Türkiye Kupası Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (Ziraat Türkiye Kupası)

Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (Ziraat Türkiye Kupası)

25.04.2019 - 00:07 | Son Güncellenme:

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı bu akşam Yeni Malatyaspor Galatasaray maçıyla devam ediyor. Akhisarspor'dan sonra ikinci finalisti belirleyecek zorlu mücadele öncesi futbolseverler için Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda sorularının cevaplarını derledik. İşte ayrıntılar...

Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda (Ziraat Türkiye Kupası)

Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı için heyecan dorukta. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçına sahne olacak mücadele öncesi her iki takım da mutlak final hedefiyle maça çıkmaya hazırlanıyor. İşte büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen mücadele ile ilgili bilinmesi gerekenler...

YENİ MALATYASPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı 25 Nisan Perşembe akşamı saat 20:00'de oynanacak ve zorlu mücadele ASPOR'dan yayınlanacak.

GALATASARAY MALATYA'YA ULAŞTI

Ziraat Türkiye Kupası'nın yarı final rövanşında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Galatasaray, Malatya'ya geldi. Malatya Havalimanı'na gelen sarı-kırmızılı kafileyi, çok sayıda Galatasaraylı taraftar karşıladı.

Teknik direktör Fatih Terim ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, onlarla fotoğraf çektirdi.

Havalimanı yolu üzerinde bekleyen taraftarlar ise meşale yakarak takım otobüsüne bir süre eşlik etti.

Galatasaray kafilesi, daha sonra havalimanından konaklayacağı otele geçti.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray arasındaki karşılaşma bugün saat 20.00'de Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak.

EROL BULUT'TAN GÖZDAĞI

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası'nda zorlu bir yarı final karşılaşmasının kendilerini beklediğini aktaran Erol Bulut, şöyle konuştu;

"İstanbul'da Galatasaray ile 0-0 berabere kaldık. O maç geçti, bitti. Önemli olan perşembe akşamı saat 20.00'de oynayacağımız maç. Bu karşılaşmaya çok iyi konsantrasyon sağlayacağız. Bizim için hem lig hem de kupa önemli. İki kulvarda gitmenin dezavantajlarını ikinci yarı gördük. 3 günde bir maç oynamak bazı futbolcularda baskı ve stres yarattı gibi. Hedefimiz yarı final ikinci ayak maçını kazanarak adımızı finale yazdırmak."

Kart cezalısı Mustafa Akbaş'ın Galatasaray maçında forma giyemeyeceğini, sakatlanan Mina'nın ise takımla antrenman yaptığını bildiren Bulut, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Sahaya yine 11 kişi çıkacağız. Sahaya çıkan, kulübede oturan veya maça sonradan girecek arkadaşlarımız bu maçla ilgili bugün ve yarın burada çalışacak. Perşembe günü herkes her şeyini ortaya koyacak. Bizim, futbolcular, kulüp ve şehir için önemli bir maç. Bu takımın bir buçuk yılda nereden nereye geldiğini herkes çok çabuk unutuyor. Avrupa kupası ve şampiyonluktan bahsediyoruz. Bu nedenle tek tek ve yavaş yavaş adımlarımızı atmalıyız. Her zaman böyle düşündük. Şu an güzel bir noktaya geldik. Bu takımı Avrupa kupasına taşıyacak yola girdik. Uzak değiliz, önümüzde 2 maç var. İnşallah perşembe günü alacağımız maç var. Bu maçı alarak finalde neyin ne olacağını göreceğiz. Bizim için final Galatasaray ile oynayacağımız karşılaşma. Taraftarımızın takımı statta en iyi şekilde desteklemesini istiyoruz."