SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yılın en büyük romantik düğün şarkısı Emre Sönmezler'den geliyor

İzmir Karşıyaka doğumlu olan sanatçı İstanbul’da müziğe 9 yaşında piyano ile başlamış olup 16 yaşında gitar ile tanışıp sesini keşfetmiştir. Haliç Üniversitesi Şan Bölümü'nden mezun olmuştur.

|

Doğu ve Batı müziğini kendi özgü biçimde yorumlayarak yeni bir tarz yaratmış olan Emre Sönmezler ayrıca Beyaz Show’da da bir sene vokalistlik yaptıktan sonra İstanbul İzmir Antalya Bodrum ve Kıbrıs’ta birçok otel ve mekanda kurumsal toplantı, düğün ve özel etkinliklerde sahne alarak izleyenleri tarafından da büyük beğeni toplamıştır.

Daha sonra Dubai Abu dhabi, Hamburg, Batum gibi şehirlerde konserler vererek Türk Müziğini uluslararası çapta tanıtan Emre Sönmezler’in ilk single çalışması olan “ÖMÜRLÜK SEVGİLİ” şarkısı ve klipi Vocal Records etiketiyle tüm dijital platformlar da yerini aldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.