Yoğurt Çorbası

Yoğurt Çorbası

Son dakika yoğurt çorbası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yoğurt çorbası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yoğurt çorbası haber sayfamızda...

Yoğurt Çorbası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 511 yoğurt çorbası haberi bulunmuştur.
Hem lezzetli hem de pratik! Üşengeçlerin bayılacağı bisküvili pasta tarifi
Hem lezzetli hem de pratik! Üşengeçlerin bayılacağı bisküvili pasta tarifi Bisküvili pasta, pratikliği ve lezzetiyle bilinen, herkesin kolaylıkla hazırlayabileceği enfes tatlılardan biri. Özellikle üşengeç günlerde, hemen hemen herkesin kurtarıcısı olabilecek bu tarif, sadece birkaç basit malzeme ile şipşak hazır olur. İşte, hem lezzetli hem de pratik bisküvili pasta tarifine dair detaylar…
30.11.2023 Yemek
Bugüne kadar pilavı yanlış pişirmişiz! Pirincin tadını değiştiriyor, faydalarını yok ediyor
Bugüne kadar pilavı yanlış pişirmişiz! Pirincin tadını değiştiriyor, faydalarını yok ediyor Pirinç pilavı Türk mutfağında her yemeğin yanına yakışan lezzetlerden birisi. Ancak pirinç pilavını pişirirken yaptığımız bazı hatalar varmış. Bugüne kadar fark etmeden içine koyduğumuz bu malzeme pirincin hem tadını değiştiriyor hem de faydalarını yok ediyor.
30.11.2023 Püf Noktası
Girdiği yemeğe lezzet katıyor! Nar gibi kızaran beşamel sos tarifi
Girdiği yemeğe lezzet katıyor! Nar gibi kızaran beşamel sos tarifi Mutfaklar, lezzetin sanatla buluştuğu özel mekanlardır. Bir yemeği unutulmaz kılan şey, içindeki lezzet sırları ve dokunuşlardır. İşte tam da bu noktada, nar gibi kızaran beşamel sos tarifi devreye giriyor. Hem lezzetli hem de görsel olarak cezbedici olan bu sos, yemeklere ayrı bir tat katıyor.
29.11.2023 Yemek
Dağılmayan biber dolması tarifi! Sırrı pişirme tekniğindeymiş
Dağılmayan biber dolması tarifi! Sırrı pişirme tekniğindeymiş Biber dolması, geleneksel bir lezzet olmasının yanı sıra, doğru pişirme tekniğiyle harikalar yaratabilir. Pek çok kişi biber dolmasının iç harcının dağılmasından şikayetçidir. Ancak, bu sorunu aşmak için doğru malzeme seçimi ve özellikle doğru pişirme tekniğini uygulamak önemlidir. İşte, dağılmayan biber dolması tarifinin sırları…
29.11.2023 Yemek
Tam kıvamında yoğurt çorbası tarifi! Yılların çorbacısı püf noktasını açıkladı
Tam kıvamında yoğurt çorbası tarifi! Yılların çorbacısı püf noktasını açıkladı Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan yoğurt çorbası, hem besleyici özellikleri hem de lezzetli tadıyla sofralarımızı süslemeye devam ediyor. Ancak, tam kıvamında bir yoğurt çorbası hazırlamak her zaman kolay olmayabilir. İşte bu noktada, yılların çorbacısı ustalarından edindiği tecrübelerle ortaya çıkan püf noktalarıyla lezzet dolu bir yoğurt çorbası tarifi karşımıza çıkıyor.
29.11.2023 Yemek
Yazın ince ve fit olmanın 8 püf noktası! Dikkat edilmezse diyeti baltalıyor
Yazın ince ve fit olmanın 8 püf noktası! Dikkat edilmezse diyeti baltalıyor Tatilde de sağlıklı kiloda kalmak, ince ve fit bir görünümde olmak için dikkat etmemiz gereken bazı temel kurallar olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı İpek Ertan yazın ince ve fit olmanın 8 püf noktasını açıkladı, diyeti baltalayan yaz etkenlerine karşı da uyarılarda bulundu.
