Yıldıray Şahinler

Yıldıray Şahinler

Son dakika Yıldıray Şahinler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yıldıray Şahinler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yıldıray Şahinler haber sayfamızda...

Yıldıray Şahinler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 218 yıldıray şahinler haberi bulunmuştur.
Yaren leylekten yeni haber! 'Mutlulukları gözlerinden okunuyor'
Yaren leylekten yeni haber! 'Mutlulukları gözlerinden okunuyor' Türkiye'yi, Avrupa Leylek Köyleri Birliği'nde temsil eden tek köy olan Bursa'nın Karacabey ilçesi Eskikaraağaç köyünde balıkçı Adem Yılmaz ile Yaren leyleğin dostluğu, milyonlar tarafından ilgiyle takip edilen hikayeye dönüştü.
7.03.2024 Gündem
Yaren Leylek 13. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu
Yaren Leylek 13. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu Bursa’nın Karacabey ilçesinde, balıkçı Adem Yılmaz ile kurduğu dostluk hikayesiyle milyonların gönlüne taht kuran Yaren Leylek, 13. yılda da göçten gelip Eskikaraağaç leylek köyündeki dostu Adem Yılmaz’ın kayığına kondu. Yaren Leyleğin geçen senelere nazaran bu sene daha erken gelmesi dikkat çekti. Bölgeyi turizm köyü haline dönüştüren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Adem Amca ve Yaren Leyleği ziyaret ederek bu sevince ortak oldu. Başkan Özkan, Yaren'in yavrularına bu yıl da cip takmayı düşündüklerini ifade etti. Uzak yoldan Yaren'in yorgun olması ise dikkat çekti.
1.03.2024 Yaşam
Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a romantik kutlama! 'Hiç kıskanmadık'
Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a romantik kutlama! 'Hiç kıskanmadık' Dizi setinde aşk yaşamaya başlayan Burak Dakak ile Leyla Tanlar, geçtiğimiz aylarda nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Oyuncu çiftten Dakak, sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla müstakbel eşinin doğum gününü kutladı. Ünlü ismin paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
15.12.2023 Cadde
7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE OYUNCULARI TÜMÜ 🎬 7. Koğuştaki Mucize filmi gerçek mi, nerede çekildi, konusu nedir?
7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE OYUNCULARI TÜMÜ 🎬 7. Koğuştaki Mucize filmi gerçek mi, nerede çekildi, konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize filmi 2019 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur yer alıyor. 7. Koğuştaki Mucize filmi Güney Kore yapımı filmden uyarlanmıştır. Peki, 7. Koğuştaki Mucize konusu nedir, oyuncuları kim?
28.09.2023 Cadde
Leyla Tanlar ile Burak Dakak nişanlandı!
Leyla Tanlar ile Burak Dakak nişanlandı! Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Burak Dakak ile aşk yaşayan Leyla Tanlar, sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaşmışt ve sevgilisinin ricasıyla fotoğrafını silmişti.Dizi setinde başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Leyla Tanlar ile Burak Dakak dün akşam evlilik yolunda ilk adımı attı.
17.09.2023 Cadde
Sevgilisi kıskandı, Leyla Tanlar bikinili fotoğrafını sildi!
Sevgilisi kıskandı, Leyla Tanlar bikinili fotoğrafını sildi! Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Burak Dakak ile aşk yaşayan Leyla Tanlar, sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaşmıştı. Ünlü isim, sevgilisinin "Silsene" dediği fotoğrafı Instagram sayfasından kaldırmasıyla gündeme geldi.
18.08.2023 Cadde
Bikinili pozuna sevgilisinden yorum gecikmedi: Çok güzelsin aşkım, silsene!
Bikinili pozuna sevgilisinden yorum gecikmedi: Çok güzelsin aşkım, silsene! Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Burak Dakak ile aşk yaşayan Leyla Tanlar, sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaştı. Dakak'ın sevgilisine yaptığı yorum, en az fotoğrafın kendisi kadar konuşuldu.
17.08.2023 Cadde
Yaren Leylek 12. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu
Yaren Leylek 12. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu Bursa’nın Karacabey ilçesinde, balıkçı Adem Yılmaz ile kurduğu dostluk hikayesiyle milyonların gönlüne taht kuran Yaren Leylek, 12. yılda da göçten gelip Eskikaraağaç leylek köyündeki dostu Adem Yılmaz’ın kayığına kondu. Hikâyeyi merakla bekleyen Yarenseverler ise geliş tarihi biraz geciken Yaren’in köye gelmesiyle birlikte derin bir 'oh' çekti.
