Yurtkur

Yurtkur

Son dakika Yurtkur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yurtkur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yurtkur haber sayfamızda...

Yurtkur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 475 yurtkur haberi bulunmuştur.
Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı günü bekleyen aileleri hamilelik döneminde isim telaşı sarıyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adaylarının çocuklarına vereceği isim konusu kafalarını karıştırıyor. Hayatları boyunca taşıyacakları ismin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyorlar. İsim konusunda derin araştırmaya giren çiftler anlamlarına da özellikle dikkat ediyor. Kulağa hoş gelen isimleri tercih eden ebeveynler keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik, popüler ve modern çağa uygun isimler vermek istiyorlar. Y harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
13.09.2023 Haberler
Son dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı
Son dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
13.09.2023 Gündem
En önemli sorun barınma ve hijyen
En önemli sorun barınma ve hijyen Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerden etkilenen binlerce depremzede soğuk kış günlerinde bulundukları illerde hayatta kalmaya çalışırken en çok konteyner, çadır, battaniye, kışlık kalın kıyafetler ve temizlik malzemelerine ihtiyaç duyuyorlar. Yurt içinden ve dışında yardım gönderenlerin bu ihtiyaçları dikkate alması isteniyor.
26.02.2023 Gündem
Küçükçekmece’de yıkılan balkon deprem paniği oluşturdu
Küçükçekmece’de yıkılan balkon deprem paniği oluşturdu Küçükçekmece’de bir sitedeki evin balkonunda çökme meydana geldi. Binada yaşayan bir vatandaş o anları anlatarak “Deprem oluyor sandık” dedi.
17.02.2023 Haberler
Küçükçekmece’de yıkılan balkon deprem paniği oluşturdu
Küçükçekmece’de yıkılan balkon deprem paniği oluşturdu Küçükçekmece’de bir sitedeki evin balkonunda çökme meydana geldi. Binada yaşayan bir vatandaş o anları anlatarak “Deprem oluyor sandık” dedi.
17.02.2023 Gündem
Dev plazalar boş kaldı, yüzde 20’si kullanılmıyor
Dev plazalar boş kaldı, yüzde 20’si kullanılmıyor Şirketlerin pandemi ve artan kiralama fiyatlarından dolayı küçülmeye gitmesi sebebiyle İstanbul’da plaza ve ofislere rağbet azaldı. Kiralık veya satılık afişi asılan ticari gayrimenkuller sık sık görülmeye başladı. Megakentte bulunan plaza ve ofislerin yüzde 20’si boş kaldı.
1.08.2022 Ekonomi
KYK burs ve kredi başvuruları için heyecanlı bekleyiş! KYK burs ve kredi başvuru tarihleri belli oldu mu?
KYK burs ve kredi başvuruları için heyecanlı bekleyiş! KYK burs ve kredi başvuru tarihleri belli oldu mu? KYK burs ve kredi başvuruları konusunda binlerce adayın araştırmaları sürüyor. Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından kayıt işlemlerini tamamlayan adaylar ekonomik anlamda kendilerine büyük katkı sağlayacak olan KYK burs ve kredi başvuruları konusunda araştırmalarına devam ediyor. Peki KYK burs ve kredi başvuruları hangi tarihler arasında alınacak?
10.09.2021 Ekonomi
KYK yurt başvuru ekranı | 2021 KYK yurt başvurusu nasıl yapılır? İşte, KYK başvuru süresi...
KYK yurt başvuru ekranı | 2021 KYK yurt başvurusu nasıl yapılır? İşte, KYK başvuru süresi... Üniversite eğitimine başlayacak milyonlarca öğrenci KYK yurt başvurularını bekliyordu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, başvuruların başladığını duyurdu. Peki, 2021 - 2022 KYK yurt başvuruları nasıl yapılır? KYK başvuruları ne zamana kadar?
7.09.2021 Gündem
KYK yurt ve burs başvuru tarihleri belli oldu mu? 2021 KYK yurt başvuruları hangi tarihler arasında alınacak?
KYK yurt ve burs başvuru tarihleri belli oldu mu? 2021 KYK yurt başvuruları hangi tarihler arasında alınacak? KYK yurt başvuruları konusunda adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor. Üniversitede eğitim almaya hazırlanan binlerce adayın en önemli ihtiyaçları arasında yer alan konaklama konusunda öğrencilerin her zaman ilk tercihleri arasında yer alan KYK yurtlarına başvuru işlemlerinin ne zaman alınacağı merak konusu olmaya devam ediyor. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından Kredi Yurtlar Kurumu veya Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başvuruların alınacağı tarih konusunda açıklama yapılması bekleniyor.
