Yerli

Yerli

Son dakika Yerli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yerli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yerli haber sayfamızda...

Yerli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 57.377 yerli haberi bulunmuştur.
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili son dakika açıklaması
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Gündem
Ağrı Dağı eteklerindeki doğal yaşam böyle görüntülendi
Ağrı Dağı eteklerindeki doğal yaşam böyle görüntülendi Türkiye'nin en büyük milli parkı olan Ağrı Dağı Milli Parkı’ndaki doğal yaşam dron ile havadan görüntülendi.
16.04.2024 Haberler
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi İsviçre'de Beypazarı maden suyu, yüksek miktarda bor tespit edildiği gerekçesiyle yasaklandı. Konuyla ilgili şirketten önemli bir açıklama yapıldı.
16.04.2024 Ekonomi
İşte Beşiktaş'ın teknik direktör adayları! Fenerbahçe'nin eski hocası listede
İşte Beşiktaş'ın teknik direktör adayları! Fenerbahçe'nin eski hocası listede Fernando Santos'la yolları ayırmasının ardından teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlıların Fenerbahçe'nin eski teknik direktörünü adaylar arasına aldığı ileri sürüldü.
16.04.2024 Beşiktaş
TBMM'de mesai yeniden başlıyor
TBMM'de mesai yeniden başlıyor Türkiye Büyük Millet Meclisi, yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine bugün yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
16.04.2024 Gündem
Sürdürülebilir mavi palet
Sürdürülebilir mavi palet Yerli tedarikçiler tarafından yerli hammadde kullanılarak üretilen CHEP’in mavi paletleri, paylaşılması ve yeniden kullanılmasıyla kaynak tasarrufu sağlıyor.
16.04.2024 Kobi
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı Antalya’da 1 kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı facianın ardından Tünektepe Teleferik tesislerine giriş durduruldu. Savcılık ve bilirkişinin incelemesi sürürken, yaz sezonunda90 bin ziyaretçiye ulaşan teleferikte sesizlik hakim...
16.04.2024 Gündem
‘5G Teknoloji Kampüsü’ açıldı
‘5G Teknoloji Kampüsü’ açıldı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı.
16.04.2024 Ekonomi
Bakan Kacır: Haberleşme uydularını geliştirebilen 11 ülkeden biri olacağız
Bakan Kacır: Haberleşme uydularını geliştirebilen 11 ülkeden biri olacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya hesabından İMECE uydusunun uzaydaki birinci yılını tamamladığını belirterek, "Dünyada haberleşme uydularını geliştirebilen 11 ülkeden biri olacağız." dedi.
15.04.2024 Gündem
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Teknoloji
Galatasaray'da İlkin Aydın Sultanlar Ligi tarihine geçti!
Galatasaray'da İlkin Aydın Sultanlar Ligi tarihine geçti! Sultanlar Ligi'nde Galatasaray Daikin deplasmanda Kuzeyboru ile karşı karşıya geldi. Müsabakada İlkin Aydın tarihe geçti.
15.04.2024 Voleybol
Antalya'daki teleferik faciasında son durum! Kabin enkazı olay yerinde
Antalya'daki teleferik faciasında son durum! Kabin enkazı olay yerinde Antalya’da geçen yaz sezonunda 90 bin ziyaretçiye ulaşan Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde kaza sonrası teleferik girişi kapatılırken, kabinin düştüğü noktada incelemeler devame diyor.
15.04.2024 Gündem
Ramazan Bayramı turizm sektörüne ilaç oldu
Ramazan Bayramı turizm sektörüne ilaç oldu 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk verileri geldi. Özellikle Antalya ve Ege’de açık olan oteller, 9 gün boyunca doluluk oranı yüzde yüz olarak gerçekleşti.
15.04.2024 Ekonomi
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu ABD merkezli Globalfire, İran ve İsrail ordularının bütün özelliklerini karşılaştırdı. Söz konusu analiz adeta iki ülkenin olası bir savaşa girmesi durumundaki sonucu yansıtıyor.
