Yetersiz Beslenme

Yetersiz Beslenme

Son dakika yetersiz beslenme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yetersiz beslenme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yetersiz beslenme haber sayfamızda...

Yetersiz Beslenme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.467 yetersiz beslenme haberi bulunmuştur.
Gıda krizi: Gazze'de açlık ve susuzluktan ölen çocuk sayısı en az 31
Gıda krizi: Gazze'de açlık ve susuzluktan ölen çocuk sayısı en az 31 Yapılan açıklamada, İsrail'in abluka uyguladığı Gazze Şeridi’nde açlık ve susuzluktan yüzünden hayatını kaybeden çocukların sayısının en az 31’e yükseldiği bildirildi.
5.04.2024 Dünya
Gazze'de insani felaket: Can kaybı 33 bin sınırında
Gazze'de insani felaket: Can kaybı 33 bin sınırında İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda toplam can kaybı sayısı en az 32 bin 975’e yükseldi. Birleşmiş Milletler, Gazze’de iki yaşın altındaki her üç çocuktan birinin akut yetersiz beslenme ile karşı karşıya olduğunu açıkladı.
3.04.2024 Dünya
ABD ordusundaki ikinci isyan! Beyaz Saray önünde Gazze pankartıyla ortaya çıktı
ABD ordusundaki ikinci isyan! Beyaz Saray önünde Gazze pankartıyla ortaya çıktı İsrail'in 178 gündür sürdürdüğü saldırılar yüzünden tüm insani ihtiyaçlardan mahrum kalan Gazze Şeridi'nde felaket yaşanıyor. Bombardımana destek sağlayan Washington yönetimine tahammül tükeniyor. Geçtiğimiz aylarda,  "Soykırımın parçası olmayacağım" diyerek kendini ateşe veren askerin başlattığı protesto dalgası yayılıyor.
1.04.2024 Dünya
Gazze ve Sudan'de kıtlık riski: Resmen kıtlık ilan edilmesi nedir ve ne zaman bu yola başvurulur?
Gazze ve Sudan'de kıtlık riski: Resmen kıtlık ilan edilmesi nedir ve ne zaman bu yola başvurulur? Gazze'de yiyecek bulamayan milyonlarca kişi kıtlığın eşiğinde. Birleşmiş Milletler (BM) ayrıca, Sudan'da süren savaşın da dünyanın en büyük açlık krizini tetikleyebileceğini söylüyor.
21.03.2024 Dünya
On yıldan fazla hareket edemedi, kanepede 'eridi!'
On yıldan fazla hareket edemedi, kanepede 'eridi!' Polis eve geldiğinde mide bulandıran manzarayla karşılaştı. 12 yıldır gözlerden kaybolan genç kadının cansız bedeni yarı çıplak halde evindeki kanepe 'erimişti'. Ebeveynlerinin ağır ihmaliyle trajik sona sürüklenen zavallı kadının cesedi; idrar, dışkı, kurtçuk, böcek ısırıkları ve ciddi bir ülserle kaplıydı.
21.03.2024 Dünya
Gazze'de Ramazan'da açlık: Zaten aylardır oruç tutuyoruz
Gazze'de Ramazan'da açlık: Zaten aylardır oruç tutuyoruz Geçen Pazartesi günü şafak söktüğünde başlayan Ramazan ayı bu yıl Gazzeliler için acımasız bir ironi gibi. Oruç tutulan kutsal ay, bölgede zaten açlık çekilen bir dönemde geldi.
19.03.2024 Dünya
Gazze’de gıda krizi: Çocuklarda yetersiz beslenme iki katına çıktı
Gazze’de gıda krizi: Çocuklarda yetersiz beslenme iki katına çıktı Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) tarafından yürütülen araştırmalar sonucu Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki çocuklarda yetersiz beslemenin iki katına çıktığı ortaya kondu.
16.03.2024 Dünya
Gazze'de insanlık dramı: Halkın açlık ve susuzlukla mücadelesi sürüyor
Gazze'de insanlık dramı: Halkın açlık ve susuzlukla mücadelesi sürüyor  İsrail’in saldırılarını sürdürdüğü Gazze’de yetersiz beslenme ve susuzluk sebebiyle can kayıpları artarken Deyr El Balah şehrinde yüzlerce kişi dağıtılan yardımlarla yaşamlarını idare etmeye çalışıyor. Özellikle çocuklar Deyr El Balah’taki gıda dağıtım noktalarında saatlerce sıranın kendilerine gelmesini beklemek zorunda kalıyor.