17.03.2023 Yaşam
Yaren Leylek 12. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu
Yaren Leylek 12. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu Bursa’nın Karacabey ilçesinde, balıkçı Adem Yılmaz ile kurduğu dostluk hikayesiyle milyonların gönlüne taht kuran Yaren Leylek, 12. yılda da göçten gelip Eskikaraağaç leylek köyündeki dostu Adem Yılmaz’ın kayığına kondu. Hikâyeyi merakla bekleyen Yarenseverler ise geliş tarihi biraz geciken Yaren’in köye gelmesiyle birlikte derin bir 'oh' çekti.
17.03.2023 Gündem
7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kim, nerede çekildi? 7. Koğuştaki Mucize filmi konusu nedir, gerçek mi?
7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kim, nerede çekildi? 7. Koğuştaki Mucize filmi konusu nedir, gerçek mi? 7. Koğuştaki Mucize filmi, 2019 yılında vizyona girdi. Film, Güney Kore yapımı Miracle in Cell No.7'den uyarlandı. 7. Koğuştaki Mucize filimi başrollerinde ise Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon gibi isimler yer alıyor. Peki, 7. Koğuştaki Mucize filmi oyuncu kadrosunda kim var?
22.02.2023 Bilgi Rehberi
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşk yaşıyor
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşk yaşıyor 'Güzel Günler' adlı dizide aşk yaşayan bir çifti canlandıran oyuncu Leyla Tanlar ile Burak Dakak'ın arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü. İkili, birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından yayınlayarak, aşklarını ilan etti. Çiftin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.
3.01.2023 Cadde
Mehmet Günsür: Slip mayo giymeye devam edeceğim!
Mehmet Günsür: Slip mayo giymeye devam edeceğim! Üç çocuğunun annesi, yönetmen Katerina Mongio ile İtalya'da yaşayan, işleri nedeniyle sürekli İstanbul'a gelen Mehmet Günsür, önceki gün Etiler'deydi. Yaz aylarında çıktığı tekne tatilinde mavi slip mayoyla objektiflere yansıyan ve bu görüntüsü günlerce konuşulan 47 yaşındaki oyuncu, "Yüzücü bir geçmişim olduğu için benim için mayo sliptir" açıklamasını yaptı.
10.10.2022 Cadde
Ormanda buluştular
Ormanda buluştular Aralarında Cengiz Bozkurt, Bahar Şahin, Ege Kökenli, Onur Büyüktopçu, Nursel Köse, Naz Göktan ve Yıldıray Şahinler’in de yer aldığı 34 oyuncu, İğneada Longophere’de bu yıl ilki düzenlenen Forestfest’e katıldı.
23.06.2022 Cadde
7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE OYUNCULARI karakterler ve konusu | 7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi, uyarlama mı?
7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE OYUNCULARI karakterler ve konusu | 7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi, uyarlama mı? 7. Koğuştaki Mucize filmi, televizyon ekranlarında film severleri karşılıyor. Filmin başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur gibi isimlerinde bulunduğu filmde, Mehmet adlı engelli gencin hikayesi anlatılıyor. 7. Koğuştaki Mucize filmi oyuncuları ve karakterlerin isimleri merak konusu. İşte, konusu ve oyuncuları...
20.04.2022 Cadde
Yıldıray Şahinler, 'Kuruluş Osman'a veda etti
Yıldıray Şahinler, 'Kuruluş Osman'a veda etti ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve önceki akşam 83'üncü bölümü yayınlanan 'Kuruluş Osman' dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı dizinin son bölümünde Tekfur 'Rogatus Lazkaris' öldü. Böylece 'Lazkaris'i canlandıran Yıldıray Şahinler, yapıma veda etti.
25.02.2022 Cadde
Yıldıray Şahinler: İşimizi yapıyoruz
Yıldıray Şahinler: İşimizi yapıyoruz 'Kuruluş Osman' dizisinde rol olan Yıldıray Şahinler, önceki gün eşi Gizem Şahinler ile Etiler'de çiçek alırken objektiflere yansıdı.
14.02.2022 Cadde
Kuruluş Osman oyuncuları tam kadro ve konusu! Kuruluş Osman dizisi nerede çekiliyor, hangi gün?
Kuruluş Osman oyuncuları tam kadro ve konusu! Kuruluş Osman dizisi nerede çekiliyor, hangi gün? Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman dizisi her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Osmanlı Devleti'nin kuruluş aşaması ve Osman Bey anlatılıyor. Peki, Kuruluş Osman dizisi hangi kanalda, hangi gün?
