Yıldız Düşüklüğü Nedir?

Halk arasında yıldız düşüklüğü olarak tabir edilen şey aslında auranın zayıf olmasından dolayı kötü- negatif dediğimiz enerjilere açık olmasından başka bir şey değildir.

Kişi aurasını kuvvetlendirmediğinde aurada bazı yırtıklar meydana gelir ve bu yırtıklardan Alt boyut negatif enerjili varlıklar oradan enerji çekmeye başlar dolayısıyla önce auranın onarılması ve kuvvetlendirilmesi gerekir.

Kişi bunu nasıl anlar?

Fiziki anlamda; birden saplanan baş ve göz ağrısı şeklinde kendini gösterir.

Çok esner ve enerjisi çekilmiş gibi hisseder. Doğrudur yoğun bir enerji saldırısına maruz kalmış olabilir o an. Hemen korumaya almak gerekir. Aslında o an yapılması önerilen ilk şey sirkeli su ile duş almak. Bu her zaman ortam dolayısıyla mümkün olmayabilir. Enerji insanda solar pleksus çakrasından çekilir.

Haberin Devamı

Burayı (göbek deliğinizin olduğu bölgeyi) elinizle kapatarak dua okumaları yapabilirsiniz.

Lavanta koklayabilirsiniz. (frekans yükseltir)

Zihinsel olarak; Kişi artık hayata karşı umudunu kaybetmiştir. Yalnız kalmak istiyor ve kimseyle görüşmek istemiyordur. Mutsuzdur.

Hayatında ise; her şey ters gidiyordur. Olmasını beklediği şeyler bile son anda iptal oluyordur. Maddi manevi kayıplar yaşıyordur.

Genel anlamda aurayı nasıl kuvvetlendiririz?

Birinci olarak en başta kendimizi olumsuz ruh hallerinden çıkarıp, frekansı yükselterek.

İkinci olarak bazı uygulamalar yaparak

Üçüncü olaraktan enerjisi yüksek, pozitif kaliteli insanlarla bir arada olarak.

Frekansı yükseltmek ile ilgili daha önce pek çok yazdım. Tekrar etmek istemiyorum.

Pozitif insanlarla bir arada olmanın bize ne katkısı olur derseniz. Frekansı düşüren ya da yükselten en önemli şeylerden biri yanımızda çevremizde bulunan insanların enerjileridir.

Bunu aslında açıklamaya bile gerek yok. Olumsuz ve karamsar insanların yanında nasıl yaşam enerjinizin düştüğünü; çok neşeli hayat dolu birinin yanında nasıl enerjinizin yükseldiğini fark etmişsinizdir. Bu uyumlanma doğal olarak gerçekleşmektedir sizi o kişinin rezonansına çıkarır.

Bunun tam tersi durumlar da olabilir. Çok pozitif birinin enerjisi sizi rahatsız ediyor sıkıyor tahammül edemiyor ve sürekli dertlerden konuşmak istiyorsanız, hatta insanların kötü olmalarını istiyor belki de kötülük yapmak içinizden geliyorsa... Üzgünüm frekansınız baya yerlerde demektir… Hatta alt boyut enerji varlıkları sizin bedeninizi kullanıyor bile olabilir.

Haberin Devamı

Kendinizi kötü hissediyor ama yüksek enerjili insanlara çekiliyor ve onların yanında kendinizi iyi hissediyorsanız aslında umut var. Belli ki sadece çevresel koşullar sizi etkiliyor.

Üçüncü çakranın yani solar pleksusun doğru çalışması çok önemli. Dengeli çalıştığında kişide iç huzuru yakalar. Yaşam amacını bulmuştur ve kendini başkalarını olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmiştir.

Solar pleksusun düzenli çalışması için doğada sık sık yürüyüşler, güneş ışığı ve sarı renkten faydalanılabilir. Ayrıca günlük muz yemekte iyi gelecektir.

AY Gezegeni duygu durumunu etkiler. Ay doğum haritasında zayıf bir konumdaysa güçlendirilmesi önerilir. Ay ışığına çıkmak (yeni ay ve dolunay zamanları) Ayın enerjisini aktive eder.

Haberin Devamı

Ay gezegenine ait esmaları okumak şifa verir.

Kişide yaşam enerjisinin eksikliği Hayy esmasının eksikliğinden de olabilir. Kişi "Hayy" esmasını seslendirerek frekansını yükseltebilir.

"Vedud" esmasıyla sevgi enerjisini yükseltir.

"Vasi" esmasıyla maddi durumunu düzeltebilir.

Korunma için neler yapılabilir?

Kuran bize bir takım negatif tesirlere (büyü, nazar, insanların kötü enerjisi gibi) Felak ve Nas sureleri ile kendimizi koruyacağımızı söyler.

Bu sureleri bazen bir defa okuduğunuzda hala o tesirin devam ettiğini görürsünüz.

Esmaların olduğu gibi aynı surelerinde birer ebced değeri var. Ve Âlimler bu surelerin ebced değerince okunarak auraya yüklenmesini önerir.

Felak suresinin ebced değeri 210 ve siz bunu bir oturuşta (tercihen gece) okuduktan sonra ciddi bir koruma sağlarsınız.

Felak suresinin içeriğine baktığınızda zaten gayet açık;

Rabbim sana sığınırım

“Düğümlere üfleyen büyücülerin şerrinden.

Ve haset ettiği zaman hasetçinin şerrinden”

*(Bu arada ben ebced hesaplamayı bilmiyorum bu başka bir ilim... Bazı Kaynaklardan işin ehillerince hesaplanmış bir şekilde bakıyorum. Bu yüzden bana ebcedle ilgili sorular göndermeyin lütfen.)

Bir başka uygulama

...............................

71 Ayetel kürsi

71 Felak

71 Nas suresini bir suya okuyup o sudan içmek ve o suyu başınızdan aşağı dökerek duş alabilirsiniz. (bi anlamda enerjinizi yıkamak diyebiliriz.)

Korunma duaları

..........................

Benim Ahmed Hulusi’den öğrendiğim ve sürekli okuduğum bir dua – ki ayettir

YUSUF-64. ayeti

“fallâhu hayrun hâfizâ ve huve erhamur râhimîn”

Anlamı: Allah en iyi koruyandır ve O, merhametlilerin en merhametlisidir”

Yine bir başka ayet sürekli okuduklarımdan,

MU'MİNÛN Suresi 97. ayet

“Ve rabbi eûzu bike min hemezâtiş şeyâtîn”

“Ey Rabbim! Şeytanların vesveselerinden sana sığınırım.”

Bunları günlük okumakta sizi negatif olan her şeye karşı koruyacak- koruma altına alacaktır.

Tüm bunları yaparken de dua ve niyet etmeyi unutmayalım.

“Allah’ım beni koru yıldızımı yükselt, şansı talihi açık kullarından eyle..”

Aurayı korumak ile ilgili daha önce yazdığım bu yazıya da bakabilirsiniz.

https://www.milliyet.com.tr/aurayi-bozan-seyler-ve-aura-temizlemek-pembenar-yazardetay-yasam-2703486/