9.03.2024 Dünya
Gazze'de son durum... Vahşet itirafı! 118 sivili skandal 'bahaneyle' katlettiler
Gazze'de son durum... Vahşet itirafı! 118 sivili skandal 'bahaneyle' katlettiler İsrail-Hamas arasındaki savaşın 155. gününde Gazze'deki abluka sürüyor. Gazze'de kadınların ve çocuklarında dahil olduğu halk yetersiz beslenme sebebiyle kıtlığın eşiğinde. İsrail medyası ise İran'ın nükleer gücünü kullanarak Hizbullah'a savaşta destek vermeye hazırlandığı öne sürdü. İsrail ordusu, 118 kişinin hayatını kaybettiği vahşeti skandal bahaneyle itiraf etti.
8.03.2024 Dünya
Gazze’de umutlar henüz tükenmedi
Gazze’de umutlar henüz tükenmedi Gazze’de bir ateşkes sağlanmasına yönelik görüşmeler bir tıkanma noktasına gelse de, umutlar henüz tükenmedi. Hamas heyeti Kahire’den ayrıldı ancak görüşmeler dolaylı olarak devam ediyor.
8.03.2024 Dünya
Gazze'de gıda krizi: Açlık ve susuzluktan ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi
Gazze'de gıda krizi: Açlık ve susuzluktan ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi İsrail'in abluka altına aldığı ve saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde açlık ve susuzluk yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükseldi.
7.03.2024 Dünya
Gazze'de acı bilanço: En az 30 bin 717 can kaybı
Gazze'de acı bilanço: En az 30 bin 717 can kaybı İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 97 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 30 bin 717'ye yükseldi. Öte yandan, açlık ve susuzluktan ölenlerin sayısı ise 18'e çıktı.
6.03.2024 Dünya
Gazze’de insani felaket: Bu hafta 10 çocuk açlıktan öldü
Gazze’de insani felaket: Bu hafta 10 çocuk açlıktan öldü  İsrail saldırılarıyla bilançonun her geçen gün ağırlaştığı Gazze Şeridi’nde bu hafta açlık ve susuzluktan yüzünden 10 çocuk hayatını kaybetti.
1.03.2024 Dünya
Gazze’de yürek burkan tablo: Çocuklarıma süt bulmakta zorlanıyorum
Gazze’de yürek burkan tablo: Çocuklarıma süt bulmakta zorlanıyorum  Gazze Şeridi'nde dördüz bebek dünyaya getiren Filistinli kadın çocuklarına süt bulmakta zorlandığını anlatarak yardım çağrısında bulundu.
22.02.2024 Dünya
Ölen kadın hareket etti! Kanları dondu, morgda panik
Ölen kadın hareket etti! Kanları dondu, morgda panik Hastaneye getirildiğinde kritik durumdaydı. Doktorlar genç kadına hızla müdahale etti, ancak yaşam belirtisi göstermeyince ölüm saati ilan edildi. Ancak bedeni morga götürüldüğü sırada personel, 'istemsiz hareketleri' fark etti.
22.02.2024 Haberler
Ölen kadın hareket etti! Kanları dondu, morgda panik
Ölen kadın hareket etti! Kanları dondu, morgda panik Hastaneye getirildiğinde kritik durumdaydı. Doktorlar genç kadına hızla müdahale etti, ancak yaşam belirtisi göstermeyince ölüm saati ilan edildi. Ancak bedeni morga götürüldüğü sırada personel, 'istemsiz hareketleri' fark etti.
22.02.2024 Dünya
Çocuklarını istismar eden YouTuber'a 60 yıla kadar hapis cezası! Mahkemede gözyaşlarına boğuldu
Çocuklarını istismar eden YouTuber'a 60 yıla kadar hapis cezası! Mahkemede gözyaşlarına boğuldu Ebeveynlik tavsiyeleri üzerine popüler bir YouTube kanalını yöneten fenomen Ruby Franke'nin, geçtiğimiz sene iş arkadaşı Jodi Hildebrandt ile birlikte öz çocuklarını istismar ettiği ortaya çıkmıştı. Çoculara uyguladığı işkencenin ardından tutuklanan ikilinin davası, dün sonuçlandı. 60 yıla kadar hapis cezası alan Franke ile Hildebrandt, mahkemede gözyaşları içinde açıklama yaptı.
