Hakkari Yüksekova Shm'den Dezavantajlı Çocuklar İçin Piknik

Yüksekova Shm'den Dezavantajlı Çocuklar İçin Piknik

25.09.2018 - 12:03 | Son Güncellenme:

.

Yüksekova Shmden Dezavantajlı Çocuklar İçin Piknik

HAKKARİ (AA) - Yüksekova Sosyal Hizmet Merkezince (SHM) "Okul Destek Projesi" kapsamında çocuklara yönelik piknik düzenlendi.

Haberin Devamı

Kentte ailelerin ihtiyaçlarını ve sorunlarını yerinde tespit çalışmalarını yürüten Sosyal Hizmet Merkezi, sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda da çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda merkezden sosyal ve ekonomik destek alan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik piknik programı gerçekleştirildi.

Belediyeden tahsis edilen otobüsle Adaklı köyüne götürülen yaklaşık 60 öğrenci, etkinlikte kurum personelleri ile oyunlar oynayarak keyifli zaman geçirdi.

Pikniğin sonunda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

SHM Müdürü İdris Turan, yaptığı açıklamada, müdürlük bünyesinde sosyal ve ekonomik destek hizmetinden faydalanan ailelerin 6,7 ve 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik piknik programı düzenlediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Etkinliği "Okul Destek Projesi" çerçevesinde organize ettiklerini aktaran Turan, "Amacımız, sosyal ve kültürel etkinliklerle dezavantajlı durumda olup müdürlüğümüzden destek alan çocukların sosyal hayata adaptasyonunu ve okul başarısını arttırmaktır. Yaklaşık 60 çocuğa yönelik piknik düzenledik. Çocuklar güzel zaman geçirdi. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir." diye konuştu.