Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşı Hediyesi

Son dakika yılbaşı hediyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yılbaşı hediyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yılbaşı hediyesi haber sayfamızda...

Yılbaşı Hediyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 475 yılbaşı hediyesi haberi bulunmuştur.
Victoria Beckham sahneye koltuk değnekleriyle çıktı! Defileyi protestocular bastı
Victoria Beckham sahneye koltuk değnekleriyle çıktı! Defileyi protestocular bastı Dünyaca ünlü müzik grubu Spice Girls dağıldıktan sonra moda dünyasına adım atan Victoria Beckham, spor salonunda geçirdiği bir kaza sonucu ayağını kırmıştı. Önceki gün Paris Moda haftasında markasının 2024 sonbahar/kış koleksiyonunu defilesi düzenlenen Beckham, hayvan hakları aktivistlerinin protestosuna uğradı. Ünlü isim, defile sonunda sahneye koltuk değnekleriyle çıktı. İşte detaylar...
5.03.2024 Cadde
‘Çözüm üreterek ekmeğimizi büyüttük’
‘Çözüm üreterek ekmeğimizi büyüttük’ Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel yeni yıl öncesi belediye emekçileriyle bir araya geldi,
30.12.2023 Ege
Burcu Güneş'ten sevdiklerine yılbaşı hediyesi
Burcu Güneş'ten sevdiklerine yılbaşı hediyesi Burcu Güneş, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, dünyaca ünlü markaların bulunduğu meydan katında bir süre sezonluk ürünleri inceleyip alışveriş yaptı.
29.12.2023 Cadde
Eda Taşpınar yeni sevgilisiyle görüntülendi!
Eda Taşpınar yeni sevgilisiyle görüntülendi! Kendine ait bir markası bulunan stil ikonu Eda Taşpınar, Yunan asıllı yeni sevgilisi ile Bebek'te kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, sevgilisinin adını söylemekten kaçınsa da yılbaşında beraber Norveç'te olacaklarını paylaştı.
29.12.2023 Cadde
Yılbaşı hediyesi estetik faturası
Yılbaşı hediyesi estetik faturası  Bu yıl çok sayıda kişinin yılbaşı hediyesi olarak eşlerinin, yakınlarının estetik operasyon ücretini üstlendiği ortaya çıktı. Hediyelikler arasında botoks ve dolgu başı çekiyor!
25.12.2023 Dünya
Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftinden arkadaşlarına yılbaşı hediyesi
Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftinden arkadaşlarına yılbaşı hediyesi Oyuncu çift Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan, geçtiğimiz gün yakın dostlarına yeni yıl hediyesi almak için geldikleri İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdılar.
23.12.2023 Cadde
Eşinin fotoğrafını paylaştı, sosyal medyayı salladı! 'Tüm dünya için bir yılbaşı hediyesi'
Eşinin fotoğrafını paylaştı, sosyal medyayı salladı! 'Tüm dünya için bir yılbaşı hediyesi' Uzun yıllardır İngiliz futbol efsanesi David Beckham ile örnek gösterilen bir evlilik yaşayan şarkıcı ve modacı Victoria Beckham, yaptığı bir paylaşımla tüm dünyada sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. David Beckham'ın üstsüz bir şekilde evlerindeki televizyonu tamir ettiği anı takipçileriyle paylaşan ünlü isme kısa sürede 1 milyondan fazla beğeni ve 20 binden fazla yorum geldi.
16.12.2023 Cadde
2023'ün ilk bebekleri dünyaya geldi! Bakan Koca ziyaret etti
2023'ün ilk bebekleri dünyaya geldi! Bakan Koca ziyaret etti 2023'ün ilk bebekleri dünyaya geldi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde doğan Yavuz Selim bebek ve ailesini ziyaret etti.
31.12.2022 Gündem
Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar yeni yıldan çocuk diledi!
Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar yeni yıldan çocuk diledi! Şarkıcı Petek Dinçöz, geçtiğimiz aylarda gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile görkemli bir düğünle hayatını birleştirmişti. Şimdilerde mutlu bir evlilik sürdüren ünlü isim, iş insanı eşiyle birlikte bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ikili, yeni yıl dilekleri sorulduğunda "Çocuk" cevabını verdiler.
30.12.2022 Cadde
Yılbaşı hediyesi alanlar azalıyor
Yılbaşı hediyesi alanlar azalıyor IPSOS Milliyet okurları için derledi.
26.12.2022 Gündem
AP Raportörü’nü kabul etti
AP Raportörü’nü kabul etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu (AP) üyesi ve Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor ile beraberindeki heyeti TBMM’de dün kabul etti.
21.12.2022 Gündem
Sevdikleriniz için en güzel yılbaşı hediyesi önerileri
Sevdikleriniz için en güzel yılbaşı hediyesi önerileri Her yeni yıl; yeni umutlar ve yepyeni başlangıçlar demek… Bu çok özel günlerde sevdiklerimizin yüzünde tebessüm oluşturmanın en güzel ve keyifli yolu tabii ki onlara hediye almaktan geçiyor. “Acaba beğenir mi?” kaygısı yaşamamak içinse her zevke hitap eden hediye alternatiflerine öncelik vermek gerekiyor.
21.12.2022 Advertorial
Yeni yıl daveti
Yeni yıl daveti Fiolas, Galataport İstanbul’da gerçekleştirdiği gelenekselleşen yılbaşı davetinde iş, sanat ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini bir araya getirdi.
17.12.2022 Cadde
412 bin TL harcayıp bu hale geldi! 'İnsanlar bana gülüyor ama umrumda değil'
412 bin TL harcayıp bu hale geldi! 'İnsanlar bana gülüyor ama umrumda değil' Genç kadın, bazıları ameliyat olan toplam 43 estetik uygulamanın sonucunda dünyanın en büyük dudaklarına sahip oldu ancak operasyonlara devam edeceğini söylüyor.
3.12.2022 Dünya
Burhaniye’de esnafa yılbaşı hediyesi verildi
Burhaniye’de esnafa yılbaşı hediyesi verildi Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en güzel resimlerinden oluşan 2022 duvar takvimini, esnafa yılbaşı hediyesi olarak dağıttı.
3.01.2022 Ege
Gürcistan'ın eski Cumhurbaşkanı Saakaşvili yeniden cezaevine sevk edildi
Gürcistan'ın eski Cumhurbaşkanı Saakaşvili yeniden cezaevine sevk edildi Gürcistan'ın tutuklu eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, tedavi gördüğü askeri hastaneden taburcu edilerek Rustavi'deki 12 No'lu Cezaevine sevk edildi.
30.12.2021 Dünya
Vefalı evlat Hadise
Vefalı evlat Hadise Hadise annesi için kesenin ağzını açtı. Gülnihal Açıkgöz'e yeni yıl hediyesi olarak ev almaya karar veren 36 yaşındaki şarkıcının, üç milyon TL'yi gözden çıkardığı ileri sürüldü.
18.12.2021 Cadde
Yeni bir yılı dayanışma ile karşılayalım
Yeni bir yılı dayanışma ile karşılayalım Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı hediyesi telaşı başladı.
18.12.2021 Gündem
Yılbaşı hediyesi önerileri: Hangi burca ne hediye alınır?
