Youtube

Youtube

Son dakika Youtube haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Youtube gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Youtube haber sayfamızda...

Youtube

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.299 youtube haberi bulunmuştur.
Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a gönderme!
Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a gönderme! 2003 yılında düzenlenen 'Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan, yarışmanın jüri üyelerinden Armağam Çağlayan hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
18.04.2024 Cadde
'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! İvana Sert gençlik sırrını açıkladı
'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! İvana Sert gençlik sırrını açıkladı Aralık 2021'de Maldivler'de Sezer Dermenci ile nikah masasına oturan İvana Sert, katıldığı bir programda gençlik sırlarını ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü modacı, genç kalmak için uyguladığı yöntemle şaşırttı.
18.04.2024 Cadde
LGS için örnek 45 soru yayında
LGS için örnek 45 soru yayında Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran’da gerçekleştirilecek merkezi sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.
18.04.2024 Gündem
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 17 Nisan Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı!
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 17 Nisan Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı! Şans Topu sonuçları 17 Nisan 2024 Çarşamba günü haftanın ilk çekilişiyle gerçekleşti. Çarşamba ve pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu'nda çarşamba günü çekilişi saat 20.00'de noter huzurunda yapıldı. Peki, Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı mı? İşte 17 Nisan Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar...
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 17 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 17 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım sona erdi. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. 17 Nisan Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye için heyecanlı bekleyiş sona erdi. İşte 17 Nisan Çarşamba Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı…
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Simge Sağın: Icardi dünya starı! Nasıl ulaşabilirdim ki?
Simge Sağın: Icardi dünya starı! Nasıl ulaşabilirdim ki? Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' parçası dillerden düşmeyen Simge Sağın, 2018'de müzikseverlerle buluşturduğu şarkının yıllar sonra patlama yapması hakkında, "Çabalasam da buraya getiremezdim" itirafında bulundu.
18.04.2024 Cadde
23 Nisan’da büyük ikramiye 80 milyon TL
23 Nisan’da büyük ikramiye 80 milyon TL Milli Piyango 23 Nisan özel çekilişinde büyük ikramiyenin 80 milyon TL olacağı açıklandı.
17.04.2024 Ekonomi
‘Psikologtan çıkıp sevgilimden ayrıldım’
‘Psikologtan çıkıp sevgilimden ayrıldım’ Simge Sağın, başkalarının mutluluğunu ikinci plana attığını söyledi.
17.04.2024 Cadde
Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte yabancı VAR hakemiyle olan diyaloglar
Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte yabancı VAR hakemiyle olan diyaloglar Trendyol Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtları Türkiye Futbol Federasyonu'nun YouTube hesabından yayınlandı.
16.04.2024 Süper Lig
Mert Demir: Marangozda çalıştım! Bütün sektörleri denedim
Mert Demir: Marangozda çalıştım! Bütün sektörleri denedim Son dönemde Türk pop müziğine damga vuran, oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkiyle de magazin gündeminden düşmeyen Mert Demir, şöhretin tadını çıkardığını söyledi. Hayran kitlesini her geçen gün arttıran Mert Demir, "19 yaşıma kadar her şeyi yaptım" diyerek, müzik dünyasına adım atmadan önceki hayatını anlattı.
17.04.2024 Cadde
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 15 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 15 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım sona erdi. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. 15 Nisan Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye için heyecanlı bekleyiş son buldu. İşte 15 Nisan Pazartesi Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı…
15.04.2024 Bilgi Rehberi
On Numara çekiliş sonuçları AÇIKLANDI! 15 Nisan On Numara'da kazanan numaralar ile On Numara çekiliş sonucu sorgulama ekranı
On Numara çekiliş sonuçları AÇIKLANDI! 15 Nisan On Numara'da kazanan numaralar ile On Numara çekiliş sonucu sorgulama ekranı On Numara çekilişi sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Birçok kişinin şansını denediği On Numara çekilişi sonucu noter huzurunda canlı yayında açıklandı. Pazartesi ve cuma günü olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen On Numara'da çekiliş saat 20.00'de canlı olarak gerçekleşti. İşte 15 Nisan 2024 Pazartesi On Numara Milli Piyango sonuç sorgulama sayfası...
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Astrolog Nuray Sayarı'dan Evrim Akın'a yasak! 'Haritamda evlilik yokmuş'
