Yumurtalık kisti kendini böyle belli ediyor: Karın ağrısı, bulantı...
Yumurtalık kisti kendini böyle belli ediyor: Karın ağrısı, bulantı... Birçok kadının vücudunda varlığından bile haberdar olmadığı yumurtalık kistleri kasık ve karın ağrısı, bulantı gibi şikayetlerle kendini belli edebiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aşkın Evren Güler konu hakkında önemli bilgiler paylaştı.
25.06.2021 Kadın Sağlığı
Yumurtalık kisti nedir?
Yumurtalık kisti nedir? Yumurtalık kistine özellikle kadınların doğurganlık döneminde rastlanılır. Kimi yumurtalık kisti büyük önem teşkil etmeyip kendiliğinden geçse de kimisi cerrahi müdahale gerektirebilir.
27.12.2018 Kadın Sağlığı
Yumurtalık kisti belirtileri nelerdir? Tedavisi nasıl olur?
Yumurtalık kisti belirtileri nelerdir? Tedavisi nasıl olur? Yumurtalık kisti belirtileri nelerdir? Kadınların çok sık yaşadığı problem olan yumurtalık kisti tedavisi nasıl olur? Zararlı ve zararsız olarak ayrılan kistlerin nedenleri nelerdir?
27.12.2018 Kadın Sağlığı
Yumurtalık kisti bebeğe zarar verir mi?
Yumurtalık kisti bebeğe zarar verir mi? Pek çok kadında görülen yumurtalık kisti iyi huylu olsa da göründüğü kadar masum değil. 8 aylık hamile olduğunu zanneden bir kadının yaşadıkları yumurtalık kistinin dikkate alınması gerektiğini kanıtlıyor.
6.07.2020 Hamilelik