21.02.2024 Cadde
Öldüğünde yalnızca 13 kiloydu! 'Küçük bir iskelet gibiydi'
Öldüğünde yalnızca 13 kiloydu! 'Küçük bir iskelet gibiydi' Halatla bağlanarak yatak odasına kapatıldı, yeme içme gibi tüm insani ihtiyaçları elinden alındı. Akıllara durgunluk veren istismar, kendi ebeveynlerinin elleriyle gerçekleştirildi. Küçük çocuğu ölüme götüren trajedi, dünya medyasında yankı buldu.
15.12.2023 Dünya
Çatlak ve kuru ellerin dostu! Sürünce elleri anında pamuk gibi yapıyor
Çatlak ve kuru ellerin dostu! Sürünce elleri anında pamuk gibi yapıyor Eller, vücudumuzun en önemli ve en çok kullanılan bölgelerinden biridir. Bu nedenle, ellerimiz düzenli bakım gerektirir. Soğuk veya sıcak hava, temizlik ürünleri el çatlamalarına neden olabilir. Eğer sizin de ellerinizde çatlaklar varsa bu yöntemi deneyebilirsiniz. Çatlak ve kuru elleri anında pamuk gibi yapıyor.
25.10.2023 El ve Ayak Bakımı
Hafızayı canlı tutan o bitki: Çay olarak tüketildiğinde unutkanlığa iyi geliyor
Hafızayı canlı tutan o bitki: Çay olarak tüketildiğinde unutkanlığa iyi geliyor Hemen hemen her yaşta karşılaşılabilen unutkanlık can sıkıcı bir durumdur. Hafızayı güçlendirip unutkanlığı azaltan o çayın tarifini ise sizinle paylaştık. İşte detaylar…
9.10.2023 Alternatif Tıp
Tavan arasından eve inen vahşet! Sıska bacağından tutup çekince düştü
Tavan arasından eve inen vahşet! Sıska bacağından tutup çekince düştü Evdeki gizemli gıcırtılar, tuhaf ışıklar ve garip anların sebebi birçoklarına göre bir hayaletti. Kimse işlenen cinayetlerin nedenini bulamıyordu. Üstelik kapılar da içeriden kilitleniyordu. Ta ki tavan arasındaki 'Örümcek Adam' ortaya çıkana kadar.
27.09.2023 Yaşam
CHP'li Öztrak'tan yerel seçimler için 'yenilenme' mesajı
CHP'li Öztrak'tan yerel seçimler için 'yenilenme' mesajı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak yerel seçimlere ilişkin konuştu. Öztrak "Yenilenme sürecimiz hızla devam ediyor. İlçe ve il kongrelerimiz hızla tamamlanıyor." ifadelerini kulandı.
11.09.2023 Gündem
Guatemala'nın yeni Devlet Başkanı Arevalo oldu
Guatemala'nın yeni Devlet Başkanı Arevalo oldu Guatemala'da düzenlenen seçimlerin ikinci turunda oyların yüzde 59'unu alan sol görüşlü Bernardo Arevalo, ülkenin yeni devlet başkanı oldu.
21.08.2023 Dünya
Ölümle bile sonuçlanabilir! Her 3 çocuktan 1'inde görülüyor
Ölümle bile sonuçlanabilir! Her 3 çocuktan 1'inde görülüyor Alerjik hastalıklar tüm yaş gruplarında yaygın bir sağlık problemi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu durum özellikle çocuklarda çok daha sık görülebiliyor. Uzmanlar, özellikle ebeveynlere büyük görevler düştüğünün altını çiziyor.
16.08.2023 Genel Sağlık
Grip değil sivrisinek ısırığı! 'İlk belirti kabuklu yaralar' diyerek açıkladı
Grip değil sivrisinek ısırığı! 'İlk belirti kabuklu yaralar' diyerek açıkladı Yaz aylarının gelmesi ile birlikte sinek ve sivrisinek ısırıkları birçok kişinin korkulu rüyası haline geldi. Sinek ısırığı şikayeti ile hastaneye başvuran insan sayısının her yıl arttığına dikkat çeken uzmanlar, bu durumun neden olacağı rahatsızlıklar konusunda uyarıyor.
16.08.2023 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Yetersiz Beslenme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.