Yolcu Otobüsü

Yolcu Otobüsü

Son dakika yolcu otobüsü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yolcu otobüsü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yolcu otobüsü haber sayfamızda...

Yolcu Otobüsü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.612 yolcu otobüsü haberi bulunmuştur.
Sosyal medyada uygunsuz yayın yapmıştı! Gözaltına alındı
Sosyal medyada uygunsuz yayın yapmıştı! Gözaltına alındı Tokat Erbaa'da sosyal medyada müstehcen yayın yapan emekli uzman çavuş gözaltına alındı. İşte detaylar...
24.03.2024 Gündem
Canlı hayvan yüklü TIR yan yattı
Canlı hayvan yüklü TIR yan yattı Mersin'de içerisinde canlı hayvan dolu olan TIR, şoförün hakimiyeti kaybetmesi sonucu devrildi. Araç içerisindeki hayvanların bazıları telef oldu.
24.03.2024 Gündem
Çanakkale'de fırtına etkili oldu! Bozcaada feribot seferleri iptal
Çanakkale'de fırtına etkili oldu! Bozcaada feribot seferleri iptal Çanakkale'de etkili olan fırtına nedeniyle Bozcaada feribot seferleri iptal oldu. İşte detaylar...
24.03.2024 Gündem
Bilecik'te yolcu otobüsü bariyerlere çarptı! 14 kişi yaralı
Bilecik'te yolcu otobüsü bariyerlere çarptı! 14 kişi yaralı Bilecik Bozöyük'te otobüs kazası meydana geldi. Kontrolü kaybedip bariyerlere çarpan yolcu otobüsünde 14 kişi yaralandı.
24.03.2024 Gündem
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: Yaralılar var
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: Yaralılar var Kırşehir'de, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi.
17.03.2024 Haberler
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: Yaralılar var
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: Yaralılar var Kırşehir'de, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi.
17.03.2024 Gündem
Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi: 18 yaralı
Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi: 18 yaralı Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrildiği kazada 18 kişi yaralandı.
15.03.2024 Haberler
Bingöl'de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var
Bingöl'de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrildiği kazada 21 kişi yaralandı.
15.03.2024 Gündem
TEM’de zincirleme kaza! Ankara yönü trafiğe kapandı
TEM’de zincirleme kaza! Ankara yönü trafiğe kapandı TEM Otoyolu’nun Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası neden oldu.
7.03.2024 Haberler
TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 9 yaralı
TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 9 yaralı TEM Otoyolu’nun Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 9 kişi yaralandı. Ulaşıma kapanan Ankara yönünde yol 1,5 saatlik çalışma sonrası trafiğe açıldı.
7.03.2024 Gündem
TEM'de 5 kişinin öldüğü kaza ile ilgili korkunç iddia: Otobüs, TEM kenarında indirdi
TEM'de 5 kişinin öldüğü kaza ile ilgili korkunç iddia: Otobüs, TEM kenarında indirdi Pendik’ten Ankara'daki kızları Sıla Okur’un (19) düğünleri için yola çıkan Okur ailesi, İstanbul dönüşü otobüs firmasıyla seyahat ederken Kurtköy TEM Otoyolu'nda indi. Yolun karşısında geçmeye çalışan aileden 5 kişi hayatını kaybetti. Aileden geriye Ankara’daki kızları ve düğün fotoğrafı kaldı.
5.03.2024 Gündem
İzmir'de yolcu otobüsüyle çarpışan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 3 yaralı
İzmir'de yolcu otobüsüyle çarpışan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 3 yaralı İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yolcu otobüsüyle çarpışan otomobil, 200 metre sürüklendi. Kazada, otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
26.02.2024 Gündem
1 gün sonra askere gidecekti, kazada öldü
1 gün sonra askere gidecekti, kazada öldü Bursa'nın İnegöl ilçesinde, özel halk otobüsü ile kafa kafaya çarpışan otomobilin sürücüsü Mert Aydemir (20), hayatını kaybetti
17.02.2024 Gündem
Çorum'da korkunç kaza: 2 can kaybı