15.04.2024 Dünya
Bu fotoğraf için ölümü göze alıyorlar!
Bu fotoğraf için ölümü göze alıyorlar! Muğla'nın Fethiye ilçesinde dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi'nin eşsiz manzarasını görmek için yaklaşık 300-350 metre yüksekliğindeki kayalıklara çıkan yerli ve yabancı tatilciler düşme tehlikesine aldırmadan uçurumun kenarında eşsiz manzarayı görüntülemek ve bir öz çekim yapmak için tehlikeyi göze alıyor.
15.04.2024 Gündem
Dünyada sadece 3 yerde var, biri Şile'de!
Dünyada sadece 3 yerde var, biri Şile'de! Dünyanın yalnızca 3 yerinde bulanan doğal oluşumlardan biri de Şile'de.
15.04.2024 Gündem
Trabzonspor'da Rayyan Baniya formayı unuttu
Trabzonspor'da Rayyan Baniya formayı unuttu Trabzonspor'un sezon başında Fatih Karagümrük'ten transfer ettiği Rayyan Baniya, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinin ardından formayı unuttu. Savunma oyuncusu, ligde son 8 maçta yedek kulübesinden dahi çıkamadı.
15.04.2024 Trabzonspor
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması Savunma Sanayi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "BAYKAR‘ın, bugüne dek anılan finansal teşvik, hibe ve destek programlarından hiçbirisine başvurusu bulunmamış olup, herhangi bir teşvik, hibe ve destek unsurundan da faydalanmamıştır." denildi.
15.04.2024 Gündem
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler Yerel seçim süreci ve Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle Meclis çalışmalarına verilen 1.5 aylık ara da tamamlandı. Yarın aktif gündemine dönecek olan TBMM’yi, İç Tüzük tartışmalarından 9. Yargı Paketi’ne kadar yoğun bir gündem bekliyor.
15.04.2024 Gündem
Antalya'daki faica sonrası Erciyes'te teleferiğe yoğun ilgi
Antalya'daki faica sonrası Erciyes'te teleferiğe yoğun ilgi Kayseri’de Erciyes Kayak Merkezi, Ramazan Bayramı'nın ilk günü açılmazken, ikinci günü 2 bin 800, üçüncü günü 3 bin, dün ise 2 bin 700 ziyaretçiyi ağırladı. Bugün ise, saat 14.00'e kadar 2 bin 600 kişi Erciyes'te teleferiklere bindi.
14.04.2024 Gündem
Bir kişinin ölümüyle sonuçlanmıştı! Teleferik alanında sessizlik hakim
Bir kişinin ölümüyle sonuçlanmıştı! Teleferik alanında sessizlik hakim Geçtiğimiz yıl yaz sezonunda 90 bin yerli ve yabancı turisti ağırlayan Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde sessizlik hakim oldu. Yapılacak bakım çalışmalarının ardından yeniden hizmete geçmesi bekleniyor.
14.04.2024 Gündem
Türkiye yüzünden en kötüsüne hazırlanmalıyız! İsrail medyası yazdı: Ankara bize büyük bir baş ağrısı yaşatacak
Türkiye yüzünden en kötüsüne hazırlanmalıyız! İsrail medyası yazdı: Ankara bize büyük bir baş ağrısı yaşatacak İsrail'in Maariv gazetesi, Türkiye'nin Tel Aviv'e yönelik açıkladığı kısıtlamaların nelere yol açacağını yazdı. Boğazların kapatılma ihtimalinden rahatsız olan gazete ülkenin en kötüsüne hazırlanması gerektiğini ifade etti.
14.04.2024 Dünya
Yabancıdan %15 ‘servis’ ücreti!
Yabancıdan %15 ‘servis’ ücreti! Restoran ve kafelerde fiyat listeleri zorunluluğu getirilmesinin ardından ticaret bakanlığı servis ücretlerini de sıkı denetliyor. İşletmeler kurallara uyuyor ama bazıları yabancı müşterinden yüzde 15 servis ücreti alıyor.
14.04.2024 Gündem
‘Bayram’ performansı rekorun göstergesi
‘Bayram’ performansı rekorun göstergesi Bayram tatili için dönüş yolculuğu başladı. 9 günlük tatil süresince büyük bir turizm hareketi yaşanırken; bu dönemin, Türkiye’nin turizmde 2024 yılı için yeni rekor beklentisinin ilk göstergesi olduğu değerlendirildi.
14.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yerli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.