Yıldız Holding

Yıldız Holding

Son dakika Yıldız Holding haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yıldız Holding gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yıldız Holding haber sayfamızda...

Yıldız Holding

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.751 yıldız holding haberi bulunmuştur.
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi. Farklı şirketlerde yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
5.04.2024 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde şampiyon Yıldız Takımı!
Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde şampiyon Yıldız Takımı! Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde (CBL) 78 şirket takım arasından şampiyon olan kulüp Yıldız Holding Basketbol Takımı oldu.
21.03.2024 Basketbol
London Business School fırsat eşitliğinde örnek vakayı Türkiye’den seçti
London Business School fırsat eşitliğinde örnek vakayı Türkiye’den seçti Yıldız Holding Kadın Platformu çatısı altında fırsat eşitliğine yönelik yürütülen çalışmalar London Business School tarafından örnek vaka çalışması haline getirildi.
18.03.2024 Vitrin
Üniversitelilere staj programı
Üniversitelilere staj programı Yıldız Holding’in staj ve işe alım programı ‘JOB Genç Yetenek Programı 2024’e başvurular başladı.
16.03.2024 Ekonomi
JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı
JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı Üniversite 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin yanı sıra yeni mezunların da katılabileceği ‘JOB Genç Yetenek Programı 2024’e başvurular başladı. Programa 15 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
15.03.2024 Kariyer
Yazı yolculuğunun kalem güzelleri
Yazı yolculuğunun kalem güzelleri Yıldız Holding, Ramazan ayını “Medeniyetimizin Kalem Güzelleri” sergisiyle karşılıyor.
13.03.2024 Kültür Sanat
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu yıl 16. kez düzenlendi. Ödüle layık görülen projeler, dünyanın dört bir yanındaki 75 bin Yıldız Holding çalışanı ve uzman jürinin oylamasıyla seçildi.
8.03.2024 Kariyer
Yıldız Holding’de üst düzey atama
Yıldız Holding’de üst düzey atama Yıldız Holding’in inovasyon şirketi Northstar’da CEO görevine Cengiz Altop atandı.
20.02.2024 Kariyer
Perakendeci 2024 yılından umutlu
Perakendeci 2024 yılından umutlu Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD) ‘Perakende Buluşması – Ne Oldu Ne Olacak?’ etkinliği, organize perakendenin lider isimlerini bir araya getirdi.
7.02.2024 Ekonomi
Ev Dışı Tüketim sektöründe önemli devralma
Ev Dışı Tüketim sektöründe önemli devralma Bizim Toptan, bağlı bulunduğu Yıldız Holding’in EDT (Ev Dışı Tüketim) sektöründeki faaliyet gösteren şirketi g2m’yi devraldı.
10.01.2024 Ekonomi
Liderlerin 2024 ajandası
Liderlerin 2024 ajandası Türkiye'nin önde gelen firmalarının insan kaynakları, teknoloji, finans ve pazarlama liderlerine Data Expert aracılığıyla 2024'te öne çıkmasını bekledikleri en önemli trendleri sorduk.
8.01.2024 Milliyet Executive
‘Bilim ödülleri’ için geri sayım
‘Bilim ödülleri’ için geri sayım İlim Yayma Vakfı tarafından düzenlenen İlim Yayma Ödülleri, 16 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı törenle sahiplerine verilecek. Büyük Ödül sahibine 150 tam altın, diğer ödül sahiplerine ise 50’şer tam altın verilecek...
12.12.2023 Gündem
‘Finansal istikrar ve çevik adaptasyon’
‘Finansal istikrar ve çevik adaptasyon’ Yıldız Holding, halka açık şirketlerinin 2023 yılı dokuz aylık finansal performansına ilişkin ayrıntıları “2023 Yıldız Holding ve Halka Açık Şirketleri Analist & Yatırımcı Toplantısı”nda aktardı.
24.11.2023 Ekonomi
Anadolu’nun köklü tarihine ışık tutan sergi
