Yeni Proje

Yeni Proje

Son dakika Yeni Proje haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yeni Proje gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yeni Proje haber sayfamızda...

Yeni Proje

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.418 yeni proje haberi bulunmuştur.
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası kamuda yeni tasarruf tedbirleri alınacağını açıklamasının ardından gözler bu tedbirlerin detaylarına çevrildi.
19.04.2024 Ekonomi
Rol arkadaşıyla kol kola görüntülenmişti! Hayal Köseoğlu'dan Burak Sevinç açıklaması
Rol arkadaşıyla kol kola görüntülenmişti! Hayal Köseoğlu'dan Burak Sevinç açıklaması Hayal Köseoğlu, aynı dizide kamera karşısına geçtiği Burak Sevinç'le hakkında çıkan haberler hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Dizi aşkı gerçek mi oldu?" sorusunu cevapladı.
18.04.2024 Cadde
TFF heyeti, depremzede vatandaşlarımızla bayramlaşacak!
TFF heyeti, depremzede vatandaşlarımızla bayramlaşacak! Türkiye Futbol Federasyonu, tüm ülkemizi büyük bir yasa boğan 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlarımıza ilk günden bu yana destek olmayı sürdürüyor.
5.04.2024 Futbol
Cevdet Yılmaz: Doğu'ya, Güneydoğu'ya tarihinde hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık
Cevdet Yılmaz: Doğu'ya, Güneydoğu'ya tarihinde hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Tuzla’da düzenlenen Doğu ve Güneydoğu STK ve Kanaat Önderleri Buluşması’nda yaptığı konuşmada, “Terör en büyük zararı Doğu'ya, Güneydoğu'ya, orada yaşayan vatandaşlarımıza verdi. Hangi mezhepten olursa olsun, hangi etnik yapıdan olursa olsun en büyük zararı Doğu, Güneydoğu'da yaşayan insanımız çekti. Şimdi tersine huzur ortamı da en büyük faydayı Doğu'ya, Güneydoğu'ya veriyor” açıklamasında bulundu.
23.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Seyahat süresi 35 dakika daha kısalıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Seyahat süresi 35 dakika daha kısalıyor Yenişehir-Bilecik kara yolunu ulaşıma açan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Doğançay Ripajı-1 ve 2. kesimlerdeki işlerin tamamlanmasının ardından Ankara-İstanbul YHT Hattı'ndaki seyahat süresini 35 dakika daha kısaltacağız” dedi.
20.03.2024 Ekonomi
'İstenmeyen gelin' olduğu iddia edilmişti! Hande Erçel'den açıklama
'İstenmeyen gelin' olduğu iddia edilmişti! Hande Erçel'den açıklama Son olarak Burak Deniz ile birlikte yer aldığı yeni projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, önceki gün Levent'deki menajerlik ofisinden çıkarken kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, sevgilisi Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı tarafından 'istenmediği iddialarıyla ilgili konuştu.
20.03.2024 Cadde
Hakan Dinçkol'dan 'Aşk ve Umut' açıklaması!
Hakan Dinçkol'dan 'Aşk ve Umut' açıklaması! Kanal D imzalı 'Aşk ve Umut' dizisiyle ekranlara gelen Hakan Dinçkol, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Dram türündeki yapımda 'Kuzey' karakterini canlandıran 42 yaşındaki oyuncu, günlük dizinin çalışma zorluklarından bahsetti.
6.03.2024 Cadde
Bakan Özhaseki: Tarumar oldular, birbirlerini satıyorlar
Bakan Özhaseki: Tarumar oldular, birbirlerini satıyorlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Aksaray’da katıldığı toplantıda muhalefete sert çıktı.
1.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy açıkladı! Antalya Müzesi'ne yeni proje
Bakan Ersoy açıkladı! Antalya Müzesi'ne yeni proje Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Dünyanın en önemli koleksiyonlarından birine sahip olan Antalya Arkeoloji Müzesi'nin yeniden yapımıyla ilgili proje çalışmalarına geçen haftadan itibaren başladık, müjdesini vermiş olayım. Mimari proje ekibimiz şu anda çalışmalarını yürütüyor. İnşallah projelerin tamamlanmasıyla birlikte Antalya Arkeoloji Müzesi'ni yine kendi yerinde en kısa sürede tamamlamayı arzuluyoruz" ifadelerini kullandı.
23.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: 12 dakikalık yol 3 dakikaya indi
Bakan Uraloğlu duyurdu: 12 dakikalık yol 3 dakikaya indi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Vize şehir geçişini 12 dakikadan 3 dakikaya indirdik. Böylece çevre yolumuz ile zamandan 72 milyon lira, akaryakıttan 10 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 82 milyon lira tasarruf edeceğiz. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da bin 193 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
23.02.2024 Ekonomi
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı!
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı! Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.
19.02.2024 Süper Lig
Gençler için yeni proje: Savunma Sanayii 101 ve Savunma Sanayii 401... Başvurular başladı
