Adana Yurt Mahallesi'ne Pazar Yeri Müjdesi

Yurt Mahallesi'ne Pazar Yeri Müjdesi

20.08.2019 - 14:16 | Son Güncellenme:

Yurt Mahallesi’ne pazar yeri müjdesi

Yurt Mahallesine Pazar Yeri Müjdesi

ADANA,(DHA)- ADANA'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yurt Mahallesi sakinlerinin en önemli isteği olan pazar yeri sorununun çözüleceğini açıkladı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yurt Mahallesi muhtarlığında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Halkla her zaman iç içe olduklarını belirten Başkan Soner Çetin, her cuma günü yaptıkları Halk Günü toplantılarında vatandaşların sorunlarını dinlediklerini, sosyal medyada ise "Sen Sor Başkan Cevaplasın" uygulamasıyla sorunlara çözüm ürettiklerini söyledi. Başkan Çetin, klasik belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde yapmanın yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışını da hayata geçirdiklerini belirtti.

Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu mahalle sakinlerinin pazar yeri isteği üzerine konuşan Başkan Soner Çetin, “Yurt Mahallesi’nin semt pazarı sorununu biliyoruz. Çözmek için de çok çaba harcadık. Ancak bazı yasal sıkıntılardan dolayı gecikti. Pazarcılar Odası ile uzlaştık ve Masal Park yanında belirlediğimiz alana semt pazarı yapacağız. Hiç merak etmeyin. Biz sorun çözmek için buradayız. En kısa sürede Yurt Mahallesi Semt Pazarına kavuşacak” diye konuştu.

Mahalle sakinlerini dinleyip sorunlarını not alan Başkan Soner Çetin, ikinci dönemde sıfır sorunlu bir Çukurova hedeflediklerini belirterek, halkın yönetime katıldığı bir belediyecilik anlayışında olduklarını ifade etti.

Yurt Mahallesi Muhtarı Arif Çetin de mahalleye yaptığı hizmetler nedeniyle Soner Çetin’e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI