Zehra Zümrüt  Selçuk

Zehra Zümrüt  Selçuk

Son dakika Zehra Zümrüt  Selçuk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zehra Zümrüt  Selçuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zehra Zümrüt  Selçuk haber sayfamızda...

Zehra Zümrüt  Selçuk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.732 zehra zümrüt  selçuk haberi bulunmuştur.
İsmail Demir, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı oldu
İsmail Demir, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı oldu Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii eski Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.
6.06.2023 Ekonomi
Bozdağ üçüncü kez Adalet Bakanı oldu
Bozdağ üçüncü kez Adalet Bakanı oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün görevden affını isteyen Abdülhamit Gül'ün talebini kabul ederek yerine TBMM Anayasa Komisyonu Başkanlığı'nı yürüten Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ'ı atadı. Bozdağ üçüncü kez bu koltuğa otururken, anayasa uyarınca milletvekilliği düştüğü için AK Parti'nin TBMM'deki sandalye sayısı 285'e geriledi. Gül, törenle 2017 yılında Bozdağ'dan devraldığı görevi 4 yıl 6 ay 10 gün sonra yine Bozdağ'a devretti.
30.01.2022 Siyaset
Emine Erdoğan: 'Türk kadınının güçlü bir aklı, güçlü bir yüreği ve güçlü bir maneviyatı vardır'
Emine Erdoğan: 'Türk kadınının güçlü bir aklı, güçlü bir yüreği ve güçlü bir maneviyatı vardır' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Türk kadınının güçlü bir aklı, güçlü bir yüreği ve güçlü bir maneviyatı vardır" dedi.
8.12.2021 Siyaset
KPSS tercihleri ne zaman (lisans) ve nasıl yapılacak 2021? ÖSYM KPSS tercih kılavuzunu yayımladı mı?
KPSS tercihleri ne zaman (lisans) ve nasıl yapılacak 2021? ÖSYM KPSS tercih kılavuzunu yayımladı mı? KPSS lisans tercihleri heyecanla bekleniyor. KPSS lisans sınav sonuçları 16 Eylül 2021 tarihinde açıklandı. KPSS sonuçlarının belli olmasından sonra adayları tercih süreci bekliyor. KPSS sonucunu öğrenen adaylar tercih kılavuzu ve tercih tarihlerini araştırıyorlar. Peki KPSS tercihleri ne zaman yapılacak, tercih kılavuzu yayımlandı mı?
16.09.2021 Gündem
İşten çıkarma yasağı 2021 uzatıldı mı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitecek? Resmi Gazete'de yayımlandı
İşten çıkarma yasağı 2021 uzatıldı mı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitecek? Resmi Gazete'de yayımlandı İşten çıkarma yasağı ile ilgili araştırmalar arttı. Mayıs ayının ilk iki haftasını geride bıraktıktan sonra gündeme gelen işten çıkarma yasağı 2021 uzatıldı mı merak konusu oldu. Pandemi sürecinde devlet tarafından verilen destekler arasında yer alan işten çıkarma yasağı ne zaman bitecek? Resmi Gazete'de yayımlanan işten çıkarma yasağı ile ilgili son karar haberimizde...
15.05.2021 Gündem
İşten çıkarma yasağı ne zaman başladı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor?
İşten çıkarma yasağı ne zaman başladı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor? Koronavirüs salgını döneminde çalışanları destekleyen bir maddelerden biri de işten çıkarma yasağı oldu. Halen uygulanmaya devam eden işten çıkarma yasağı ne zaman başladı, işten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor? İşte koronavirüs salgın dönemi sona ermeye başladıktan sonra işini kaybetmekten tedirgin olan vatandaşlar işten çıkarma yasağı hakkında bilgi almak istiyor. İşte işten çıkarma yasağının başlangıç ve bitiş tarihi...
6.05.2021 Gündem
Son dakika haberi: Tam kapanma kararları belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar...
Son dakika haberi: Tam kapanma kararları belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar... Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada tam kapanmaya geçileceğini duyurdu. Erdoğan, "Anaokulu, kreş, 8'inci ve 12'nci sınıflar dahil, tüm kurumlarda yüz yüze eğitime ara verilecek, tüm sınavlar ertelenecektir." dedi. Öte yandan Erdoğan, Biden'ın 'soykırım' açıklamasına çok sert tepki gösterdi. İşte son dakika haberinin gelişmeleri...
26.04.2021 Siyaset
Erdoğan’dan 128 milyar dolar iddialarına yanıt: Baştan sona yalan yanlış ve cehalet
Erdoğan’dan 128 milyar dolar iddialarına yanıt: Baştan sona yalan yanlış ve cehalet Cumhurbaşkanı Erdoğan “Merkez Bankası rezervini turşusunu kurmak için değil, ihtiyaç halinde kullanılması için büyüttük. İhtiyaç olduğunda da kullandık. (128 milyar dolar iddiası) Ne rakam doğru ne rakama yüklenen anlam ne de bu rakam üzerinden yürütülen kampanya doğru” ifadelerini kullandı
22.04.2021 Siyaset