29.12.2021 Cadde
7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kim, konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi, gerçek mi-uyarlama mı?
7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kim, konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi, gerçek mi-uyarlama mı? Aras Bulut İynemli'nin başrolde yer aldığı dram türündeki yerli film 7. Koğuştaki Mucize'de, aynı zeka yaşında sahip baba ve kızın hikayesi anlatılıyor. Film 2019 yılında vizyona girdi ve dönemin en çok izlenen filmleri arasında da yerini aldı. Peki, 7. Koğuştaki Mucize filmi gerçek mi?
4.11.2021 Cadde
Kuruluş Osman dizisi nerede çekiliyor, yeni sezon oyuncuları kim? Kuruluş Osman dizi konusu nedir, hangi gün?
Kuruluş Osman dizisi nerede çekiliyor, yeni sezon oyuncuları kim? Kuruluş Osman dizi konusu nedir, hangi gün? Burak Özçivit'in Osman karakterine hayat verdiği dizi Kuruluş Osman, 65. yeni bölümü ile yeni sezona başlıyor. Dizide birbirinden yeni isimler yer alırken, Osman Bey'i ve beraberindekileri yeni sezonda çarpıcı gelişmeler bekliyor. Peki, Kuruluş Osman yeni bölüm hangi gün?
13.10.2021 Cadde
'Kuruluş Osman'ın üçüncü sezonu başlıyor
'Kuruluş Osman'ın üçüncü sezonu başlıyor Başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği, atv’nin sevilen dizisi ‘Kuruluş Osman’ın üçüncü sezon yayın tarihi belli oldu.
29.09.2021 Cadde
7. Koğuştaki Mucize oyuncuları ve konusu! 7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi?
7. Koğuştaki Mucize oyuncuları ve konusu! 7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi? Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur'un başrolde olduğu yerli yapım 7. Koğuştaki Mucize filmi, vizyona çıktığı tarihlerde izlenme rekorları kırmıştı. Yerli dram türündeki öne çıkan filmlerdendir. Film severler 7. Koğuştaki Mucize filmi oyuncu kadrosunu ve konusunu merak ediyor. Peki, 7. Koğuştaki Mucize filmi uyarlama mı?
18.05.2021 Cadde
'Akıncı' sezon finali yapıyor
'Akıncı' sezon finali yapıyor Oyuncu kadrosunda Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi isimlerin yer aldığı 'Akıncı' bu akşam sezon finaliyle saat 20.00'de ATV'de ekrana geliyor.
14.05.2021 Ünlülerin Stili
Akıncı oyuncuları kimler? Akıncı dizisinin konusu nedir, nerede çekiliyor?
Akıncı oyuncuları kimler? Akıncı dizisinin konusu nedir, nerede çekiliyor? ATV'nin büyük ilgiyle izlenilen dizisi Akıncı hakkında meraklı arayış başladı.Bu akşam yeni bölümünde yayınlanması izleyicileri harekete geçirdi. Peki Akıncı oyuncuları kimler? Akıncı dizisinin konusu nedir, nerede çekiliyor? İşte Akıncı hakkında merak edilen her şey...
9.04.2021 TV Rehberi
Yıldıray Şahinler rolü için saçlarını feda etti
Yıldıray Şahinler rolü için saçlarını feda etti 'Akıncı' dizisinin Cevdet’i Yıldıray Şahinler, senaryo gereği saçlarını çekim sırasında kesti. Şahinler, "Gerekirse rolüm için saçımı mora boyarım" dedi.
7.04.2021 Cadde
Akıncı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Akıncı filmi kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
Akıncı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Akıncı filmi kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Akıncı dizisi 1 Ocak Cuma akşamı ilk bölüm ile ekrana geldi. Yeni yılın ilk dizisi olan Akıncı dizisinde Fatih yakışıklı ve dürüst olan idealist bir Tarih öğretmenidir. Üniversite'den mezun olduğu gün babasının görev arkadaşı olduğunu söyleyen Orhan çıkmış ve Fatih'e hiç bilmediği gerçekleri açıklamıştır. Orhan'ın açıklamalarının ardından Fatih'in hayatı tamamen değişecektir. Gündüzleri Tarih öğretmenliği yapan Fatih akşamları ise Akıncı görevini üstlenmektedir. İşte Akıncı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
2.01.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yıldıray Şahinler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.