13.07.2023 Genel Sağlık
Tavuk Sotenin Yanına Ne Gider? Tavuk Sotenin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri
Tavuk Sotenin Yanına Ne Gider? Tavuk Sotenin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri Akşam yemekleri için en güzel ana menüler arasında tavuk sote gelir. Özellikle farklı malzemelerin karışımı ile Harika bir lezzet ortaya çıkar. Tavuk sotenin yanında ise yeşil mercimek çorbası ya da yoğurt çorbası gibi daha pek çok çeşit kullanmak mümkün. Tavuk sotenin yanına ne gider? Tavuk sotenin yanına yemek ve içecek tavsiyeleri hakkında merak edilenler.
5.10.2022 Yemek
Tavuğun Yanına Ne Gider? Tavuğun Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri
Tavuğun Yanına Ne Gider? Tavuğun Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri İster bütün ister parçalı ya da kanat hangisi olursa olsun tavuk en sevilen ana menüler içerisinde gelir. Tavuğun yanında ise mercimek çorbası, yoğurt çorbası ya da birçok farklı salata çeşidini kullanmak mümkün. Tavuğun yanına ne gider? İşte tüm detaylar.
5.10.2022 Yemek
Sulu Köftenin Yanına Ne Gider? Sulu Köftenin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri
Sulu Köftenin Yanına Ne Gider? Sulu Köftenin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri Genelde yuvarlak şekilde yapılan sulu köfte çeşitleri, aynı zamanda yanında patates ile hazırlanır. Uyumlu olması için ise kolay mercimek çorbası, patates salatası ve benzeri daha pek çok seçenek değerlendirilebilir. Sulu köftenin yanına ne gider? Sulu köftenin yanına yemek ve içecek tavsiyeleri hakkında merak edilen tüm detaylar.
5.10.2022 Yemek
Pırasa Yemeğinin Yanına Ne Gider? Pırasa Yemeğinin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri
Pırasa Yemeğinin Yanına Ne Gider? Pırasa Yemeğinin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri Özellikle sağlık açısından en önemli besin kaynaklarından biri olarak pırasa gelir. Mevsimde tüketilmesi ile birlikte birçok önemli protein, vitamin ve mineral kaynağı barındırır. Aynı zamanda yanında yoğurt çorbası, bulgur pilavı gibi pek çok yiyecek ürünü tüketmek mümkün. Pırasa yemeğinin yanına ne gider? Pırasa yemeğinin yanına yemek ve içecek tavsiyeleri hakkında merak edilen detayları derledik.
4.10.2022 Yemek
Ispanağın Yanına Ne Gider? Ispanağın Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri
Ispanağın Yanına Ne Gider? Ispanağın Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri Özellikle küçük yaştaki çocuklar için oldukça yararlı olan ıspanaktan birçok farklı yemek yapmak mümkündür. Tabi her yaştan kişinin ıspanak tüketmesi gerekir. Ispanak yemeği yapanların merakı ise bu yemeğin yanına nelerin yakışacağıdır. Özellikle yoğurt çorbası ve domatesli makarna bu yemekle oldukça güzel yakışır. İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.10.2022 Yemek
Yoğurt Çorbasının Yanına Ne Gider? Yoğurt Çorbasının Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri
Yoğurt Çorbasının Yanına Ne Gider? Yoğurt Çorbasının Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri Yoğurt çorbası sevilerek tüketilmekte olan çorbalar arasında yer almaktadır. Yoğurt çorbası genel olarak sıcak başlangıç olarak tercih edilen bir yemektir. Hemen sonrasında ise tercihinize bağlı olarak yemek menünüzü oluşturabilirsiniz. Yoğurt çorbası aynı zamanda yayla çorbası olarak da bilinmektedir. Türkiye'nin her bölgesinde hazırlanmakta olan yoğurt çorbasının yanında güzel gidecek olan yiyecekler de bilinmek istenmektedir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.10.2022 Yemek
İçli Köftenin Yanına Ne Gider? İçli Köftenin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri
İçli Köftenin Yanına Ne Gider? İçli Köftenin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri Hem yiyecek hem de içecek olarak içli köftenin yanında birçok farklı gıda türünü tercih etmek mümkün. Örneğin yoğurt çorbası, şehriyeli pirinç pilavı ya da marul salatası gibi pek çok yiyecekten bahsedilebilir. İçli köftenin yanına ne gider? İçli köftenin yanına yemek ve içecek tavsiyeleri hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
4.10.2022 Yemek
Bu soğuk çorbalar virüslere karşı direncinizi artırıyor! Her gün 8 kaşık tükettiğinizde...