26.08.2021 Gündem
KYK burs ve yurt başvurusu ne zaman? KYK başvuru tarihleri belli oldu mu?
KYK burs ve yurt başvurusu ne zaman? KYK başvuru tarihleri belli oldu mu? KYK yurt başvuruları ne zaman alınacak sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Üniversite tercihlerinin 5 Ağustos tarihinde alınmaya başlanmasının ardından Üniversite eğitimleri için şehir dışına çıkacak olan binlerce öğrenci KYK yurt başvuruları ne zaman alınacak sorusuna yanıt arıyor. Peki 2021-2022 eğitim öğretim yılı için KYK yurt başvuruları hangi tarihler arasında alınacak, başvuru şartları neler?
17.08.2021 Gündem
KYK yurt başvuru süreci başladı mı? 2021 KYK kredi/burs başvurusu ne zaman?
KYK yurt başvuru süreci başladı mı? 2021 KYK kredi/burs başvurusu ne zaman? Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından üniversite öğrencilerine kredi ve burs ödemeleri gerçekleştiriliyor. Öncesinde öğrenciler KYK yurt ve burs başvuru sürecini bekliyor. Peki, 2021 KYK yurt ve burs başvuruları ne zaman başlıyor?
11.08.2021 Gündem
KYK yurt başvuruları 2021! KYK burs başvurusu ne zaman, hangi tarihte başlıyor?
KYK yurt başvuruları 2021! KYK burs başvurusu ne zaman, hangi tarihte başlıyor? Kredi ve Yurtlar Kurumu yurt ve burs başvuruları için geri sayım başladı. Üniversite sınav sonucunun ardından başvuru tarihleri YURTKUR tarafından öğrencilerin erişimine sunuluyor. 2021 YKS sonuç tarihine bir adım daha yaklaştıkça adaylar, burs ve yurt başvuruları için başvuru gününü beklemeye koyuldu. Peki, KYK yurt ve burs başvuruları ne zaman, nereden yapılacak?
4.08.2021 Gündem
KYK yurt başvuru tarihi 2021! KYK burs ve yurt başvuruları ne zaman başlayacak?
KYK yurt başvuru tarihi 2021! KYK burs ve yurt başvuruları ne zaman başlayacak? Kredi ve Yurtlar Kurumu, yüksek öğrenim öğrencilerine her yıl burs ve kredi ödemeleri gerçekleştiriyor. KYK yurt başvuruları da kurumun bünyesinde gerçekleştiriliyor. 2021 YKS sınavı ardından gözler KYK yurt başvurularının gerçekleştirileceği tarihe çevrildi. Peki, KYK yurt ve burs başvuruları ne zaman?
7.07.2021 Gündem
Dinek Dağı'ndaki işletmeler kiralanacak
Dinek Dağı'ndaki işletmeler kiralanacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre çadır kafe, göl kafe ve zipline işletmesi kiraya verilecek.
26.06.2021 Ekonomi
KYK yurt başvuruları ne zaman 2021? KYK yurt başvurusu nasıl, nereden yapılır?
KYK yurt başvuruları ne zaman 2021? KYK yurt başvurusu nasıl, nereden yapılır? Kredi ve Yurtlar Kurumu yurt başvuruları için geri sayım başladı. Normalleşme ile birlikte gözler YURTKUR'dan gelecek başvuru açıklamasında. Üniversite öğrencileri, eylül ayında yeni döneme başlayacak. Yerleştirme işlemleri ardından başlayan KYK yurt başvuruları bu yıl ne zaman başlayacak?
22.06.2021 Gündem
Son dakika: Yeni dönem 13 Eylül'de başlıyor: Şimdiden zam geldi!
Son dakika: Yeni dönem 13 Eylül'de başlıyor: Şimdiden zam geldi! Üniversitelerin 13 Eylül’de açılacağının açıklanmasının ardından, aşılamanın hızlanmasıyla yüz yüze eğitimin kesintisiz devam edeceği beklentisi öğrencileri hemen yurt arayışına soktu. Devlet yurtları için henüz başvuru alınmazken, özel yurtlarda fiyatlar netleşti. Ücretler bir eğitim dönemi için en düşük 7 bin liradan başlarken, büyükşehirlerde 60 bin liraları aşıyor. Fiyatlar geçen yıla göre yüzde 20-30 zamlı...
