Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Zayıflıklarımla yüzleşmekten çekinmem’

‘Muhteşem İkili’ dizisinin Nilüfer’i Özge Gürel, canlandırdığı karakterle benzerlikler taşıdığını söyledi. Oyuncu, “İkimiz de damara basmayı seviyoruz. Zayıflıklarımla yüzleşip, onları kabul etmekten çekinmem. O yüzden  Özge, Nilüfer’den daha güçlü” dedi.

|

Özge Gürel, ‘Dolunay’ dizisinden sonra Kanal D’de ekrana gelen ‘Muhteşem İkili’yle karşımıza çıktı. “İş seçerken türünden çok, senaryosuna odaklanıyorum” diyen oyuncuyla, projesini, Serkan Çayoğlu’yla ilişkisini, takıntılarını ve şöhretin kendisi için ne ifade ettiğini konuştuk.

- Romantik komedi dizilerinden sıyrılıp, polisiye bir işe adım attınız. Çekimler nasıl gidiyor?

İş seçerken türünden çok, senaryosuna odaklanıyorum. ‘Muhteşem İkili’, beni çok keyiflendiren bir senaryoydu, aynı hissiyatla da devam ediyor.

- Senaryoda sizi çeken ne oldu?

Karakterlerin altı doluydu ve diyaloglar zekiceydi. Okurken hayal kurduruyordu... Sadece Nilüfer değil, tüm roller öyleydi. Bu benim için çok kıymetli.

- Canlandırdığınız Nilüfer’e benzeyen yanlarınız var mı?

Var tabii, olmasa da buluyorsun. İkimiz de damara basmayı seviyoruz, sadece sebeplerimiz farklı. Tek başına var olmaya çalışıyor Nilüfer, o yüzden gardını hiç indirmiyor, sadece iyi kamufle ediyor.

- Özge de Nilüfer gibi güçlü bir kadın mı?

Zayıflıklarımla yüzleşip, kabul etmekten çekinmem. O yüzden Özge daha güçlü.

- Farklı bir polisiye dizisi, riske girdiğinizi düşünüyor musunuz?

Biz bu projeyi yapmak istedik, hep birlikte inandık ve bir araya geldik. Evet, farklı bir iş ama seyircinin seveceğine düşünüyorum.

- Sevgiliniz Serkan Çayoğlu’yla aynı işi yapmanızın avantaj ve dezavantajları neler?

Şu ana kadar dezavantajını yaşamadık. Sadece ikimiz de aynı anda çalışınca birbirimizi çok özlüyoruz ama o da güzel. Avantajı çok fazla... Birbirimizin kaygılarını da, sevinçlerini de en iyi biz anlıyoruz. Beslenebiliyoruz birbirimizden, destek oluyoruz. Ortak duyguların fazlalığı iyi bir şey.

- Kısa sürede başrole yükseldiniz. Kendinizi şanslı hissediyor musunuz?

Evet, şanslıyım ama bu şansı yaratmak ve korumak için çok çalışıyorum. Bu bir yol, çok seçenek, dönemeç var. Kendi yolumu bulmaya uğraşıyorum.

- Oyunculuk serüveninizde hayal kırıklığı yaşadınız mı hiç?

Evet, vazgeçtiğim anlar oldu ama devam etmek için hep sebepler çıktı önüme... İyi ki o işaretlere tutunmuşum.

- Mesleğe dair hayallerinizi neler süslüyor?

Plan yapmıyorum aslında... Sadece umarım, heyecanım ve beni heyecanlandıran işler hiç bitmez, uzun yıllar bu işi yaparım.

‘Takıntılıyım, gizem sevmem’

- Dışarıdan göründüğünüz gibi neşeli ve eğlenceli biri misiniz?

Dışarı yansıyan yarısı bence, genel olarak keyifli biriyim.

- Takıntılarınız var mı?

Netlik konusunda takıntılıyım, gizem sevmem.

- Şöhret sizin için ne ifade ediyor?

Seni tanımayan insanların seni sevmesi, inanması enteresan, özel bir his ve bu beni çok mutlu ediyor. Tabii bunun yanında sevmeyen de olabilir, çok normal. Bu bir süreç, bunun farkındayım, geçici bir süreç... O yüzden hayatımda tutunduğum bir şey değil. Dış etkenlere bağlı değil, kendime ait şeylere tutunuyorum.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.