Fenerbahçe Yılmaz Vural özel maddeyi açıkladı! 'Fenerbahçe...'

Yılmaz Vural özel maddeyi açıkladı! 'Fenerbahçe...'

24.04.2019 - 16:08 | Son Güncellenme:

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, Adana Demirspor ile sözleşme imzalarken "Fenerbahçe isterse izin verilir" maddesi koydurduğunu açıkladı.

Yılmaz Vural özel maddeyi açıkladı Fenerbahçe...

YILMAZ VURAL: FENERBAHÇE İÇİN BANA ‘BEKLE’ DEDİLER

Haberin Devamı

Türkiye liglerinin en çok maça çıkan teknik direktörlerinden olan Yılmaz Vural, TGRT Haber’de Sabri Ugan’la Maç Yeni Başlıyor programda çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Adana Demirspor ile sözleşme imzalarken “Fenerbahçe isterse izin verilir” maddesini neden koydurduğunu açıkladı. Vural “Cocu gittiğinde bana ‘Acele etme bekle’ dediler” dedi. 22 yıl önce Trabzonspor ile Fenerbahçe’yi İstanbul’da yenen son teknik adam da olan Vural, “Heykelimi dikecekleri ama kovdular” diye konuştu. İşte Yılmaz Vural’ın açıklamaları:

“FENERBAHÇE’NİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAZLAR”

“Fenerbahçe’nin bu haline inanamıyorum. Artık derece yapacağım meselesini bıraksınlar da kümede kalmaya baksın. 33 puanın var ve alt sıralardaki rekabet ortada. Gözünün yaşına bakmazlar, düşersin. Galatasaray mutlu olmaz bundan tabi.“

Haberin Devamı

“HELAL OLSUN FENERBAHÇE TARAFTARINA”

“Ersun Yanal’ın maç sonu açıklama yaparken yaşadığı sıkıntıyı içimde hissediyorum. Ne diyeceğini şaşırıyor. Ve halen 50 bin kişi geliyor maça. Helal olsun bu taraftara, Ali başkana inandılar ve sahip çıkmaya devam etsinler.”

“FENERBAHÇE BENİM HAYALİM”

“Cocu’nun ayrıldığı dönemdi. Beni de Adana Demirspor istemişti. Değerli bir Fenerbahçeli büyüğümüz, acele etme, seninle ilgili Fenerbahçe’de bir düşünce var dedi. Murat Sancak’ı kıramadım. “Milli Takım ve Fenerbahçe’den teklif gelirse izin verilir” maddesini koydurttum. O da kabul etti. Murat başkanın da Fenerbahçeli tarafı vardır. Milli Takım da Fenerbahçe de bizim hayalimiz. Ömrümüzün kariyerimizin sonuna kadar bunları isteyeceğiz. Bir kere ben inatçı bir insanım. Adım da Yılmaz bir kere! Bekleyeceğiz. Ben bir işçi çocuğuyum. Kendi imkanlarımla kendimi geliştirmek için çok büyük fedakarlıklar yaptım. Ülkeme geldim hizmet etmeye çalışıyorum.”

“HEYKELİNİ DİKECEĞİZ DEDİLER, KOVDULAR”

“Trabzonspor’u çalıştırırken 1997’de Kadıköy’de Fenerbahçe’yi 3-1 yenmiştik. Gol atan Ünal Karaman şimdi teknik direktör. Daha çok gençken kalede oynattığım Metin Akbaş ile kaleci antrenörü. O günden beri 22 yıldır Trabzonspor İstanbul’da Fenerbahçe’yi yenemiyor. Trabzonlular’ın bana “Fener’i yen heykelini dikeceğiz” sözü vardı. Heykel ortada yok. Bir de beni 9. haftada 2. sıradayken beni yolladılar.”

Haberin Devamı

“FATİH TERİM’DEN BANA SIRA GELMEZ”

“Yolda yürüyemiyorum. Taraftarlar bize gel bize gel diyor ama bizim dememizle olmuyor. Galatasaraylılar da aynısını söylüyor da orayı unutun diyorum, Fatih’ten (Terim) bize sıra gelmez.”

“SAMET AYBABA BEŞİKTAŞ’A DÖNMELİ”

“Beşiktaş’ta feda döneminde orada olan Samet Aybaba şimdi yeniden düşünülmeli. Beşiktaş’a Samet Aybaba antrenör olmalı. Ama olmazsa ben de talibim yani. Türkiye liginde en çok maça çıkan antrenörle ben, Şenol Güneş ve Samet Aybaba’dır.”

“BAŞAKŞEHİR ŞAMPİYON OLMAZSA ÜZÜLÜRÜM”

“Şampiyonluk adayım halen Başakşehir. Galatasaray’ın ağzı daha çok sulanmaya başladı ama kolay değil. Başakşehir’in son Rize maçını statta izledim. Sonra Abdullah Avcı ile de konuştum, gayet iyi oynadılar aslında. Başakşehir bu ipi göğüsleyemezse üzülürüm.”

Yazarlar