Yılbaşı hediyesi önerileri: Hangi burca ne hediye alınır? Yılbaşı hediyesi telaşı başladı. Arkadaşlarınıza ve ailenize bu yıl hangi yılbaşı hediyesini alacağınızdan emin değilseniz astroloji size yardımcı olabilir. Gökyüzü hareketlerine göre burçların her birinin başka bir gündemi var ve yeni yılda her bir burcu bekleyen şeyler var. Bunların üstüne bir de burçların karakteristik özelliklerini koyunca astrolojiye yılbaşı hediyesi önerileri konusunda güvenebilirsiniz. Peki hangi burca ne hediye alınır? Burçlara göre 2022 yılbaşı hediyesi önerilerimiz burada! - PEMBENAR ÖZEL
12.12.2021 Yaşam
Dijital çeklerle yılbaşı hediyesi
Dijital çeklerle yılbaşı hediyesi Sodexo’nun geliştirdiği dijital hediye platformu ‘FlexoGift’ uygulaması ile çalışanlar, işverenleri tarafından yüklenen hediye bakiyelerini mobil uygulama üzerinden dijital çeke dönüştürerek gıdadan giyime, elektronikten ev dekorasyonuna, akaryakıttan e - ticarete kadar çeşitli kategorilerde yeni yıl hediyesini kendileri seçebiliyor.
23.11.2021 Ekonomi
Editör'ün seçtikleri...
Editör'ün seçtikleri... Lüks detay Nocturne, Hande Erçel ile dört sezondur sürdürdüğü iş birliğini yeni koleksiyonunda da sürdürüyor...
23.10.2021 Cadde
Sevgiliye Hediye: Romantizm ve Aşk Dolu Hediye Kutuları
Sevgiliye Hediye: Romantizm ve Aşk Dolu Hediye Kutuları Sıkıcı hediyelerle romantik sürprizler yapmaya çalışmaktan yorulmadınız mı? Bizce artık buna bir dur demenin vakti geldi de geçiyor bile. Gelin, sizin için seçtiğimiz yenilikçi hediye kutularına bir göz atın. Çünkü bu hediyelerin her biri romantizm ve aşk dolu!
29.09.2021 Advertorial
Hazırlıklar yapıldı... O ülke 2014'e giriyor!
Hazırlıklar yapıldı... O ülke 2014'e giriyor! Doğu Afrika ülkesi Etiyopya, yarın 2014 yılına girmeye hazırlanıyor. Kendine özgü takvim ve saat sistemi kullanan Etiyopya'da çarşı ve pazarlara akın eden halk yılbaşı hazırlıklarını tamamlandı.
10.09.2021 Dünya
Mario Frangoulis: Sanat benim için asla duraksamaz
Mario Frangoulis: Sanat benim için asla duraksamaz Yaşayan en büyük tenorlardan biri olarak kabul edilen Mario Frangoulis, geçtiğimiz günlerde 21. albümünü müzikseverlerle buluşturdu. Blue Skies An American Songbook adını taşıyan albümüyle Frank Sinatra'dan Nat King Cole'a, Dean Martin'den Ella Fitzgerald'a çağa damgasını vuran müzisyenlerle özdeşleşen besteleri yorumlayan Mario Frangoulis ile yeni çalışması üzerine konuşma fırsatı bulduk. Pandemi nedeniyle yeni normalimiz haline gelen Zoom üzerinden gerçekleştirdiğimiz buluşmada sıcak tavırları ve içten cevaplarıyla Mario Frangoulis, hem yeni albümünü hem müzikal yolculuğunu anlattı. Ailesinin bir kolu İstanbul'a dayanan ve büyükannesi sayesinde az da olsa Türkçe konuşabilen Mario Frangoulis, Türk müzikseverlerle yeniden buluşacağı gün için çok heyecanlı olduğunu ifade etti. Türk insanından enerji aldığını da ifade eden Mario Frangoulis, Aspendos ve Bodrum gibi sahneleri unutamadığını belirtti.
14.06.2021 Kültür Sanat
Kuyumcularla sevgilileri taksit ayırdı
Kuyumcularla sevgilileri taksit ayırdı Takı alışverişinde düşürülen taksit süreleriyle yeni yıla giren kuyumcular, yılbaşı hediyesi alımında olumsuz tablo ile karşılaştı.
7.01.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yılbaşı Hediyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.