Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yeni yayın dönemine damga vuracak

CNN TÜRK’ün yeni yayın dönemi, bugünden itibaren başlıyor.

|

Tartışma programları, gündemdeki sıcak gelişmeler, yepyeni haber kuşağı, Süper Lig maç özetleri, kültür sanat, sağlık ve ekonominin nabzını tutacak yapımlar, bu sezon da izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Ekrana geri dönüyor

Bu akşam, saat 21.00’de ‘Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge’ yeni yayın dönemine Muharrem İnce ile “Merhaba” diyecek. Hakan soracak, İnce yanıtlayacak.

Her salı, saat 21.00’de ‘Ercan Gürses ile Türkiye’nin Gündemi’,hızla değişen gündemde, olup biteni anlamak, farklı görüşleri en cesur, en basit, en anlaşılır ve en açık şekilde görmek için, konuklarıyla ekrana gelecek. Her perşembe, saat 21.00’de, Hande Fırat, siyasetin gündemine damga vuran tüm gelişmeleri ‘Gece Görüşü’nde tartışmaya açacak. Abdulkadir Selvi, Gürkan Hacır, Murat Çelik ve Mehmet Şahin ise Ankara’nın gündemini değerlendirecek. Her cuma, saat 21.00’de ‘Deniz Bayramoğlu ile Gündem Özel’, en sıcak gelişmeleri konuklarıyla tartışacak.

Tartışma başlıyor

‘Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge’, ‘Hande Fırat ile Gece Görüşü’, ‘Deniz Bayramoğlu ile Gündem Özel’ ve ‘Ercan Gürses ile Türkiye’nin Gündemi’, yeni yayın dönemiyle CNN TÜRK’te ekrana gelmeye devam ediyor. Buket Aydın’ın sunacağı yeni tartışma programı da, bu ay sevenleriyle buluşacak.

Yeni bir haber kuşağı geliyor

En taze haberler, günün gelişmeleri, Ankara kulislerinde konuşulanlar, hafta içi her gün saat 06.00’da ‘Büşra Sanay ile Güne Merhaba’da, 10.00’da ‘Sultan Arınır ile 10’dan Sonrası’nda, 13.00’te ‘Zeynep Özyol ile Bugün’de, 15.00’te ‘Başak Şengül ile Günlük’te ve 18.00’de ‘Buket Güler ile Ana Haber’de ekrana gelecek. Hafta içi her gün 23.00’te, 24 saatte yaşananlar, farklı bir süzgeçten geçirilip, güne nokta ise Fulya Kalfa’nın sunacağı ‘Günün Sonu’nda da konulacak ve yeni günün ilk saatlerinin ilk manşetleri, bu programda atılacak. Gece boyunca yaşananlar, Tunç Arslanalp ve Duygu Kaya’nın sunumuyla aktarılacak. Hafta sonu 18.00’de ise dünyadan sıcak gelişmeler ‘Semiha Şahin ile Hafta Sonu Ana Haber’le ekrana taşınacak. En güvenilir hava durumu tahminlerini ise, meteoroloji mühendisi Bünyamin Sürmeli aktaracak.

Programlar

- Perşembe günleri 16.20’de, kültür sanat dünyasının ana haber bülteni Nefise Karatay’la ‘Afiş’, sinemadan tiyatroya, edebiyattan sanata kadar haberlerle, ekrana gelmeye devam edecek.

- Pazar günleri, saat 21.00’de Semih Yalman, ‘Hayal Et’le hayali olan herkese ilham kaynağı olacak.

- Pazar 13.15’te, Sevilay Öztürk izleyicileri mutluluğa davet ederek, sağlıklı ve kaliteli bir yaşamın ipuçlarını verecek.

- Yeni sezonda her cumartesi 09.00’da ‘Leyla Ataman ile Sağlık Kontrolü’, tıbbi bilgiler ve güvenilir doktorların yorumlarıyla, hayatınıza sağlık katmaya devam edecek.

