Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Yüreğin Kadar' 28 Ağustos'ta başlıyor

Kanal D ekranında yepyeni bir yarışma programı izleyici karşısına çıkıyor: Yüreğin Kadar. Aktif olarak kickboks yapan 16 sporcu, 15 hafta boyunca büyük bir mücadele vererek, büyük ödülü kazanmak için yarışacak.

|

Sadece bir yarışma programı olmayan 'Yüreğin Kadar', aynı zamanda yarışmacıların spor hayatlarını, aileleriyle olan ilişkilerini, daha önce çok çalışmalarına rağmen hedeflerine neden ulaşamadıklarını da izleyici ile paylaşacak.

TÜRKLER VE YABANCILAR KARŞI KARŞIYA

8 Türk, 8 yabancı kickboksçudan oluşan yarışmacılar, iki ayrı gruba ayrılarak programda yer alacak. Türkler ve Yabancılar olarak iki gruba ayrılan yarışmacılar, haftalık karşılaşmalara birlikte antrenman yaparak hazırlanacak, dayanıklılık ve takım ruhunun ön planda olduğu yarışmalara katılacaklar. Bu mücadeleleri kazanan takım, canlı yayınlanacak olan kickboks karşılaşmasında rakiplerini seçme hakkına sahip olacak.

'Yüreğin Kadar'da ayrıca sporcuların birbirleriyle ve aileleriyle olan ilişkileri, başarılı bir sporcu olabilmek için verdikleri hayat mücadeleleri de ekrana yansıyacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.