Çorum'da korkunç kaza: 2 can kaybı Çorum'da kamyona çarpan otobüs alev alev yandı. Feci kazada ilk belirlemelere göre, 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.
15.02.2024 Gündem
Yozgat'ta feci kaza: Yolcu otobüsü devrildi... Ölü ve yaralılar var
Yozgat'ta feci kaza: Yolcu otobüsü devrildi... Ölü ve yaralılar var Yozgat-Kayseri yolu Battal köyü yakınlarında yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 18 kişi yaralandı.
15.02.2024 Gündem
Kadın yolcunun üzerinden uyuşturucu çıktı
Kadın yolcunun üzerinden uyuşturucu çıktı Kütahya’da durdurulan yolcu otobüsündeki kadın yolcunun üzerinde 97,84 gram metamfetamin bulundu. Kadın ile diğer şüpheli yakalanıp, tutuklandı. Soruşturma sürüyor.
13.02.2024 Gündem
Metroya alkollü bindi, vatandaşlara saldırdı! O anlar kamerada
Metroya alkollü bindi, vatandaşlara saldırdı! O anlar kamerada Metroya alkollü binen kadın, vagon içinde vatandaşlarla sözlü saldırıda bulundu. Rahatsız olan genç bir kız ise o anları videoya almak isterken saldırıya uğradı.
10.02.2024 Haberler
Metroyu karıştıran olay! Genç kızın video çektiğini görünce saldırdı
Metroyu karıştıran olay! Genç kızın video çektiğini görünce saldırdı Metroya alkollü binen kadın, vagon içinde vatandaşlarla sözlü saldırıda bulundu. Rahatsız olan genç bir kız ise o anları videoya almak isterken saldırıya uğradı.
10.02.2024 Gündem
Torunu için canını feda etti! Kadıköy'de kahreden anlar
Torunu için canını feda etti! Kadıköy'de kahreden anlar Kadıköy’de tramvay hattına giren torununu kurtarmak isteyen yaşlı kadın, dengesini kaybedip düşerek seyir halindeki tramvayın altında kalıp öldü. Yaşlı kadının tramvayın altında kaldığı anların görüntüleri ortaya çıktı.
10.02.2024 Gündem
Gümüşhane’de hafif ticari araçla yolcu otobüsünün çarpıştığı kaza kamerada
Gümüşhane’de hafif ticari araçla yolcu otobüsünün çarpıştığı kaza kamerada Gümüşhane’de yolu kontrol etmeden kavşağa girmeye çalışan hafif ticari araç, özel bir firmaya ait yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazanın etkisiyle metrelerce savrulan hafif ticari araçtaki sürücü yaralanırken, o anlar otobüs içerisindeki kameraya yansıdı.
5.02.2024 Haberler
Osmaniye'de otobüs kazası! 1 kişi hayatını kaybetti
Osmaniye'de otobüs kazası! 1 kişi hayatını kaybetti Osmaniye’de tünel içinde yanan aracın neden olduğu zincirleme kazada 1 kişi ölü, 6 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
3.02.2024 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 1'i ağır 19 yaralı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 1'i ağır 19 yaralı Kuzey Marmara Otoyolu, Çekmeköy mevkii, Edirne istikametinde yolcu otobüsü ile TIR'ın çarpıştığı feci kaza neticesinde 19 kişi yaralandı.
2.02.2024 Haberler
Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 1'i ağır 19 yaralı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 1'i ağır 19 yaralı Kuzey Marmara Otoyolu, Çekmeköy mevkii, Edirne istikametinde yolcu otobüsü ile TIR'ın çarpıştığı feci kaza neticesinde 19 kişi yaralandı.
2.02.2024 Gündem
Yolcu otobüsü kaza yaptı, sürücü ile ilgili şoke eden detay
Yolcu otobüsü kaza yaptı, sürücü ile ilgili şoke eden detay Aksaray’da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği yolcu otobüsü, refüjdeki elektrik direğini devirdikten sonra karşı şeride geçtikten sonra durdu. Kazada yaralanan olmazken sürücü Umut Ö.'nün (28), 70 puan cezası nedeniyle savcılık tarafından ‘Aday Sürücü Belgesi’nin iptal edildiği ortaya çıktı.
28.01.2024 Gündem
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var Sivas'a 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kurtlapa Köyü yakınlarında içerisinde 40 yolcunun olduğu bir otobüs kaza yaptı. İlk bilgilere göre kaza nedeniyle çok sayıda kişi yaralandı.
26.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yolcu Otobüsü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.