlerdir çalışıyordu. Ünlü ismin arkadaşı Ragıp Narin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Duymaz'ın deprem günü söylediklerini aktardı.
17.02.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yemek Tarifi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.