Yeni

Yeni

Son dakika yeni haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni haber sayfamızda...

Yeni

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 700.872 yeni haberi bulunmuştur.
EMEKLİ PROMOSYONU SON DURUMU 2024 (Ziraat Bankası, Garanti, Akbank): 📍 Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, kaç TL? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar
EMEKLİ PROMOSYONU SON DURUMU 2024 (Ziraat Bankası, Garanti, Akbank): 📍 Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, kaç TL? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar Emekli promosyonu ile ilgili gelişmeler milyonlarca emekli tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli promosyonun 8 ila 12 bin lira arasında değişeceğini duyurdu. Yeni emekli promosyonu ve Ziraat Bankası'nın verdiği emekli maaş promosyonu araştırılıyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor 2024?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
'Arka Sokaklar' kadrosu genişlemeye devam ediyor
'Arka Sokaklar' kadrosu genişlemeye devam ediyor Kanal D'de 18 yıldır ekrana gelen 'Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye; Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
28.03.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu: İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak
Bakan Uraloğlu: İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlık olarak İstanbul’da yaptıkları yatırımlar ile İstanbul’un trafiğine önemli ölçüde nefes aldırdıklarını belirterek, “Sarıyer-Kilyos Tüneli ile vatandaşlarımız Avrupa Yakasını neredeyse bir boydan bir boya geçebilecek. Viyadükler ve bağlantı yollarının da bulunduğu toplam 4 şeritli tünel projemiz ile İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
CHP Genel Başkanı lideri Özel: Sizi hor görenlere, sizi ezdirmeyiz
CHP Genel Başkanı lideri Özel: Sizi hor görenlere, sizi ezdirmeyiz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "1 Nisan'dan sonra da hep birlikte olacağız. Emekli ömrünü karınca gibi çalışmakla geçirdi. Şimdi sıra rahat etmeye geldi ama sizi unutan, görmezden gelen bir iktidar var. Ama çalıştığınız dönem gibi birlikte olun. Karıncalar isterse, taşımayacakları yük yoktur" dedi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş evlilik fonuna yapılan başvuru sayısını açıkladı
Bakan Göktaş evlilik fonuna yapılan başvuru sayısını açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, “Değerlendirmesi yapılan ve olumlu sonuçlanan çiftleri bu hafta evlilik öncesi eğitimlere aldık” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş ve 'kıskançlık' itirafları! 'Ortalığı havaya kaldırırım'
Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş ve 'kıskançlık' itirafları! 'Ortalığı havaya kaldırırım' Meslektaşları Murat Ünalmış (2011-2012) ve Sarp Levendoğlu (2014-2017) ile evlenip boşanan Birce Akalay, gönlünü yine bir oyuncu olan Hakan Kurtaş'a kaptırdı. Çiftin birlikteliği, Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’nda bir sinemada el ele film izlerken görüntülenmeleriyle ortaya çıktı. Yeni ilişkisi hakkında konuşan güzel oyuncu, bir de 'kıskançlık' itirafında bulundu.
28.03.2024 Cadde
Süper Lig'de 33. haftanın programı açıklandı
Süper Lig'de 33. haftanın programı açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın müsabakalarına ilişkin programı açıkladı. İşte detaylar...
28.03.2024 Süper Lig
Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Öğrenci ve emeklilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Haberler
GELİNİM MUTFAKTA günlük puan durumu tablosu 28 Mart 2024 ❓ Gelinim Mutfakta bugün kim 1.2.3.4. oldu? İşte özet
GELİNİM MUTFAKTA günlük puan durumu tablosu 28 Mart 2024 ❓ Gelinim Mutfakta bugün kim 1.2.3.4. oldu? İşte özet Gelinim Mutfakta yarışması yeni haftaya başladı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicisini ekrana kilitlemeyi hedefleyen Gelinim Mutfakta günlük olarak çeyrek altın, haftalık olarak 10 bilezik kazandırıyor. Her bölüm sonrasında izleyenler, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu sorusuna cevap arıyor. Aynı zamanda tarihe yönelik Gelinim Mutfakta puan durumu araştırıyor. Peki 28 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı Milli arada çalışmalarını Antalya kampında sürdüren Galatasaray'daki son gelişmeleri, Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi. İşte sarı-kırmızılı ekibin Süper Kupa için yabancı hakem kararı...
28.03.2024 Galatasaray
Mark Ruffalo'dan X yorumu: Komplo teorileri için üreme alanı
Mark Ruffalo'dan X yorumu: Komplo teorileri için üreme alanı Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, ABD'nin Maryland eyaletinde çöken Francis Scott Key Köprüsü ile ilgili olarak X platformunda yayılan yalan haberlere dikkat çekti. Ruffalo, “Elon Musk'ın sahibi olduğu X platformu, gerçek zamanlı bir haber kaynağı olmaktan çıkıp komplo teorileri için bir üreme alanı haline geldi" dedi.
28.03.2024 Dünya
CHP'deki 'para sayma' soruşturması!  Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liralık bağışın makbuzu yok
