SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yılbaşı gecesi için saç önerisi: Fütüristik topuzlar

Saç Tasarımcısı Orhan Bademli yılbaşı gecesi için fütüristik topuzları önerirken, Makyaj Artisti Hatun Yılmaz yılın trendinin doğallık olduğunu açıkladı.

|

Sezonun saç trendleri adeta zamanlar arası seyahatlerin yolcuları gibi, modern şıklığın tarzını oluşturabiliyorlar. Yeni nesil saç stilleri ile kişilerin enerjileri, rekabet alanında ki kırmızının görkemli ihtirası, özgüvenle yansıyan duruşu yeni yılda sıkça görülecek gibi. Yeni yıla harika bir saç modeli ile merhaba demek isteyenlere Saç Tasarımcısı Orhan Bademli, yeni nesil Futuristik Houte Couture topuzları öneriyor.

Yeni Nesil Futuristik Houte Couture “Yılbaşı Topuzları”

Houte Couture kadın profillerine yüz şekillerine uyum sağlayan topuzlar da trend modeller arasında yer alıyor. Saçları tasarlarken ise Saç Tasarımcısı Orhan Bademli, “Değişim yolculuğumuza tabularımızı yıkarak alışkanlıklarımızı değiştirerek başlayabiliriz.” dedi.

Bademli, tasarımı gerçekleştirirken “Haute Couture bir saçı oluştururken, zarif kadın profillerini hayal ederiz. Bu zarif kadınlar; Bedenlerinin her biçimsel hareketine şıklıkla, netlik ve ruh katabilen adeta zamana karşı sanatsal bir başkaldırı ile bir duruş sergileyebilen profillerdir. Biz de kadınların duruşundan etkilenerek saçları tasarlıyoruz.” dedi.

Yeni Yılda Makyaj Trendi Doğallık

Makyaj Artisti Hatun Yılmaz, “Houte Couture saç modelimize senkronize edilebilir bir makyaj tasarlarken kişiye özel net bir bakış ile doğallığı da bozmadan başlanılabilir. Göz kapağınıza derinlik verilebilir hafif ürün grubuyla bütünselliği ve metamorfozu vurgulayarak cildin üzerinde ön zemini oluşturabilirsiniz. Detaylarda ise göz, ten dokusu, rengi ve giydiğiniz elbiseyle oje renginizi dikkate alarak makyajınızı daha çarpıcı hale getirebilirsiniz. 2019 yılını nasıl duygular ile karşılamak istiyorsanız makyajınızı o doğrultuda yapabilirsiniz. Unutmayın makyaj sadece renk değildir duygularınızın renklendirilmiş halidir.” diyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.