Yoğurt

Yoğurt

Son dakika yoğurt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yoğurt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yoğurt haber sayfamızda...

Yoğurt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.030 yoğurt haberi bulunmuştur.
Toplanan inek sütü miktarı arttı
Toplanan inek sütü miktarı arttı Ticari süt işletmeleri tarafından toplanan inek sütü miktarı, Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,1 arttı.
18.04.2024 Ekonomi
Zeytinyağlı yoğurt mucizesi! Gece uyumadan önce yapınca bakın ne oluyor
Zeytinyağlı yoğurt mucizesi! Gece uyumadan önce yapınca bakın ne oluyor Sağlıklı atıştırmalık denilince akla gelen ilk besinlerden biri yoğurttur. Zeytinyağı da en sağlıklı yağlar arasında yer alır. Peki, bu iki sağlıklı besin birleşince nasıl etkiler sağlayabilir? Gece uyumadan önce tüketin, vücudunuzu iyileştirin.
17.04.2024 Genel Sağlık
Bu krepin içinde un yok! Mercimekli glütensiz krep tarifi
Bu krepin içinde un yok! Mercimekli glütensiz krep tarifi Günümüzde sağlıklı beslenme trendleri giderek yaygınlaşmakta ve insanlar daha bilinçli tercihler yapmaya özen göstermektedir. Özellikle glüten içeren gıdalardan uzak durmak isteyenler için alternatif tarifler oldukça önemlidir. İşte size, içinde un bulunmayan ve mercimek ile hazırlanan sağlıklı ve besleyici bir krep tarifi.
11.04.2024 Yemek
'Bana şimdiki aklım, bir de 20’li yaşlarım lazım'
'Bana şimdiki aklım, bir de 20’li yaşlarım lazım' Sunucu Zeynep Tandoğan, üniversite mezuniyet töreninde çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.
7.04.2024 Cadde
ÖZEL | Beşiktaş'ta Santos'un üstü çizildi! Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın bombasını patlattı
ÖZEL | Beşiktaş'ta Santos'un üstü çizildi! Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın bombasını patlattı Süper Lig'de Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta oklar Teknik Direktör Santos'a çevrildi. Beşiktaş yazarı Serdar Sarıdağ son gelişmeleri canlı yayında Skorer'e aktardı.
5.04.2024 Beşiktaş
İftar sofralarına yakışacak tarif! Hem pratik hem lezzetli sütlü mısır çorbası tarifi
İftar sofralarına yakışacak tarif! Hem pratik hem lezzetli sütlü mısır çorbası tarifi Mercimek, ezogelin, yayla çorbasından sıkılanlar için çok güzel bir tarifimiz var. İftar soflarına şenlik karacak olan sütlü mısır çorbası hem lezzetli hem de pratik tariflerden. İşte sütlü mısır çorbası tarifi…
4.04.2024 Yemek
Dünyanın en lezzetli 4. mantısı Türkiye’de
Dünyanın en lezzetli 4. mantısı Türkiye’de CNN Travel, dünyanın en iyi mantılarını (dumpling) açıkladı.
30.03.2024 Dünya
Yoğurtta yerli maya dönemi
Yoğurtta yerli maya dönemi BİM, TÜBİTAK’ın tamamen yerli ve milli mayaları ile üretilen ilk yoğurdunu tüketicileri ile buluşturdu.
26.03.2024 Ekonomi
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Bakanlıktan rapor: Gıdada mikroplastik tehlikesi
Bakanlıktan rapor: Gıdada mikroplastik tehlikesi Küresel çevre sağlığını tehdit eden mikroplastikler, Türkiye’nin su kaynaklarında da ciddi tehdit oluşturuyor.
25.03.2024 Ekonomi
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı Yerel seçim kapsamında Trabzon'da bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Gündem
Yunus Emre Akkor’dan Lebeniye Çorbası
Yunus Emre Akkor’dan Lebeniye Çorbası Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı - Lebeniye Çorbası
14.03.2024 Milliyet Tv
ŞOK AKTÜEL KATALOG İNDİRİMLERİ 13-19 MART 2024 | ŞOK aktüel ürünler kataloğunda neler var?
ŞOK AKTÜEL KATALOG İNDİRİMLERİ 13-19 MART 2024 | ŞOK aktüel ürünler kataloğunda neler var? ŞOK aktüel ürünler kataloğu indirim listesi yayınlandı. ŞOK market, 13-19 Mart tarihinde geçerli yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. ŞOK market indirimlerini kaçırmak istemeyen vatandaşlar, güncel indirimli aktüel ürünler kataloğunu incelemek istiyor. Yoğurt, Peynir, Sucuk, Süt ve daha birçok üründe indirim başladı. İşte 13-19 Mart ŞOK markette bu haftanın indirimli ürünleri…
14.03.2024 Bilgi Rehberi
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarif
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarif Ramazan ayı geldiğinde iftarda ne yemek yapacağım diye düşünenlerdenseniz üzülmeyin. "İftara ana yemek ne yapayım?" telaşıyla uğraşmanıza gerek yok. Hem doyurucu hem de pratik bu yemekle iftar sofranızı taçlandırabilirsiniz.