Astrolog Nuray Sayarı'dan Evrim Akın'a yasak! 'Haritamda evlilik yokmuş' Ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, geçtiğimiz akşam astrolog Nuray Sayarı ile birlikte görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ikiliden Akın, Sayarı'nın kendisine evlenmeyi yasakladığını söyleyerek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 Cadde
Kıvılcım Ural: Kaan Tangöze ile şarkı yapmamızı bekleyen çok kişi var
Kıvılcım Ural: Kaan Tangöze ile şarkı yapmamızı bekleyen çok kişi var Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural, önceki gün kızları İlayda ile Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ünlü çiftten Ural, eşiyle birlikte şarkı yapmasını isteyen hayranlarına yanıt verdi.
14.04.2024 Cadde
‘Sanatçılar paranoyaklaştı’
‘Sanatçılar paranoyaklaştı’ Burcu Güneş, bir dönem engellenen işleri nedeniyle piyasadan soğuduğunu söyledi.
14.04.2024 Cadde
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik'
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik' Tüm çocukluğu Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde geçen Ümit Kavak, Türkiye’nin pek çok yerinde dağıttığı oyuncaklarla binlerce çocuğun yüzünü güldüren bir fotoğrafçı. Son olarak Midyat'ta zihinsel engelli Ahmet’e yapılan sürpriz doğum günü videosuyla yürekleri ısıtan Ümit, çocuklarla yaşadığı unutulmaz anları anlattı.
14.04.2024 Yaşam
30 yıllık eşi cezaevinde hayatını kaybetmişti! 'Meğer son kez duymuşum sesini'
30 yıllık eşi cezaevinde hayatını kaybetmişti! 'Meğer son kez duymuşum sesini' Şarkıcı Elif Karlı’nın eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla yıkılan Elif Karlı, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Ünlü isim, eşinden bahsederken duygusal anlar yaşadı.
13.04.2024 Cadde
Ne eş, ne anne sözü dinliyorlar! Acun Ilıcalı'dan Yunus Emre ile Aleyna'ya uyarı
Ne eş, ne anne sözü dinliyorlar! Acun Ilıcalı'dan Yunus Emre ile Aleyna'ya uyarı Survivor All Star'ın yarışmacıları Yunus Emre Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu, aralarındaki samimiyetle sık sık magazin gündemine konu oluyor. Yarışmanın dün akşamki bölümünde yer alan açık artırma oyununda pasta alan Yunus Emre, tabağını Aleyna ile paylaşınca Acun Ilıcalı araya girerek ikiliyi uyardı.
12.04.2024 Cadde
‘Antipatik rolde oynamak isterdim’
‘Antipatik rolde oynamak isterdim’ Gizem Karaca, Berfu Yenenler’in YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. 2011 Miss Turkey yarışmasında ikinci olan oyuncu, hiçbir zaman modellik hayali kurmadığını söyledi.
12.04.2024 Cadde
Survivor'da iletişim ödülünde Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! "Yunus Emre'den uzak dur!"
Survivor'da iletişim ödülünde Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! "Yunus Emre'den uzak dur!" Survivor All Star'da bugün iletişim ödülü vardı. Yarışmacılar aileleri ile 8 dakika mesajlaşarak hasret giderdi. Aleyna'nın annesinden ise uyarı geldi mesajda. Whatsapp üzerinden yazışmada Aleyna'nın annesi "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise ne yazacağını bilemedi. İşte merak edilen detaylar...
11.04.2024 Cadde
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 10 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 10 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım sona erdi. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. 10 Nisan Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye için heyecanlı bekleyiş son buldu. Sayısal Loto'da büyük ikramiye 242 milyon 806 bin 016 TL oldu. İşte 10 Nisan Çarşamba Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı…
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 10 Nisan Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı!
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 10 Nisan Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı! Şans Topu sonuçları 10 Nisan 2024 Çarşamba günü haftanın ilk çekilişiyle belli oldu. Çarşamba ve pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu'nda çarşamba günü çekilişi saat 20.00'de noter huzurunda gerçekleşti. Peki, Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı mı? İşte 10 Nisan Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar...
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Parlayan yıldızlar sezonu kapatıyor
Parlayan yıldızlar sezonu kapatıyor İş Sanat’ın genç müzisyenlere destek olmak amacıyla düzenlediği “Parlayan Yıldızlar” konserinin sonuncusu 29 Nisan Pazartesi günü İş Kuleleri Salonu’nda gerçekleşecek.
10.04.2024 Kültür Sanat
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 8 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 8 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım sona erdi. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. 8 Nisan Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye için heyecanlı bekleyiş nihayete erdi. İşte 8 Nisan Pazartesi Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı…
8.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Youtube ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.