Yeni Düzenleme

Yeni Düzenleme

Son dakika yeni düzenleme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni düzenleme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni düzenleme haber sayfamızda...

Yeni Düzenleme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.650 yeni düzenleme haberi bulunmuştur.
BDDK'dan kredi düzenlemesi! Piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar...
BDDK'dan kredi düzenlemesi! Piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), araç kredilerine ilişkin sınırları güncelledi. Peki bu durum piyasa nasıl yansır? İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
Gözler Merkez Bankası’nın kritik faiz kararında! Kredi kartlarında değişiklik olacak mı?
Gözler Merkez Bankası’nın kritik faiz kararında! Kredi kartlarında değişiklik olacak mı? Yurt içi piyasalarda gözler kritik faiz kararında. Bugün Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıklayacak. Peki karar borsa, altın ve döviz piyasasını nasıl etkiler? Özellikle son haftalarda kredi kartları ve kredilerle ilgili yeni adımlar dikkat çekmişti. Faiz kararı sonrası kredi kartlarına ilişkin bir düzenleme gelir mi? İşte detaylar...
21.03.2024 Ekonomi
EPDK'dan akaryakıtta tek fiyat dönemi!
EPDK'dan akaryakıtta tek fiyat dönemi! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.
20.03.2024 Haberler
EPDK'dan akaryakıtta tek fiyat dönemi!
EPDK'dan akaryakıtta tek fiyat dönemi! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.
20.03.2024 Ekonomi
İkinci el araç satışında yeni dönem: 15 gün süresi vardı, iptal oldu
İkinci el araç satışında yeni dönem: 15 gün süresi vardı, iptal oldu Anayasa Mahkemesi (AYM) milyonlarca araç sahibini ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Araç satışı sonrasında sigorta süresi ile ilgili düzenlemeyi iptal etti. Peki değişiklik ne anlama geliyor? Trafik sigortasını hemen yaptırmak mı gerekecek? İşte trafik sigortasında yeni dönemin şifreleri...
9.03.2024 Ekonomi
Ankaragücü, Mert Hakan Yandaş'ı şikayet etmişti! Sevk edilmeme sebebi ortaya çıktı
Ankaragücü, Mert Hakan Yandaş'ı şikayet etmişti! Sevk edilmeme sebebi ortaya çıktı Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar sebebiyle ev sahibi ekip tarafından Mert Hakan Yandaş'ın ceza alması için başvuruda bulunulmuştu. Mert Hakan Yandaş'ın PFDK'ya sevk edilmemesinin ardındaki gerçek netlik kazandı.
2.03.2024 Ankaragücü
Yeni düzenleme: Mevsimlik işçileri devlet ağırlayacak
Yeni düzenleme: Mevsimlik işçileri devlet ağırlayacak Mevsimlik işçisi tanımı, gezici işçileri de kapsayarak genişletilecek. İşçilerin geçici yerleşim alanları için devlet arazileri öncelikli olarak kullanılacak.
25.02.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan son dakika Can Atalay açıklaması
Bakan Tunç'tan son dakika Can Atalay açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Anayasa Mahkemesi'nin Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesinin iptali için yapılan 2 başvuruda karar verilmesine yer olmadığına hükmetmesine ilişkin açıklama yaptı.
23.02.2024 Gündem
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 45 saat olan haftalık çalışma süresi 40 saate inebilir. Sadece bu da değil, haftalık ve yıllık izinlerde de değişiklik yapılması gündemde. O yeni düzenlemenin detayları Kanal D Ana Haber'de...
19.02.2024 Haberler
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 45 saat olan haftalık çalışma süresi 40 saate inebilir. Sadece bu da değil, haftalık ve yıllık izinlerde de değişiklik yapılması gündemde. O yeni düzenlemenin detayları Kanal D Ana Haber'de...
19.02.2024 Ekonomi
ÇALIŞMA SAATLERİ KISALIYOR MU, DEĞİŞECEK Mİ? Mesai saatleri haftalık 40 saate düşecek mi? İş Kanunu düzenlemesi kanun teklifi hazırlandı mı, meclise sunuldu mu?
ÇALIŞMA SAATLERİ KISALIYOR MU, DEĞİŞECEK Mİ? Mesai saatleri haftalık 40 saate düşecek mi? İş Kanunu düzenlemesi kanun teklifi hazırlandı mı, meclise sunuldu mu? Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren çalışma saatleri konusunda iş kanunu değişikliği kapsamında çalışma saatinden, tatilde esnek çalışma ve birçok konuda yeni düzenleme kapsamında yeniden değerlendirmeye tabi tutulacak. Peki 2024 Çalışma saatleri düşürülecek mi? İş kanunu düzenlemesi meclise sunuldu mu?
19.02.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul’da “kentsel dönüşüm” için 16 öneri
İstanbul’da “kentsel dönüşüm” için 16 öneri İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “Kentsel dönüşüm sürecinde ‘müktesep hakların korunması’ talebi en başta geliyor” ifadesini kullandı.
15.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor: Limitler değişecek mi?
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor: Limitler değişecek mi? Merkez Bankası, kredi kartınlarına taksit ve kart limitleri konusunda yeni düzenleme sinyali verdi. Uzman ekonomist Prof. Dr. Abdulkadir Develi ise CNN Türk yayınında kredi kartlarına Merkez Bankası tarafından getirilebilecek olası düzenlemeleri değerlendirdi.
