Yeni yılda her gün güzel ve bakımlı olmaya hazır mısınız?

Kasım ayı geldiyse, yeni yıl hazırlıklarına da adım adım yaklaşıyoruz demektir.

Yeni yıl ile birlikte yeni umutlar, yeni planlar yapılmaya başlanır. Yeni yıl motive olmamızda da önemli rol oynar. Yeni bir şeye başlamak, hedefleri gercekleştirmek için inanılmaz bir fırsattır. Benim için yeni yıl demek; ‘’Yeni bir ben, yine bir ben’ demek :)

Gelelim içimizde ki ‘’yeni ben” i ortaya çıkarmaya.

Yapmamız gerekenler listesinde ilk önce hayatımızı hafifletmek olmalı.

Hafifletmek derken bazı şeyleri de hafife almayı öğrenmeli ama kendimizi de ağırdan satmayı ihmal etmemeliyiz.

Haberin Devamı

Mutluluk, huzur ve özgürlük getirecek her türlü iyiliği mutlaka hayatımıza dahil edelim.

Olmazsa olmazlarda ise kendimize vereceğimiz değer !

Bunu bencillik noktasına gelmeyecek şekilde dikkate almalıyız. Kişisel bakım ve bir takım kozmetik destekler bizi daha da bakımlı huzurlu ve mutlu hissettirecektir.

Yeni yılın güzellik ve bakım ritüeli her yıl değişim gösterir. Bu yıl doğallık yine ön planda olacak.

Doğallık gerektiren noktalarımız;

Dudaklar; dolgun, hafif dudak kontörüyle belirgin yapıda olacak. İnce dudaklara sahipseniz hala vaktiniz var. Bir miktar dudak dolgusu ile iki ihtiyacı da karşılamış oluyoruz. Ardından makyajda, sadece pırıltılı dudak rengine göre seçilmiş, parlatıcı bir lipstick yeterli olacaktır.

Gözlerimiz, kesinlikle de yeni yılda buğulu bakmaya devam edecek. Göz aksesuarı kirpiklerimiz ön planda! Ama bu kez maskara kullanımı çok az olacak. Doğal, ince yapıda ama kıvrımlı, sağlıklı görünen kirpikler daha dikkat çekici olacak. Kirpiklerinize doğal volüm vermek için, doğal ipek kirpik uygulamalarını deneyebilirsiniz. Yeni yılda 4d ipek kirpikler, anti alerjik ve suyuseven kirpikler işimizi kolaylaştıracaktır.

Kaşlar da ise doğallık ön planda ! Kaşı olmayanlarında kaşları doğallaşacak! Nasıl mı? Diyorsanız; yeni geliştirilen 4 boyutlu kaş tasarımı uygulaması da tam sizin için biçilmiş kaftan.. Tek seans ile kısa süre içinde doğal bir kaş yapısına sahip olabilirsiniz. Yanısıra seyrek kaşlara doğal bir şekil vermek gerekirse yine doğal 4D kaş tasarımı sürecinde özel şekillendirme yöntemiyle de gerçekleştirmek mümkün.

Haberin Devamı

Son olarak, cilt tonumuzu sabitlemek ve güneşten kalma hasarları gidermemiz için, lekeleri tedavi edici yöntemlerinde 2017 yılında trend olacağını söylemeden geçemeyeceğim.

Çünkü; yeni yıl da ‘no make up’ diyeceğiz. Son olarak da güzelliğimize güzellik katacak bir kaç uygulama daha söyleyeceğim. Göz altı morluklarımızı ve burun kenarı çukurlarımız var ise yüzümüzü yorgun ve kırışık göstermemesi için son derece basit ve yüzümüze flash etkili uygulamalar da yapmamız mümkün.

Bayanlar ! Baylar ! Yeni yıl da her gün güzel olmaya hazır mı sınız?

Sevgiyle

Didem Özkan

www.didemozkan.com.tr

www.4dkastasarimi.com

www.estetikkocu.com