Gençler için yeni proje: Savunma Sanayii 101 ve Savunma Sanayii 401... Başvurular başladı Savunma Sanayii Başkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu işbirliği ile savunma sanayii alanında genç neferler yetiştirmek üzere savunma sanayii akademi bünyesinde hazırlanan 'Savunma Sanayii 101' ve 'Savunma Sanayii 401' projeleri hayata geçiyor.
12.02.2024 Haberler
Gençler için yeni proje: Savunma Sanayii 101 ve Savunma Sanayii 401... Başvurular başladı
Gençler için yeni proje: Savunma Sanayii 101 ve Savunma Sanayii 401... Başvurular başladı Savunma Sanayii Başkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu işbirliği ile savunma sanayii alanında genç neferler yetiştirmek üzere savunma sanayii akademi bünyesinde hazırlanan 'Savunma Sanayii 101' ve 'Savunma Sanayii 401' projeleri hayata geçiyor.
12.02.2024 Gündem
Nitelikli tarım, yapay zeka ve insansız araç
Nitelikli tarım, yapay zeka ve insansız araç Şirketlerimizin sürdürülebilirlik ve iklim dostu uygulamalarına bu köşede olabildiğince yer vermeye çalışıyoruz. Bu tür projeleri önemsiyoruz çünkü sekiz milyar insanı doyurmanın yolu sürdürülebilir tarımdan geçiyor. Sürdürülebilir tarım için ise teknolojinin etkin ve doğaya uygun şekilde kullanılması şart.
30.01.2024 Ekonomi
ÖZEL | Real Madrid taraftarından Arda Güler talebi! 'Mbappe alınmasın'
ÖZEL | Real Madrid taraftarından Arda Güler talebi! 'Mbappe alınmasın' Real Madrid taraftarı sancılı başlangıca rağmen, Arda Güler’in geleceğinin parlak olduğuna inanıyor. Müthiş yeteneklerini sergileyerek takımın önemli isimlerinden biri haline geleceğini düşündükleri genç yıldıza daha çok forma verilmesini istiyorlar.
28.01.2024 İspanya La Liga
Markalı konutta yatırıma devam
Markalı konutta yatırıma devam Gayrimenkul sektöründeki 22’nci yılını 30 projeyle tamamlayan Babacan Yapı, gelecek 2 yılda toplam 10 projeden oluşan 20 milyar TL’lik yeni yatırım için kolları sıvadı.
25.01.2024 Ekonomi
İstanbul Valiliği'nden tarihi eserler için yeni proje
İstanbul Valiliği'nden tarihi eserler için yeni proje İstanbul Valiliği, İstanbul'daki bin tarihi eseri ihya etmek için Yadigâr Projesi'ni hayata geçiriyor.
24.01.2024 Gündem
Hızlı büyüyor, yeni borsa şirketi yolda
Hızlı büyüyor, yeni borsa şirketi yolda Başta gayrimenkul, turizm ve teknoloji olmak üzere altı alanda yatırıma hız vereceklerini belirten Hasan Peker, yeni halka arza hazırlandıklarını söyledi.
24.01.2024 Ekonomi
Bakan Tunç: Gerçek belediyeciliğin Bursa'da devam etmesi için çalışmalar sürecek
Bakan Tunç: Gerçek belediyeciliğin Bursa'da devam etmesi için çalışmalar sürecek Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "31 Mart seçimlerine çok az bir süre kaldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız belirlendi. Gerçek belediyeciliğin Bursa’da devam etmesi noktasında çalışmalar sürecek. Bursa'mız 31 Mart'ta gerçek belediyecilik diyecektir. Bursa'mız her zaman olduğu gibi kazanmaya devam edecek" dedi.
19.01.2024 Gündem
Oğulcan Engin'den yeni proje!
Oğulcan Engin'den yeni proje! Eski futbolcu Sinan Engin ile şarkıcı Seda Sayan’ın işletmeci oğlu Oğulcan Engin, geçtiğimiz gün iş insanı Taner Tekin'le birlikte Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
15.01.2024 Cadde
Metrobüs yolunda şaşırtan görüntü! 'Bu şaka mı?'
Metrobüs yolunda şaşırtan görüntü! 'Bu şaka mı?' İstanbul'da Küçükçekmece Beşyol Metrobüs Durağı'nda yapımına başlanan yeni üst geçidi tutan ayağın metrobüs yoluna yapılması tartışma konusu oldu.
3.01.2024 Haberler
Metrobüs yolunda şaşırtan görüntü! 'Bu şaka mı?'
Metrobüs yolunda şaşırtan görüntü! 'Bu şaka mı?' İstanbul'da Küçükçekmece Beşyol Metrobüs Durağı'nda yapımına başlanan yeni üst geçidi tutan ayağın metrobüs yoluna yapılması tartışma konusu oldu.
3.01.2024 Gündem
AK Parti'nin 'İstanbul' kampanyasının şifreleri: İmamoğlu dönüşüm sözünü tutmadı
AK Parti'nin 'İstanbul' kampanyasının şifreleri: İmamoğlu dönüşüm sözünü tutmadı AK Parti’de aday yoklamaları dün de Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon için devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtımını  ve seçim beyannamesini 15 Ocak’ta yapması bekleniyor. Erdoğan ocak sonuna doğru da meydanlara inecek.
22.12.2023 Gündem
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Bakan Özhaseki duyurdu! İstanbul için yeni proje müjdesi
Bakan Özhaseki duyurdu! İstanbul için yeni proje müjdesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yerinde dönüşümü deprem bölgesiyle ilgili bir proje olarak açıkladık ve de tuttu. 251 bin vatandaş diyor ki 'siz beni devlet olarak destekleyin. Ben evimi yaparım.' Biz de onun şartlarını açıkladık. Proje bu, bir ufak tüyo vermiş olayım İstanbul için de üç aşağı beş yukarı benzer bir formül geliyor" dedi.
21.12.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Proje ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.