Anadolu’nun köklü tarihine ışık tutan sergi “Mutlu Et Mutlu Ol Günü”ne bu yıl Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusu damga vurdu. Geleneksel olarak düzenlenen günde, yeni bir sanat koleksiyonuna ev sahipliği yapan Yıldız Holding’in Çamlıca’daki sergi salonunda bu yıl da Anadolu medeniyetlerinin tarihine ışık tutan bir sergi açıldı.
20.11.2023 Kültür Sanat
Premier Lig yolunda Hull City'e dev sponsor desteği!
Premier Lig yolunda Hull City'e dev sponsor desteği! Championship ekibi Hull City'nin yeni forma sponsoru McVitie’s oldu.
15.11.2023 Dünyadan Futbol
AIDEX 2023’te Türk holdinge önemli ödül
AIDEX 2023’te Türk holdinge önemli ödül Dünyanın en önemli insani yardım etkinliklerinden AIDEX 2023’te “Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı” ödülünü Yıldız Holding aldı.
13.11.2023 Vitrin
Gençler işte esneklik istiyor
Gençler işte esneklik istiyor DataExpert ve Milliyet Executive iş birliğinde BMI organizasyonuyla düzenlenen CHRO Summit gerçekleştirildi. İş dünyasının dönüşümüne öncülük eden Türkiye’nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve CHRO’larını (insan kaynakları yöneticileri) bir araya getiren zirvede, genç yeteneklerin şirketlerden beklentileri, şirketlerin bu konuda neler yaptıkları masaya yatırıldı.
10.11.2023 Milliyet Executive
Gençler iş hayatında esneklik talep ediyor
Gençler iş hayatında esneklik talep ediyor DataExpert ve Milliyet Executive iş birliği ile BMI organizasyonuyla CHRO Summit 2023 düzenlendi. Zirvede, genç yeteneklerin şirketlerden beklentileri, şirketlerin bu konuda neler yaptıkları ele alındı.
11.10.2023 Ekonomi
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye’nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamalarını sürdürdü. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
9.10.2023 Milliyet Executive
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor.
9.10.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor. İş dünyasında bu büyük değişime ayak uydurmak için CMO'ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) sorumluluğu artarken önlerinde bir fırsat penceresi de açılmış durumda...
12.10.2023 Milliyet Executive
Sağlıklı ve sürdürülebilir gıda için güç birliği
Sağlıklı ve sürdürülebilir gıda için güç birliği Türk teknoloji şirketi Gözde Tech Ventures Teknoloji Yatırımları A.Ş.’nin yatırımcıları arasında olduğu ABD merkezli doğal gıda içerik üreticisi ve alternatif proteinlerde kullanılmak üzere pirinç kepeğinden elde edilen sağlıklı ve sürdürülebilir yapıya sahip yağ/tat sistemleri sunmayı amaçlayan Paragon Flavors, Inc. (Paragon Pure) şirketi 3.9 milyon dolarlık tohum sermayesi yatırım aldı.
13.09.2023 Teknoloji
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su Dünyada farklı kuşaklar birbiri ardına çalışma hayatına katılırken ve teknoloji adeta ışık hızıyla ilerlerken İnsan Kaynakları Direktörleri'nin, yani CHRO'ların (Chief Human Resources Officer) omzundaki yük giderek artıyor. Yeniden şekillenen iş yaşamında CHRO'lar belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor.
13.09.2023 Milliyet Executive
6’ncı Sürdürülebilirlik Raporu’nda ‘israfsız şirket’ vurgusu
6’ncı Sürdürülebilirlik Raporu’nda ‘israfsız şirket’ vurgusu “İsrafsız Şirket” çalışma modelini tüm faaliyetlerinin odak noktasında tutan Yıldız Holding, 6’ncı Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. İlk defa bağımsız güvence beyanı bulunan raporda Yıldız Holding ve şirketlerinin gıda israfını önleme, atık yönetimi, karbonsuzlaşma, enerji ve su verimliliği alanlarındaki öncü çalışmalarının yanı sıra çalışanlardan değer zincirine, toplumsal faydadan inovatif iş modellerine ortaya koyduğu etkiye yer veriliyor.
28.08.2023 Vitrin

Benzer Haber Etiketleri

Yıldız Holding ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.