CHP'deki 'para sayma' soruşturması! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liralık bağışın makbuzu yok CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın satın alınmasına ilişkin para sayma görüntülerine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin şüpheli olarak ifade verdi.
28.03.2024 Gündem
'Türkiye, son 20 yılda dünyaya parmak ısırtan başarı hikayesi ortaya çıkardı'
'Türkiye, son 20 yılda dünyaya parmak ısırtan başarı hikayesi ortaya çıkardı' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Türkiye son 20 yılda savunmada, havacılıkta dünyaya parmak ısırtan bir başarı hikayesi ortaya çıkardı. Bu başarı hikayesi de Türk gençleri sayesinde ortaya çıktı. Türkiye'nin iftihar kaynağı projeler sizler gibi gencecik insanların oluşturduğu mühendislik takımları tarafından geliştirildi" dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Erkan Petekkaya babasını toprağa verdi! Tabuta baktığı anlar yürek burktu
Erkan Petekkaya babasını toprağa verdi! Tabuta baktığı anlar yürek burktu Son olarak 'Üç Günlük Dünya' adlı yapımda yer alan Erkan Petekkaya, baba acısıyla sarsıldı. Ünlü isim, dün sabah hayatını kaybeden babası Akın Petekkaya'yı bugün toprağa verdi. Oyuncunun babasının tabutuna baktığı anlar yürek burktu. Cenaze namazı öncesi yaşanan talihsiz bir kaza ise tansiyonun yükselmesine sebep oldu.
28.03.2024 Cadde
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak”
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem gibi afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak için kentsel dönüşümünün önemine değindi.
28.03.2024 Ekonomi
Kapsülde uçak hızında yolculuk: Avrupa'nın en uzun hyperloop deneme tüpü Hollanda'da açıldı
Kapsülde uçak hızında yolculuk: Avrupa'nın en uzun hyperloop deneme tüpü Hollanda'da açıldı 2050 yılına kadar Avrupa'yı baştan başa kat edecek 10 bin kilometrelik bir hyperloop tüp ağı kurulması hedefleniyor.
28.03.2024 Dünya
Solingen'de kundaklama sonrası hayatını kaybeden Türklerle ilgili yeni açıklama
Solingen'de kundaklama sonrası hayatını kaybeden Türklerle ilgili yeni açıklama Almanya'nın Solingen eyaletinde kundaklama sonrası çıkan yangında hayatını kaybeden Türklerle ilgili diplomatik kaynaklar açıklamada bulundu.
28.03.2024 Dünya
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Haberler
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına yakıt desteği müjdesi: 30 bin TL vereceğiz
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına yakıt desteği müjdesi: 30 bin TL vereceğiz Öğrenci ve emeklilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, sosyal medya hesabından minibüs esnafına müjdeli haberi paylaştı.
28.03.2024 Gündem
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor Fransa'nın Lille takımında 5'inci sezonunu geçiren Yusuf Yazıcı için sürpriz iddia ortaya atıldı. Milli futbolcunun Süper Lig deviyle görüşmelere başladığı ileri sürüldü.
28.03.2024 Beşiktaş
Korelilerin güzellik sırrı buymuş! Ölü deriden kurtulmak için bakın ne yapıyorlar
Korelilerin güzellik sırrı buymuş! Ölü deriden kurtulmak için bakın ne yapıyorlar 10 adımlı Kore cilt bakım rutini, sadece en yeni ürünleri satın almak ve cilt bakımı trendlerini takip etmekten ibaret değil. Cilt tipinizi anlayıp endişelerinizi gidermenize ve tüm ürünleri doğru sırayla kullanmanıza yardımcı olacak temel cilt bilgileri de edinmeniz gerekir. İşte 10 Adımlı Kore Cilt Bakım Rutini için yapmanız gerekenler.
28.03.2024 Cilt Bakımı
Bakan Işıkhan: Yeni bir dönem başlayacak
Bakan Işıkhan: Yeni bir dönem başlayacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "30 büyükşehirden yalnızca 11'i CHP'li olmasına rağmen, toplam borcun yüzde 75'i tek başına CHP'ye ait. Ankara için durum daha da vahim. 30 büyükşehrin toplam borcun yüzde 25'i tek başına Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait" dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Nurgül Yeşilçay 48 oldu! 'Yeni yaş' paylaşımıyla kırdı geçirdi
Nurgül Yeşilçay 48 oldu! 'Yeni yaş' paylaşımıyla kırdı geçirdi Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Veda Mektubu' dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, 48 yaşına girdi. Ünlü ismin, yayınladığı yeni yaş videosu sosyal medyada gündem oldu.
28.03.2024 Magazin
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp'
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp' Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ozan Balaban, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli ekibin olağanüstü kongresine değinen Ozan Balaban, Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa maçına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Nurgül Yeşilçay 48 oldu! 'Yeni yaş' paylaşımıyla kırdı geçirdi
Nurgül Yeşilçay 48 oldu! 'Yeni yaş' paylaşımıyla kırdı geçirdi Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Veda Mektubu' dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, 48 yaşına girdi. Ünlü ismin, yayınladığı yeni yaş videosu sosyal medyada gündem oldu.
28.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yeni ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.