Bu soğuk çorbalar virüslere karşı direncinizi artırıyor! Her gün 8 kaşık tükettiğinizde... Pandemi sürecinde bağışıklığımızı güçlü tutmak için önemli rol oynayan çorbalar, sıcak yaz aylarında çok tercih edilmeyebiliyor. Ancak bazı çorbalar üzerinde dumanı tütmesinin aksine, soğuk tüketilerek de hem serinletiyor hem de zengin besleyici değerleriyle bağışıklığı güçlendiriyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Deniz Uzunoğlu, hem sağlıklı hem de lezzetli soğuk yaz çorbalarının tarifini paylaştı.
6.07.2021 Çorba Tarifleri
Kadıköy Boa Sahne hayatta kalma çabasını üretime dönüştürüyor
Kadıköy Boa Sahne hayatta kalma çabasını üretime dönüştürüyor Kadıköy Boa Sahne hayatta kalma çabasını üretime dönüştürüyor. Böyle bir dönemde, tam da şimdiki zamanı paylaşmak ve anlatmak için yepyeni kısa oyunlarla seyircimizle buluşuyoruz. Şu an için 11 yazar, 7 yönetmen ve 16 oyuncunun gönüllü olarak bir araya geldiği kısa oyunlar projemiz 24 Şubat’tan itibaren yayında. Kısalar, pandemi sürecinde sanatçıların yaşadıkları bu zamanı bir sanat üretimine çevirdikleri, zamanın ruhunda yer alacak olağan dışı bir tiyatro üretimidir. www.kadikoyboasahne.com’dan biletlerini alabileceğiniz Boa Kısalar 24 Şubat’ta “#HEŞTEG” oyunu ile prömiyer yapacak.
24.02.2021 Kültür Sanat
Gaz Yapmayan Yiyecekler Nelerdir? Bebeklerde Gaz Yapmayan Besinler Listesi
Gaz Yapmayan Yiyecekler Nelerdir? Bebeklerde Gaz Yapmayan Besinler Listesi Gaz yapmayan yiyecekler genelde emziren anneler tarafından sık sık tercih edilir. Bunun sebebi ise anne sütünden bebeğe geçen yiyeceklerin öğütülmüş halidir. İşte, tüm detaylar.
24.12.2020 Ebeveyn
Hazer Şef’in yeni lezzet durağı: Zekiye
Hazer Şef’in yeni lezzet durağı: Zekiye Hazer Amani, kendi deyişiyle; esnaf lokantasını çağrıştıran ama daha özenli tabaklar ve sunumlarla öne çıkan bir ev yemekleri mekânı açma hazırlığında. Mekana da 10-12 yaşlarında yemek yapmayı öğrendiği anneannesinin adını vermiş.
10.10.2020 Cumartesi
İshal olan çocuğa ne yapılmalı? İshalli çocuğun beslenmesi nasıl olur?
İshal olan çocuğa ne yapılmalı? İshalli çocuğun beslenmesi nasıl olur? Mevsimin tek mikrobu ne yazık ki sadece corona virüs değil. Pek çok mikrop, çocukların hasta olmasına neden olabiliyor. Yaz aylarında bu mikropların yol açtığı en büyük sorunlardan biri de ishal. Peki, özellikle çocukları kolayca etkisi altına ishalden korunmak için ne gibi tedbirler alınmalı? İshali olan çocuğa ne yapılmalı? İshali olan çocuğa ne yedirilmeli? Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Armağan Oğuz bilgi verdi
5.08.2020 Çocuk Sağlığı
Konya'nın Neyi Meşhur? En Meşhur Konya Yemekleri Ve Yöresel Lezzetleri Nelerdir? (Konya'da Ne Yenir)
Konya'nın Neyi Meşhur? En Meşhur Konya Yemekleri Ve Yöresel Lezzetleri Nelerdir? (Konya'da Ne Yenir) Türkiye'nin yüz ölçümü açısından en büyük şehri olarak öne çıkan Konya, birçok farklı özelliği ile oldukça meşhur bir ildir. Tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra muhteşem lezzete sahip Anadolu yemekleri bir adım öne çıkıyor. Peki, Konya'nın neyi meşhur? En meşhur Konya yemekleri ve yöresel lezzetleri nelerdir? (Konya'da ne yenir) İşte bu konuda bilinmesi gerekenler.