17.06.2021 Ekonomi
Eski AK Parti Karabük Milletvekili Uysal koronavirüsten hayatını kaybetti
Eski AK Parti Karabük Milletvekili Uysal koronavirüsten hayatını kaybetti Gelen bir son dakika haberine göre, yeni tip koronavirüs tedavisi gören AK Parti 26. Dönem Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Ankara'da yaşamını yitirdi.
3.05.2021 Siyaset
KYK yurt başvurusu başladı mı son dakika? İşte KYK yurt başvuru şartları
KYK yurt başvurusu başladı mı son dakika? İşte KYK yurt başvuru şartları KYK yurt başvuru tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 1 Mart itibariyle yüz yüze eğitime geçilmesi planlanmasının ardından üniversiteler için gözler YÖK'e çevrildi. Peki, üniversitelerin açılması gündemde yanıt ararken KYK yurt başvuruları ile ilgili tarih belirlendi mi? Öğrenciler KYK yurt başvurusu ile ilgili detayları araştırıyor. İşte KYK ile ilgili son dakika haberleri.
26.02.2021 Gündem
2021 KYK yurt başvurusu nasıl yapılır, başvurular başladı mı? İşte KYK yurt başvuru şartları
2021 KYK yurt başvurusu nasıl yapılır, başvurular başladı mı? İşte KYK yurt başvuru şartları KYK yurt başvuruları için heyecanlı bekleyiş. Yurt başvuruları ne zaman başlayacak? Koronavirüs salgını nedeniyle yurt başvurularının henüz başlamadı. Üniversiteye devam eden ve yeni başlayacak öğrenciler yurt başvurularının ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, KYK yurt başvuruları ile ilgili açıklama geldi mi?
9.02.2021 Gündem
KYK yurt başvurusu başladı mı? İşte KYK yurt başvuru şartları
KYK yurt başvurusu başladı mı? İşte KYK yurt başvuru şartları KYK yurt başvuruları için bekleyiş sürüyor. Koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitimin devam etmesi yurtların kullanılmamasına sebep oldu. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak? KYK yurt başvuruları üniversitelerin açılış tarihi ile birlikte mi netleşecek?
28.01.2021 Gündem
Son dakika... İstanbul'da kritik koronavirüs toplantısı! Açıklama yapıldı
Son dakika... İstanbul'da kritik koronavirüs toplantısı! Açıklama yapıldı Gelen son dakika haberine göre; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya koordinasyonunda 17. kez toplanan İl Filyasyon Takip Kurulu Toplantısında, kentte yürütülen filyasyon, izolasyon takip çalışmaları, vefa sosyal destek birimlerinin faaliyetleri ve yapılan denetimler değerlendirildi.
8.12.2020 Gündem
Vergi yapılandırmasına binlerce kişi başvurdu
Vergi yapılandırmasına binlerce kişi başvurdu 17 Kasım tarihinde yürürlüğe giren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun ardından Antalya'da bugüne kadar 140 bin başvuru olduğu bildirildi.
8.12.2020 Ekonomi
KYK bursu ne kadar, KYK bursu ne zaman yatacak? Burs ve öğrenim kredisi arasındaki fark ve KYK taahhütnamesi nedir?
KYK bursu ne kadar, KYK bursu ne zaman yatacak? Burs ve öğrenim kredisi arasındaki fark ve KYK taahhütnamesi nedir? KYK burs başvuru sonuçları dün açıklandı. Kimi üniversite öğrencisi burs almaya hak kazanırken, kimi üniversite öğrencisi ise öğrenim kredisi almaya hak kazandı. Kredi ve Yurtlar Kurumu'na başvuruda bulunan öğrenciler aynı zamanda KYK bursu ve öğrenim kredisi ne kadar, arasındaki fark nedir arayışına geçti. Peki devlet tarafından üniversite öğrencilerine sağlanan bu burslar ne zaman hesaplara yatacak? KYK taahhütnamesi nedir?
8.12.2020 Gündem
FETÖ’nün 19 imamı daha yakalandı
FETÖ’nün 19 imamı daha yakalandı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde terör örgütü FETÖ/PDY’nin yapılanmasına yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalarda, Bylock kullanıcısı olarak yakalanıp gözaltına alınan örgüt üyelerinin itirafları ve verdikleri bilgiler doğrultusunda örgüt içerisinde yönetici konumunda bulunan 25 isim belirlenip takibe alındı.
5.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yurtkur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.