Yönetim

Yönetim

Son dakika yönetim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yönetim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yönetim haber sayfamızda...

Yönetim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 168.743 yönetim haberi bulunmuştur.
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her gün, 2 bin çöp kamyonuna eş değer plastiği okyanuslara, nehirlere ve göllere atıyoruz. Okyanusta yüzen kıta büyüklüğünde bir plastik adasının, bu yüzyıl insanının eseri olması vicdanlarımıza sığıyor mu? Gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
28.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Can Gebetaş'tan 2 Nisan çağrısı!
Fenerbahçe'de Can Gebetaş'tan 2 Nisan çağrısı! Fenerbahçe Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, sarı-lacivertlilerin resmi kulüp televizonuna konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Işıkhan'dan emekli maaşı açıklaması: Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız
Bakan Işıkhan'dan emekli maaşı açıklaması: Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Nasıl emeklilerimizin refahını artıracak en iyi ve en yeni uygulamaları bugüne kadar hayata geçirdiysek, bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız bugün ifade etti. Temmuz ayında emekli aylıklarını tekrar masaya yatıracağız" dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle okulların 1 Nisan'da tatil edildiğini duyurdu.
28.03.2024 Haberler
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı Milli arada çalışmalarını Antalya kampında sürdüren Galatasaray'daki son gelişmeleri, Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi. İşte sarı-kırmızılı ekibin Süper Kupa için yabancı hakem kararı...
28.03.2024 Galatasaray
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle okulların 1 Nisan'da tatil edildiğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Martin Jahn ile buluştu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Martin Jahn ile buluştu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Skoda Auto Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Martin Jahn ile bir araya geldi.
28.03.2024 Galatasaray
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor Fransa'nın Lille takımında 5'inci sezonunu geçiren Yusuf Yazıcı için sürpriz iddia ortaya atıldı. Milli futbolcunun Süper Lig deviyle görüşmelere başladığı ileri sürüldü.
28.03.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp'
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp' Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ozan Balaban, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli ekibin olağanüstü kongresine değinen Ozan Balaban, Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa maçına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş...
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş... İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu planla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Gündem
Citi, Çin için büyüme tahminini yükseltti
Citi, Çin için büyüme tahminini yükseltti Citi, Çin'in GSYH büyüme tahminini son dönemde iyileşen politika uygulamalarına ve iyimser tüketim, yatırım verilerine atıfta bulunarak %4,6'dan %5'e yükseltti.
28.03.2024 Uzmanpara
'Hızlı faiz artırımına ihtiyaç yok'
'Hızlı faiz artırımına ihtiyaç yok' Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) mart ayı toplantısının özetine göre birçok politika yapıcısı ultra gevşek para politikasını aşamalı olarak terk ederken yavaş hareket edilmesi gerektiğini düşündüklerini ortaya koydu.
28.03.2024 Uzmanpara
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur!
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kısa süre içinde açılışı yapılacak İstanbul’daki Türkiye Basketbol Gelişim Merkezi’nin büyük bir yatırım olduğunu ve uzun yıllar Türk sporuna hizmet vereceğini ifade etti.
28.03.2024 Basketbol
30 milyon euro EBRD kredisi aldı
30 milyon euro EBRD kredisi aldı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), deprem desteklerinin bir parçası olarak Rönesans Gayrimenkul Yatırım’a 30 milyon euro’luk kredi sağladı.
28.03.2024 Ekonomi
‘Avrupa, İK avcılığı yapıyor’
‘Avrupa, İK avcılığı yapıyor’ İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Avrupa’nın Türkiye’de İK avcılığı yaptığını, beyin göçünün tersine çevrilmesi gerektiğini söyledi.
28.03.2024 Ekonomi
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek'
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek' Trabzon’da yaşanan olayların ardından, ligden çekilmek de dahil tüm konuları görüşmek için genel kurul kararı alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak" diye konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti'
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti' New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde düzenlenen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğindeki 'sıfır atık' projesinin önemine vurgu yapıldı.
27.03.2024 Gündem
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' beşinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
28.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yönetim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.