Yenice

Yenice

Son dakika Yenice haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yenice gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yenice haber sayfamızda...

Yenice

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.055 yenice haberi bulunmuştur.
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum...
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum... 9 günlük Ramazan bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, onlarca vatandaş memleketlerinden ve tatil noktalarından eve dönüş için yola çıktı. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerinden İstanbul'a doğru yola çıkanların yolculuğu adeta çileye dönüştü. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolunda trafik bazı bölgelerde zaman zaman durma noktasına geldi, gişelerde kilometrelerce kuyruk oluştu. İşte yollarda son durum…
14.04.2024 Gündem
8 günlük tatilde 66 kişi can verdi
8 günlük tatilde 66 kişi can verdi Bayram tatili sona ererken önemli geçiş noktalarında trafik yoğunluğu da arttı. Bayram tatilinin 8. gününde yaşanan trafik kazalarında 66 kişi hayatını kaybetti, 7 bin 425 kişi yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Milli dalgıç Serkan Toprak nefes egzersizi yaparken fenalaşıp hayatını kaybetti
Milli dalgıç Serkan Toprak nefes egzersizi yaparken fenalaşıp hayatını kaybetti Muğla'nın Menteşe ilçesinde, babasına ait evde nefes egzersizi yaptığı sırada fenalık geçiren Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak (45), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
10.04.2024 Gündem
Türkiye'nin en genç belediye başkanı! Mazbatasını aldı görevine başladı
Türkiye'nin en genç belediye başkanı! Mazbatasını aldı görevine başladı Türkiye'nin en genç belediye başkanı bağımsız Zeynep Çelik (22), mazbatasını alarak göreve başladı.
5.04.2024 Gündem
Türkiye'nin en genç ve bağımsız belediye başkanı Zeynep: Birçok projemiz var
Türkiye'nin en genç ve bağımsız belediye başkanı Zeynep: Birçok projemiz var Türkiye’nin en genç ve bağımsız belediye başkanı olan Zeynep Çelik (22), "Gençliğimin de verdiği enerjiyle daha çok çabalayacağım. Doğal gaz sorunumuz var. Doğal gazı en yakın zamanda beldemize kavuşturacağız" dedi.
2.04.2024 Gündem
11 il, 64 ilçeyi 5 yıl boyunca kadın başkanlar yönetecek!
11 il, 64 ilçeyi 5 yıl boyunca kadın başkanlar yönetecek! Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için 31 Mart Pazar günü sandık başına gitti. 48 milyon 256 bin 117 seçmen, yaklaşık 207 bin sandıkta oy kullandı. Kesin olmayan sonuçlarına göre ise 5 büyükşehir, 6 il ve 64 ilçe belediye başkanlığını kadın adaylar kazandı.
2.04.2024 Gündem
Türkiye’nin en genç belediye başkanları belli oldu
Türkiye’nin en genç belediye başkanları belli oldu Türkiye'de 61 milyon 441 bin 880 seçmen, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. Resmi olmayan sonuçlara göre, birçok genç aday belediye başkanı oldu. Bu isimler arasında Zeynep Çelik, Utku Caner Çankaya, Eren Ali Bingöl, Tamer Mandalinci, Özkan Çetinkaya ve Hüseyin Can Güner yer alıyor.
1.04.2024 Gündem
20 yıl sonra CHP’de
20 yıl sonra CHP’de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Marmara Bölgesi’ndeki 11 ilde CHP, 2 ilde AK Parti kazandı. Kırklareli’de CHP ile başa baş giden seçimi MHP adayı Derya Bulut aldı. Bursa ve Balıkesir büyükşehir belediye başkanlıkları 2004 yerel seçimlerinden 20 yıl sonra ilk kez CHP’ye geçti.
1.04.2024 Gündem
Karabük'te AK Parti'li Özkan Çetinkaya Belediye Başkanı seçildi
Karabük'te AK Parti'li Özkan Çetinkaya Belediye Başkanı seçildi Karabük'te 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li Özkan Çetinkaya Belediye Başkanı seçildi.
31.03.2024 Gündem
Çanakkale'de seçim sonuçları belli oldu! Kazanan isim Muharrem Erkek
Çanakkale'de seçim sonuçları belli oldu! Kazanan isim Muharrem Erkek Çanakkale'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı oldu. İlçe belediye başkanlıklarında CHP 7, AK Parti 3 ve İYİ Parti ise 1 belediye başkanlığı kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 YENİCE SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Çanakkale Yenice Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 YENİCE SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Çanakkale Yenice Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Çanakkale Yenice Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Yenice ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Çanakkale Yenice Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
2024 YENİCE SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Karabük Yenice Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 YENİCE SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Karabük Yenice Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Karabük Yenice Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Yenice ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Karabük Yenice Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: Bursa'da 3.5 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Bursa'da 3.5 büyüklüğünde deprem Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
