Zayıf

Zayıf

Son dakika zayıf haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zayıf gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zayıf haber sayfamızda...

Zayıf

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.270 zayıf haberi bulunmuştur.
Dolar/yen paritesi için beklentiler değişti
Dolar/yen paritesi için beklentiler değişti Bank of America (BofA) Securities Japan'ın Döviz ve Kur Stratejisti Shusuke Yamada, dolar/yen paritesinin daha önce düşünüldüğünden fazla yükselebileceğini söyledi.
16.04.2024 Uzmanpara
'BoJ, 2 faiz artırımı yapacak'
'BoJ, 2 faiz artırımı yapacak' Morgan Stanley, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) 2025 yılının ilk çeyreğine kadar politika faizini iki kez artırmasının muhtemel olduğunu söyledi.
16.04.2024 Uzmanpara
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani!
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani! Süper Lig'de Fenerbahçe, Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve kaleci Sirigu hakem kararlarına tepki gösterdi
14.04.2024 Karagümrükspor
Kredi çeken emekliler dikkat! Yargıtay'dan emsal karar: Önceki tahsilatlar talep edilemez
Kredi çeken emekliler dikkat! Yargıtay'dan emsal karar: Önceki tahsilatlar talep edilemez Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi taahhüt eden emeklileri ilgilendiren emsal bir karara imza attı.
13.04.2024 Ekonomi
Abdullah Avcı: Kazanabilseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık!
Abdullah Avcı: Kazanabilseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Trabzonspor
Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor! Marmara ve Ege bölgesi dikkat
Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor! Marmara ve Ege bölgesi dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyardı. Yeni harita yayımlandı. Kuvvetli geliyor! Marmara ve Ege bölgesine özellikle dikkat çekildi. Kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar uyarıları peş peşe geldi. İşte hava durumu ile ilgili merak edilen detaylar...
12.04.2024 Gündem
'Enflasyonun %2'ye ulaşması beklenmeyecek'
'Enflasyonun %2'ye ulaşması beklenmeyecek' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde düzenlediği basın toplantısında gerekli kararları almak için enflasyonun %2'ye kadar düşmesini beklemeyeceklerini belirtti.
12.04.2024 Uzmanpara
Ercan Güven'den Olympiakos-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız oyuncuya tepki: Artık yokum demişti gitmiş galiba!
Ercan Güven'den Olympiakos-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız oyuncuya tepki: Artık yokum demişti gitmiş galiba! UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos’a 3-2 mağlup oldu. Mücadele sonrası karşılaşmayı Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven değerlendirdi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Ticaret Bakanlığı açıkladı! Küresel ihracattan alınan pay tarihin en yüksek seviyesinde
Ticaret Bakanlığı açıkladı! Küresel ihracattan alınan pay tarihin en yüksek seviyesinde Türkiye’nin dünya ihracatındaki payı 2022’de yüzde 1,02 iken, 2023 sonunda yüzde 1,08’e yükseldi. Konuyla ilgili Ticaret Bakanlığı'ndan önemli bir açıklama yapıldı.
11.04.2024 Ekonomi
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular Birçok Rus gemisinin Karadeniz'in soğuk sularına gömüldüğü savaşta ilk kez Baltık Denizi'nde bir saldırı gerçekleşti, Serpukhov füze gemisinin Kaliningrad'da yandığı bildiriliyor.
9.04.2024 Haberler
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular Birçok Rus gemisinin Karadeniz'in soğuk sularına gömüldüğü savaşta ilk kez Baltık Denizi'nde bir saldırı gerçekleşti, Serpukhov füze gemisinin Kaliningrad'da yandığı bildiriliyor.
9.04.2024 Dünya
Avusturya yakın tarihinin en büyük casusluk skandalıyla karşı karşıya
Avusturya yakın tarihinin en büyük casusluk skandalıyla karşı karşıya Eski bir istihbarat görevlisinin tutuklanması, Rusya'nın geniş çaplı sızma faaliyetlerine, gevşek resmi denetime ve casusluk romanlarını aratmayacak kadar gizemli olayları gün ışığına çıkardı.
9.04.2024 Dünya
Dr. Bayraktutan, İstanbulluların yüreğine su serpti: Zemin ve eviniz sağlamsa rahat uyuyabilirsiniz
Dr. Bayraktutan, İstanbulluların yüreğine su serpti: Zemin ve eviniz sağlamsa rahat uyuyabilirsiniz Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, "Türkiye'nin dört bir tarafında olduğu gibi söz konusu İstanbul segmenti üzerinde, 4- 5 büyüklüğünde depremler meydana gelmesi doğaldır. İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Haberler