11.03.2024 Yemek
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir?
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir? Oruç tutarken uzun süre tok kalmamızı sağlayacak besinler neler?
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
Tamer Karadağlı: Yeniliklerin faydasını gördük seyircimiz arttı
Tamer Karadağlı: Yeniliklerin faydasını gördük seyircimiz arttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tamer Karadağlı’yı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne atadığında tarih 11 Ağustos 2023’tü. O tarihten bu yana geçen yedi ayda Karadağlı, ilk röportajını Milliyet Pazar’a verdi.
10.03.2024 Pazar
İftar sofralarına tarifler
İftar sofralarına tarifler Ramazan ayında mutfaklarda tatlı bir telaş vardır. Herkesin aklında, “iftarda ne yesek?” sorusu... Anadolu’nun farklı bölgelerinden derlediğimiz tarifler sofranıza renk katacak.
9.03.2024 Pazar
Maden suyuna 4 kaşık eklemek yeterli! Bu karışım uyurken iğne ipliğe döndürüyor
Maden suyuna 4 kaşık eklemek yeterli! Bu karışım uyurken iğne ipliğe döndürüyor Birçok kişi basen ve göbek yağlarını eritmenin en etkili yolunu arıyor. Hızlı bir şekilde kilo vermenize yarayan bu tarif ise hem faydalı hem de etkili yöntemlerden biri. İşte uykudayen bile doğal yollardan zayıflamanın yolu.
8.03.2024 Diyetler
Ramazan ayı için sahur ve iftar uyarısı!  'Süt, yoğurt, ayran, yumurta olmadan olmaz'
Ramazan ayı için sahur ve iftar uyarısı! 'Süt, yoğurt, ayran, yumurta olmadan olmaz' Ramazan ayında beslenmenin biraz daha özen istediğini ifade eden Diyetisyen Rozelin Aslan, "Ramazanda oruç tutan kişiler için ana öğünler sahur ve iftardır. Bu iki öğün arasındaki kalan zaman içerisinde vücudun ihtiyacı olan enerjinin sağlanabilmesi için ramazanda beslenme önem kazanır" dedi.
7.03.2024 Genel Sağlık
Elma, kayısı, pırasa, kereviz! Prebiyotikler meyve ve sebzelerde bulunuyor
Elma, kayısı, pırasa, kereviz! Prebiyotikler meyve ve sebzelerde bulunuyor Kefir ve yoğurt gibi fermente süt ürünlerinin bağırsak sağlığı için faydalı olduğunu dile getiren uzmanlar, prebiyotiklerin elma, kayısı gibi meyveler ve pırasa, kereviz gibi sebzelerde bulunduğunu söylüyor. Sağlıklı bir bağırsak sistemi için doğru beslenme alışkanlıklarının önemine dikkat çeken Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Aytaç Atamer, sorunsuz bir bağırsak sistemi için dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.
6.03.2024 Genel Sağlık
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar!
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar! Ramazan öncesi et fiyatlarına yapılan zam kamuoyunda konuşuluyordu. İstanbul’daki ve Ankara’daki zincir marketler Ramazan süresince et fiyatlarını sabitleme kararı aldı. İşte detaylar...
5.03.2024 Haberler
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar!
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar! Ramazan öncesi et fiyatlarına yapılan zam kamuoyunda konuşuluyordu. İstanbul’daki ve Ankara’daki zincir marketler Ramazan süresince et fiyatlarını sabitleme kararı aldı. İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
Akşam yemeğine değişik lezzet arayanlara yöresel tarif! Tutmaç Çorbası
Akşam yemeğine değişik lezzet arayanlara yöresel tarif! Tutmaç Çorbası Tutmaç Çorbası, Türk mutfağının lezzetli ve doyurucu bir çorba çeşididir. Anadolu'nun çeşitli yörelerinde farklı versiyonları bulunmakla birlikte genellikle et suyu ve unla hazırlanan bir çorba tabanı üzerine eklenen küçük erişte parçalarıyla bilinir. Tutmaç Çorbası, kıvamıyla, içeriğindeki malzemelerle ve sunumuyla sofralara zenginlik katan bir lezzettir.
1.03.2024 Yemek
Yılların fırıncısı Ramazan pidesinin sırrını paylaştı! Hamuru yoğururken mutlaka yapın
Yılların fırıncısı Ramazan pidesinin sırrını paylaştı! Hamuru yoğururken mutlaka yapın İslam alemi için en önemli ayların başında Ramazan geliyor. İftar vakti heyecanla beklenirken en nefis yemekler sofraları süslüyor. Ramazan ayında sofraların demirbaşları arasında Ramazan pidesi yer alıyor. Çörek otlu, yumurtalı, susamlı… Yıllardır sofralarımınız vazgeçilmezi olan Ramazan pidesini evimizde yapalım…
27.02.2024 Yemek

Benzer Haber Etiketleri

Yoğurt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.