22.07.2020 Tatil
Yılbaşı menüsü | Evde yapılabilecek pratik yılbaşı menüsü 2020
Yılbaşı menüsü | Evde yapılabilecek pratik yılbaşı menüsü 2020 Yılbaşı menüsü için ne düşündünüz? Yılbaşını evde karşılayacak olan çok sayıda vatandaş akşam yemeği için özenli ve güzel yılbaşı sofraları hazırlamak istiyor. Sizin için pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz yılbaşı menüsünü derledik. İşte 2020 yılbaşı menüsü.
31.12.2019 Gündem
Yılların 'takım yemeği' geleneği devam ettiriliyor
Yılların 'takım yemeği' geleneği devam ettiriliyor Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde düğünlerde hazırlanan geleneksel takım yemeği, 870 kilogram et kullanılarak 3 bin kişi için hazırlandı.
23.09.2019 Yaşam
Günün iftar menüsü: 17. gün
Günün iftar menüsü: 17. gün Günün iftar menüsünün 17. gününde; pirinçli yoğurt çorbası, çok sevilen zeytinyağlı kuru patlıcan dolması, mantarlı et sote ve fincanda kadayıf tatlısı tarifini paylaştık. İşte 17. günün iftar menüsü...
6.07.2021 Bilgi
Yeni Knorr Anadolu Tahılları Çorba serisi Refika'nın Mutfağında tanıtıldı
Yeni Knorr Anadolu Tahılları Çorba serisi Refika'nın Mutfağında tanıtıldı serisi, şef Refika Birgül’ün Kuzguncuk Simotas Binası’ndaki mutfak atölyesinde gerçekleştirilen davetle tanıtıldı. Geçmişten günümüze artarak gelen lezzet ve besleyiciliği bugünün sofralarına Anadolu tahılları ile taşıyan Knorr, firik bulgurlu, siyez bulgurlu, dövme buğdaylı ve karabuğdaylı özel tarifleri, Unilever Gıda Kategorisi Pazarlama Direktörü Aslı Erdoğan Canbaz ve şef Refika Birgül ev sahipliğinde davetlilerle paylaştı.
6.05.2019 Kültür Sanat
6 aylık bebek çorbası tarifleri
6 aylık bebek çorbası tarifleri 6 aylık bebek çorbası tarifleri, bebek beslenmesinde ve bebeğin ek gıdaya geçtiği döneme geldiği için oldukça önemlidir. Genellikle uzmanlar, bu aya kadar bebeklere anne sütünün verilmesi gerektiğini önerirler. 6 aylık bebeklerde ek gıdaya geçişte yedirdikleriniz son derece önemlidir. 6 aylık bebek çorbası tariflerini henüz bilmiyorsanız sizler için hazırlamış olduğumuz 6 aylık bebek çorbası tariflerine göz atabilirsiniz. İşte 6 aylık bebek çorbası tarifleri.
10.06.2019 Bebek
Geleneksel tatlardan biri: yayla çorbası
Geleneksel tatlardan biri: yayla çorbası Yayla çorbası, pirinç, un ve yoğurt gibi malzemelerden meydana gelen ve Anadolu mutfaklarının yaz kış vazgeçilmez lezzetlerinden biri hâline gelmiş bir çorbadır. Halk arasında yoğurt çorbası adıyla da anılmaktadır. Lezzetli oluşuyla beraber doyurucu ve besleyici bir çorba da olmasıyla öne çıkan yayla çorbası, üzerine eklenen sosuyla birlikte içinizi ısıtacak lezzetli bir tat hâlini almaktadır.
30.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yoğurt Çorbası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.