Yüksek

Yüksek

Son dakika Yüksek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yüksek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yüksek haber sayfamızda...

Yüksek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 273.817 yüksek haberi bulunmuştur.
İsmi yüzünden işini yapamıyordu! Sonunda muradına erdi
İsmi yüzünden işini yapamıyordu! Sonunda muradına erdi Kocaeli'de muhtarlık yarışını kazanan Hasan Erdöl, babası ile aynı adı taşıdığı ve seçmeni yanılttığı gerekçesiyle İl Seçim Kurulu tarafından seçimler iptal edilmişti. Yüksek Seçim Kurulu, yapılan itiraz üzerine kararını açıkladı.
19.04.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile 18 Nisan'da ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonrası ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceği merk konusu oldu.
19.04.2024 Cadde
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
'Hollywood'un en ünlü bebeği' artık 18 yaşında! Yıllardır görüşmediği babasıyla tüm bağları resmen koptu
'Hollywood'un en ünlü bebeği' artık 18 yaşında! Yıllardır görüşmediği babasıyla tüm bağları resmen koptu 'Görevimiz Tehlike', 'Top Gun' ve 'Jack Reacher' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan bir oyuncu haline gelen ABD'li Tom Cruise, 'Dawson's Creek' dizisinin yıldızı Katie Holmes'ün kızı Suri Cruise, 18'inci yaşına bastı. Yakın çevresi, 10 yıldır Tom Cruise görüşmeyen genç kızın babasıyla ilgili ilişkisi hakkında konuştu. İşte detaylar...
19.04.2024 Cadde
'Yakından tanısalar bana küfür etmezler!'
'Yakından tanısalar bana küfür etmezler!' Özge Özacar, önceki gün Kuruçeşme'de bir mekanda marka yüzü olduğu ayakkabı firmasının lansmanındaydı. Ünlü oyuncu, sosyal medyada bazı takipçilerin ünlü isimlere yönelik tepkilerini değerlendirdi.
19.04.2024 Cadde
'Enflasyon faiz indirimini düşünmek için yüksek'
'Enflasyon faiz indirimini düşünmek için yüksek' İngiltere Merkez Bankası (BoE) Para Politikası Komitesi Üyesi Megan Greene, İngiltere'nin son ücret artışı ve hizmet fiyat enflasyonu verilerinin BoE'nin faiz oranlarını düşürmeyi düşünmesi için çok yüksek olduğunu söyledi.
19.04.2024 Uzmanpara
S&P, İsrail'in kredi notunu düşürdü
S&P, İsrail'in kredi notunu düşürdü Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, jeopolitik riskler nedeniyle İsrail'in kredi notunu düşürdü.
19.04.2024 Uzmanpara
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü Ordu’da yaşayan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü'nden mezun emekli imam Ahmet Ergin, dere kenarına hurda malzemeleri de kullanarak kurduğu sistem ile evinin elektrik ihtiyacının büyük bir kısmını bedava karşılıyor.
19.04.2024 Ekonomi
Dolar ve euroda son durum ne?
Dolar ve euroda son durum ne? Dolar/TL haftanın son işlem gününe 32.51’in üzerinde başladı. 
19.04.2024 Uzmanpara
Bitcoin ETF'lerinden sermaye çıkışı sürüyor
Bitcoin ETF'lerinden sermaye çıkışı sürüyor SoSoValue'ya göre Bitcoin spot ETF'lerinden dünkü toplam net çıkış 4,38 milyon dolar oldu.
19.04.2024 Uzmanpara
Rıza Çalımbay'dan Fenerbahçe - Olympiakos maçını yorumladı: Yazık oldu
Rıza Çalımbay'dan Fenerbahçe - Olympiakos maçını yorumladı: Yazık oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Olympiakos'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine penaltı atışlarında kaybederek turnuvadan elendi. Maçın ardından tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
İsfahan'da şiddetli patlamalar
İsfahan'da şiddetli patlamalar İran'ın orta bölümünde yer alan İsfahan eyaletinde yaşayanlar, gece yarısı patlama sesleriyle yataklarından fırladı. Çok şiddetli en az üç patlama sesi duyuldu.
19.04.2024 Haberler
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında sular durulmuyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
19.04.2024 Cadde