- Hafta sonu 10.00’da ‘Hakan Çelik ile Hafta Sonu’, yeni bölümleriyle gündem yaratacak.

- Cumartesi saat 11.20’de Ahmet Can, ‘Teknoloji Her Yerde’yle, yaşamın vazgeçilmezi haline gelen teknoloji dünyasını mercek altına alacak.

- Cumartesi 13.10’da Mehmet Turgut, ‘Falan Filan’da ünlü isimlerle kent sokaklarını fotoğraflayacak.

- Cumartesi 14.10’da Şef Can Oba, ‘Doğanın Tadı’nda programıyla izleyicileri, lezzet yolculuğuna davet edecek.

- Cumartesi 21.15’te, doğanın alarm zilleri çalacak, Güven İslamoğlu bu sesi CNN TÜRK’te duyuracak.

- Cumartesi 20.00’de, ‘Cüneyt Özdemir ile 5N 1K’, dünyanın gündemini tutmayı sürdürecek.

- Pazar saat 20.00’de ‘Cem Seymen ile Para Dedektifi’, tarımı bilimle buluşturacak. Ayrıca Seymen ‘Başka Bir Dünya Mümkün’ diyerek, çalışan ve değer katan insanların hikayelerini ekrana taşıyacak. Programlar 15 günde bir, dönüşümlü olarak ekrana gelecek.

- Pazar 21.20’de ise ‘Türkiye’deki Yabancılar’da, yurt dışından gelip Türkiye’ye yerleşen ve hayatını burada sürdürenlerin hikayesi anlatılacak.

Pazar 11.20’de ‘Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda’da kültür sanat dünyasından satır başları, müzikli dakikalar ve kaliteli sohbet izleyiciyle buluşacak.

Ekonominin nabzı

Hafta içi her gün 09.00’da, ‘Mine Uzun ile Parametre’ye Hakan Çelik, Ercan Gürses, Murat Çelik, Dicle Canova ve Serkan Demirtaş yorumlarıyla katılacak. Gün boyu ekrana gelen ekonomi bültenlerinde ve piyasaların kapandığı 17.30’da ‘Kapanış Zili ile Beste Uyanık’, piyasaların nabzını tutacak.

Süper Lig maç özetleri

CNN TÜRK, hafta içi her gün spor bültenlerinde, cumartesi, pazar ve pazartesi günü ekrana gelen spor programlarında, deneyimli isimleri buluşturup, Süper Lig maç özetlerini ekrana taşıyacak.

Her pazartesi 19.30’da, ‘Gündem Spor’da Süper Lig’de maç özetlerini ve öne çıkan gelişmeleri Cem Yılmaz ve Uğur Meleke yorumlayacak. CNN TÜRK Spor Servisi’nden Yılmaz, Emre Tilev, Uğur Önver ve Erhan Karakuş, hafta içi bültenleriyle, spora dair tüm gelişmeleri aktaracak.

Her pazartesi 10.25’te, ‘Süper Lig Saati’nde maçlar, en kritik dakikalar, coşku ve goller ekrana gelecek.

Hafta sonu saat 17.30’daki ‘Maç Başlıyor’da, Süper Lig karşılaşmaları öncesi son gelişmeler ekrana gelecek.

Her cumartesi, Emre Tilev ve Uğur Önver’in sunduğu ‘Gündem Futbol’a, CNN TÜRK Spor Direktörü Cem Yılmaz ve Hürriyet gazetesi yazarı Uğur Meleke yorumlarıyla katılacak.

Her pazar, Süper Lig’in nabzı maç görüntüleriyle ‘Pazar Akşamı Futbol’da tutulacak. Futbolun usta isimleri Fuat Akdağ, Tayfun Bayındır ve Serdar Ali Çelikler, tartışmalı pozisyonları yorumlayıp, takımların performansını değerlendirecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.