12.02.2024 Haberler
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor: Limitler değişecek mi?
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor: Limitler değişecek mi? Merkez Bankası, kredi kartınlarına taksit ve kart limitleri konusunda yeni düzenleme sinyali verdi. Ekonomist Prof. Dr. Abdulkadir Develi ise CNN Türk yayınında kredi kartlarına Merkez Bankası tarafından getirilebilecek olası düzenlemeleri değerlendirdi.
12.02.2024 Ekonomi
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki grubu netleşti!
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki grubu netleşti! Avrupa ve dünya futboluna yön veren isimlerin Fransa’da bir araya geldiği günde önce UEFA Kongresi ardından UEFA Uluslar Ligi kurası gerçekleştirildi. Türkiye, ilk sırada tamamlaması halinde üst lige yükseleceği B Ligi 4. grupta Galler, İzlanda ve Karadağ ile eşleşti.
9.02.2024 Futbol
Milyonlarca emekli merakla bekliyor! İşte ikramiye zammı için konuşulan rakam
Milyonlarca emekli merakla bekliyor! İşte ikramiye zammı için konuşulan rakam Yeni dönem zamlı maaşların belli olmasının ardından emeklilerin gözü kulağı bayram ikramiyelerine çevrildi. Emekliler tarafında bayram ikramiyelerine ilişkin bir artış beklentisi doğdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ikramiyelerin artabileceğinin sinyalini verdi. Peki ikramiyeler için konuşulan zam formülü ne? İşte detaylar...
8.02.2024 Ekonomi
Ayasofya'ya giriş ücreti 25 euro oldu! Düzenleme sonrası ilk Cuma
Ayasofya'ya giriş ücreti 25 euro oldu! Düzenleme sonrası ilk Cuma Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Yeni düzenleme sonrası kılınan ilk cumada giriş yoğunluğu azaldı.
19.01.2024 Gündem
Yeni yaşlı ve engelli aylığı belli oldu! Yüzde 50’ye yakın artış yapıldı
Yeni yaşlı ve engelli aylığı belli oldu! Yüzde 50’ye yakın artış yapıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım programlarının aylık ödemelerinde yüzde 50’ye yakın artışa gidildiğini açıkladı.
15.01.2024 Ekonomi
Acente birliğinde yeni model yolda
Acente birliğinde yeni model yolda 52 yıl önce çıkarılan ‘Türkiye Seyahat Acentaları Kanunu’ yenileniyor. Türkiye’deki seyahat acentesi sayısı, şubeler ile birlikte değerlendirildiğinde 15 bini aştı.
15.01.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek duyurdu: Kripto para piyasasına yeni düzenleme geliyor
Bakan Şimşek duyurdu: Kripto para piyasasına yeni düzenleme geliyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kripto para piyasasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
10.01.2024 Ekonomi
Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara geçti
Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara geçti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ocak ayına ilişkin toplam 3,2 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdıklarını açıkladı.
9.01.2024 Ekonomi
İş yerleri fiyat listelerini asmaya başladı
İş yerleri fiyat listelerini asmaya başladı Van’da yiyecek ve içecek hizmeti veren iş yerleri, yeni düzenleme doğrultusunda fiyat listelerini kapılarının önüne ve masalara koymaya başladı.
5.01.2024 Ekonomi
2024 Öğretmen Maaşı Ne Kadar Oldu? Sözleşmeli, Ücretli ve Kadrolu Öğretmenler Ne Kadar Maaş Alıyor?
2024 Öğretmen Maaşı Ne Kadar Oldu? Sözleşmeli, Ücretli ve Kadrolu Öğretmenler Ne Kadar Maaş Alıyor? 2024 memur maaşları belli oldu. Bununla birlikte öğretmen maaşı da netlik kazandı. Milyonlarca öğretmen ve öğretmen adayının merakla beklediği bu kararın ardından öğretmen maaşı araştırma konusu oldu. Kadrolu ve sözleşmeli öğretmen maaşları farklılık gösterirken derecelerine göre de öğretmenlerin maaşı değişiyor. En düşük sözleşmeli ve kadrolu öğretmen maaşları ne kadar? Öğretmen maaşı 2024 ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
Son dakika: Çok sayıda kişiyi ilgilendiriyor! Veraset, intikal ve esnaf vergileri istisna tutarları belli oldu
Son dakika: Çok sayıda kişiyi ilgilendiriyor! Veraset, intikal ve esnaf vergileri istisna tutarları belli oldu Vergiden muaf esnaflığın kapsamı genişletilerek, evlerde imal ettiği ürünleri internet ve benzeri platformlarda satanlar da muafiyet kapsamına geçirilmişti. Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile muafiyet limiti değişti.
30.12.2023 Ekonomi
Konut sahipleri dikkat: 1 Ocak’tan itibaren geçerli! İstanbul'da çarpıcı rakam
Konut sahipleri dikkat: 1 Ocak’tan itibaren geçerli! İstanbul'da çarpıcı rakam Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiren zorunlu deprem sigortasında tazminat tutarları değişti. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren düzenleme hayata geçiyor. Peki olası bir durumda maksimum ne kadar tazminat alınabilir? DASK tek başına yeterli mi? İşte detaylar...
29.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Düzenleme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.