27.03.2024 Gündem
Bakan Tunç:  AK Parti’nin ampulünün altında birleşelim
Bakan Tunç: AK Parti’nin ampulünün altında birleşelim Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Farklı farklı sebeplerle, farklı yerlere bu oyları bölmeyelim. AK Parti’nin ampulünün altında birleşelim. Işığın altında birleşelim karanlık iyi değildir. Türkiye’nin geleceği hep aydınlık olsun” dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere müjdeli haberi paylaştı.
21.03.2024 Gündem
Son dakika: İstanbul'da hissedilen deprem
Son dakika: İstanbul'da hissedilen deprem Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul ve Bursa'da da hissedildi.
20.03.2024 Gündem
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için tarih verdi
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için tarih verdi Türkiye’nin şu sıralar en sık konuştuğu konulardan biri Bursa'da tespit edilen yeni fay hattı. Hangi bölgeler ne kadar riskli, yeni fay hattının tehlikesi ne ölçüde? Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN Türk’te değerlendirdi.
18.03.2024 Gündem
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için uyardı: Enerji gerilimi zaten doldu
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için uyardı: Enerji gerilimi zaten doldu Türkiye’nin şu sıralar en sık konuştuğu konulardan biri Bursa'da tespit edilen yeni fay hattı. Hangi bölgeler ne kadar riskli, yeni fay hattının tehlikesi ne ölçüde? Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN Türk’te değerlendirdi.
18.03.2024 Haberler
Kız çocukları için mahalle projesi
Kız çocukları için mahalle projesi Şanlıurfa Valiliği ile Suna ve İnan Kıraç Vakfı’nın 2022’de imzaladığı protokol kapsamında yürütülen Çocukları Destekleyen Mahalleler Projesi, kız çocukların en az okullaşma oranına sahip iller arasında 2. sırada yer alan Şanlıurfa’dan başlıyor. 
14.03.2024 Eğitim
Uzman isim bölge bölge saydı: Bazı depremlerin 5'in üzerine çıkmasını bekliyoruz
Uzman isim bölge bölge saydı: Bazı depremlerin 5'in üzerine çıkmasını bekliyoruz Çanakkale, Hatay, Samsun, Hakkari ve Akdeniz'de peş peşe depremler yaşandı. Depremin gerçekleştiği bölgelerde elbette yaşayanlar korku da yaşadı. Peki bu depremler ne anlama geliyor? Son aylarda yaşanan sarsıntılar büyük Marmara depreminin habercisi mi? Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz, CNN TÜRK'ten Ceren Meriç'e değerlendirdi.
11.03.2024 Haberler
Uzman isim bölge bölge saydı: Bazı depremlerin 5'in üzerine çıkmasını bekliyoruz
Uzman isim bölge bölge saydı: Bazı depremlerin 5'in üzerine çıkmasını bekliyoruz Çanakkale, Hatay, Samsun, Hakkari ve Akdeniz'de peş peşe depremler yaşandı. Depremin gerçekleştiği bölgelerde elbette yaşayanlar korku da yaşadı. Peki bu depremler ne anlama geliyor? Son aylarda yaşanan sarsıntılar büyük Marmara depreminin habercisi mi? Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz, CNN TÜRK'ten Ceren Meriç'e değerlendirdi.
11.03.2024 Gündem
Acılı anne öldürülen kızının gelinliğini yaktı: Her şey bununla başladı
Acılı anne öldürülen kızının gelinliğini yaktı: Her şey bununla başladı Mersin'in Tarsus ilçesinde 1 yıl önce boşandığı polis memuru Mustafa Yıldır (41) tarafından 6 Mart'ta tabancayla başından vurularak öldürülen Mervegül Bayer'in (31) annesi Hatice Kurt, sokak ortasında kızının gelinliğini "Her şey bununla başladı, şimdi her şey burada bununla bitecek" diyerek ağıt yakıp, benzin dökerek ateşe verdi.
9.03.2024 Gündem
Zeynep Bastık yaşadığı büyük korkuyu anlattı! 'Hala terapi alıyorum'
Zeynep Bastık yaşadığı büyük korkuyu anlattı! 'Hala terapi alıyorum' Şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde Çanakkale'de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem sonrası büyük panik yaşamıştı. "6 Şubat (2023) depreminden sonra bende ciddi bir travma oldu" itirafında bulunan Bastık, uzun süredir terapi aldığını açıkladı.
9.03.2024 Cadde
31 yaşındaki Merve'ye kahreden veda! Cenazesini kadınlar taşıdı
31 yaşındaki Merve'ye kahreden veda! Cenazesini kadınlar taşıdı Mersin’in Tarsus ilçesinde 1 yıl önce boşandığı polis memuru Mustafa Yıldır (41) tarafından tabancayla öldürülen satış danışmanı Mervegül Bayer’in (31) cenazesi toprağa verildi.
8.03.2024 Gündem
Yunan profesör İstanbul'da 7.8 büyüklüğünde deprem bekliyor: Son bir parça kaldı
Yunan profesör İstanbul'da 7.8 büyüklüğünde deprem bekliyor: Son bir parça kaldı Yunanistan Jeoloji ve Doğal Afet Yönetimi Profesörü Efthymios Lekkas, beklenen İstanbul depreminin büyüklüğü ve zamanı hakkında açıklamalarda bulundu.
7.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yenice ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.