İran-İsrail gerilimi piyasa dinamiklerini değiştirdi! Altında ani hareketin 2 nedeni
İran-İsrail gerilimi piyasa dinamiklerini değiştirdi! Altında ani hareketin 2 nedeni Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi cuma günü 9849 puan ile tarihi rekor kırdıktan Orta Doğu’da İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmanın ardından yeni haftada düşüşe geçti. Peki endekste temkinli duruş devam edecek mi, BIST 100’de 10 bin puan hedefi kısa vadede gerçekleşir mi?
19.04.2024 Ekonomi
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı?
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı? Bankalarda kredi faizlerindeki yükselişler kredi ile konut alımını bir hayli zorlaştırıyor. Konut satışlarında mart ayı itibarıyla düşüş dikkat çekti. Yüksek tutarlarda kredi çekip ev almak isteyenler 2 ev parası da faize ödüyor. Peki kredi faizleri daha da artar mı? Şu anda 2 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık taksiti ne kadar? İşte detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
Türk robotik takımları dünya şampiyonasında
Türk robotik takımları dünya şampiyonasında Türk robotik takımları, ABD Houston’da 21 Nisan’a kadar sürecek 2024 FIRST Robotics Competition Dünya Şampiyonası’nda yer alıyor.
19.04.2024 Gündem
Yatırımda lider oldu ‘hız koşusu’ sürecek
Yatırımda lider oldu ‘hız koşusu’ sürecek 2023 yılında toplam yatırım harcamalarını 2022 yılına göre yüzde 7.4 artırarak 25.8 milyar liraya çıkaran Türk Telekom,  2024’te de güçlü büyümeyi sürdürmeyi hedefliyor. Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, beklenenden daha iyi gerçekleşen 2023 son çeyrek performansının, güçlü bir 2024’ün habercisi olduğuna inandığını söyledi.
19.04.2024 Ekonomi
‘Yabancıların yeni modele inancı tam’
‘Yabancıların yeni modele inancı tam’ ABD’de bir dizi programa katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yatırımcılarla yaptıkları görüşmeleri değerlendirirken, uygulanan yeni ekonomi programına olan inanca vurgu yaptı.
19.04.2024 Ekonomi
İsrail saldırı için bekleyecek mi?
İsrail saldırı için bekleyecek mi? İsrail’in İran’a yönelik karşı saldırısı için kaynaklar ay sonuna işaret ediliyor. Hazırlığa başlayan İran ise, olası hedefler arasında nükleer tesislerinin sayılması sonrasında sert bir açıklama yaptı.
19.04.2024 Dünya
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası kamuda yeni tasarruf tedbirleri alınacağını açıklamasının ardından gözler bu tedbirlerin detaylarına çevrildi.
19.04.2024 Ekonomi
Kafkas arısı için yeni yol haritası! Ölçümler tamamlandı
Kafkas arısı için yeni yol haritası! Ölçümler tamamlandı Tarım ve Orman Bakanlığı dünyadaki en verimli dört arı ırkından birisi olarak tanımlanan ve Ardahan, Artvin izole bölge içerisinde bulunan Kafkas arısına yönelik çalışmalar yürütüyor.
19.04.2024 Gündem
Abur cubur yemek 15 yıl yaşlandırıyor! Beyne ve kalbe zarar
Abur cubur yemek 15 yıl yaşlandırıyor! Beyne ve kalbe zarar Rafine şeker ve doymuş yağ ağırlıklı beslenmenin hafızayla ilgili sorunlara yol açtığı tespit edildi. Prof. Dr. Dağ’a göre bu şekilde beslenenler 10-15 yıl yaşlanıyor, bu kişilerde hastalıklar daha erken görülüyor.
19.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor Yerli, yabancı şirketler deprem endişesi ve artan maliyetler nedeniyle fabrikalarını İstanbul’dan taşımaya odaklandı. Buna göre özellikle Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Konya OSB alanları öne çıkıyor.
19.04.2024 Ekonomi
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeninde meydana gelen kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve ileride benzeri kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin araştırılması için Meclis Araştırma komisyonu üye seçimine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yüksek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.