Ezber bozuldu! Beklenen deprem için 'İstanbul'un en büyük şansı' dedi ve açıkladı
Ezber bozuldu! Beklenen deprem için 'İstanbul'un en büyük şansı' dedi ve açıkladı Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, "Türkiye'nin dört bir tarafında olduğu gibi söz konusu İstanbul segmenti üzerinde, 4- 5 büyüklüğünde depremler meydana gelmesi doğaldır. İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak" dedi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.
9.04.2024 Gündem
Uyarı geldi! Meteoroloji illeri tek tek saydı! Sağanak yağış geliyor
Uyarı geldi! Meteoroloji illeri tek tek saydı! Sağanak yağış geliyor Bayram tatili başladı ve hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji sağanak yağış uyarısında bulundu ve illeri tek tek saydı. Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat! 12 ile de sarı kodlu uyarı geldi. İşte detaylar...
8.04.2024 Gündem
Güneş tutulması psikolojimizi nasıl etkiliyor?
Güneş tutulması psikolojimizi nasıl etkiliyor? Hayranlık uyandıran kozmolojik olayların psikolojimiz üzerinde güçlü etkileri olabilir. 8 Nisan'da yine bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulmasının üzerimizdeki olası etkilerini ödüllü bilim yazarı David Robinson kaleme aldı.
7.04.2024 Dünya
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı İsrail’in Hamas’ı yok etme ve rehineleri kurtarma amacıyla 6 ay önce başladığı savaşta bu iki hedefi de gerçekleştirememesi dikkat çekerken, savaşın sonuna dair açık bir planın olmayışı tepkiye yol açıyor.
7.04.2024 Dünya
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları Deniz hamamları ahşap iskeleler üzerine kurulmuş kapalı mekanlardı. Kadınların bu mekanlardan dışarı çıkması kesinlikle yasaktı. Tarabya’da açılan plajlarda kadın ve erkeklerin bir arada denize girmeleriyle beraber deniz hamamları şehrin hafızasında detay olarak kaldı.
7.04.2024 Gündem
Cin Suresi Okunuşu ve Anlamı: Cin Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Cin Suresi Okunuşu ve Anlamı: Cin Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Cin Suresi, içeriği bakımından Kur’an-ı Kerim’de yer alan diğer surelerden oldukça farklılık göstermektedir. Bu bağlamda sure içerisinde genellikle cin kabilesinden bahsedilmektedir. Surenin ismi de bu içeriğinden gelmektedir. Cin Suresi, Mekke devrinde; Araf Suresi ile Yasin Suresi’nin arasında tebliğ olunmuştur. Kur’an-ı Kerim’de 72. sırada bulunan Cin Suresi toplamda 28 ayet-i kerimeden meydana gelmektedir. Her türlü manevi rahatsızlığa ve düşmanlığa karşı, nazar ve şeytanın şerrinden korunmak için Cin Suresi’nin okunması tavsiye edilmektedir. Bu bağlamda Cin Suresi oldukça faziletli bir kelam olarak bilinmektedir. Cin Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, tefsiri, diyanet meali ile ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Mart ayı dış ticaret rakamları açıklandı
Mart ayı dış ticaret rakamları açıklandı 2024 yılı Mart ayında ihracat 22 milyar 578 milyon dolar, ithalat 30 milyar 95 milyon dolar ve dış ticaret açığı 7 milyar 517 milyon dolar olarak gerçekleşti.
4.04.2024 Uzmanpara
Bakan Bolat'tan ihracat açıklaması
Bakan Bolat'tan ihracat açıklaması Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından ihracat rakamları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
4.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor!
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor! Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederek lider Galatasaray'ı yakından takibini sürdürdü. Spor yazarları 6 golün atıldığı, seyir açısından zevkli maçı yorumladı.
4.04.2024 Fenerbahçe
Çin'de hizmet sektörü aktivitesi büyüdü
Çin'de hizmet sektörü aktivitesi büyüdü Çin'in hizmet faaliyetlerindeki büyüme mart ayında hızlandı ve yeni işler son üç ayın en hızlı artışını gösterdi.
3.04.2024 Uzmanpara
300 milyon dolarlık Starwars fiyaskosu
300 milyon dolarlık Starwars fiyaskosu ABD’nin Orlando eyaletinde bulunan Disney şirketine ait Starwars oteli talep yetersizliği yüzünden önümüzdeki eylül ayında kapanıyor.
3.04.2024 Ekonomi
Fatih Tekke'den oyuncularına tebrik
Fatih Tekke'den oyuncularına tebrik Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Gaziantep FK galibiyetinin ardından tüm oyuncularını tebrik etti.
2.04.2024 Alanyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Zayıf ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.