Engelli gençleri evde ziyaret etti
Engelli gençleri evde ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ağır bedensel engelli gençler Emel Badem ve Tutku Ece Kanat’ı evlerinde ziyaret etti.
22.04.2021 Siyaset
Yeni bakanlar göreve başladı
Yeni bakanlar göreve başladı Önceki gece gerçekleştirilen ‘mini Kabine revizyonu’ ile atanan Aile Bakanı Derya Yanık, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş görevlerine başladı
22.04.2021 Ekonomi
Vedat Bilgin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini Zehra Zümrüt Selçuk'tan devraldı
Vedat Bilgin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini Zehra Zümrüt Selçuk'tan devraldı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine getirilen Vedat Bilgin, görevini Zehra Zümrüt Selçuk'tan devraldı.
21.04.2021 Siyaset
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nde devir teslim töreni
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nde devir teslim töreni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine atanan Derya Yanık, düzenlenen devir- teslim töreninin ardından görevine başladı.
21.04.2021 Siyaset
3 yeni bakan yemin etti
3 yeni bakan yemin etti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TBMM'de yemin etti.
21.04.2021 Haberler
Son dakika... 3 yeni bakan yemin etti
Son dakika... 3 yeni bakan yemin etti Gelen son dakika haberine göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TBMM'de yemin etti.
21.04.2021 Siyaset
Son dakika... 128 milyar dolar tartışmaları ve Kabine değişikliğiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama
Son dakika... 128 milyar dolar tartışmaları ve Kabine değişikliğiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. 128 milyar dolar tartışmaları, CHP'li Engin Altay'ın sözleri ve Kabine'deki revizyona ilişkin çarpıcı ifadelere yer verdi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
21.04.2021 Siyaset
Son Dakika: Kabinede revizyon! İşte kabineye giren 3 yeni bakan
Son Dakika: Kabinede revizyon! İşte kabineye giren 3 yeni bakan Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı bakanlıklara yaptığı atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı kararıyla 3 yeni bakan atandı. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" ile "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı" kuruldu. Kararla birlikte Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ndeki bakanlık sayısı 17'ye yükseldi.
21.04.2021 Siyaset
Kabine’ye üç yeni bakan
Kabine’ye üç yeni bakan Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bölünerek iki ayrı bakanlık kuruldu.
21.04.2021 Siyaset
Raporlar 1 Eylül’e kadar geçerli olacak
Raporlar 1 Eylül’e kadar geçerli olacak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, süreli engelli raporlarının 1 Eylül 2021’e kadar geçerli sayılacağını belirterek, evde bakım yardımı ve engelli aylıklarının rapor süresini uzatmaya gerek olmadan bu tarihe kadar alınabileceğini açıkladı.
21.04.2021 Ekonomi
İşten çıkarma yasağı uzatıldı mı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor?
İşten çıkarma yasağı uzatıldı mı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor? Koronavirüs pandemisinde uygulanana işten çıkarma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri de merak ediyor. 17 Mart tarihinden itibaren 2 ay daha uzatılan işten çıkarma yasağında son tarih ne zaman? 2021 İşten çıkarma yasağı uzatıldı mı? İşte son dakika gelişmeleri...
21.04.2021 Gündem
Bakan Koca: Millete hizmet bizi bekler
Bakan Koca: Millete hizmet bizi bekler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kabinede görev alan yeni bakanlar için yayımladığı tebrik mesajında "Millete hizmet bizi bekler" dedi.
21.04.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, yeni atanan kabine üyelerini tebrik etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, yeni atanan kabine üyelerini tebrik etti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla bakanlık görevine atanan Derya Yanık, Vedat Bilgin ve Mehmet Muş'a, tebriklerini iletirken görevi devreden Zehra Zümrüt Selçuk ile Ruhsar Pekcan'a teşekkür etti.
21.04.2021 Gündem
Son dakika: Kabine değişikliği açıklandı! İşte atanan yeni isimler
Son dakika: Kabine değişikliği açıklandı! İşte atanan yeni isimler Son dakika haberine göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kurulmasına dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile bazı bakanlıklara yapılan atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.04.2021 Siyaset
Son dakika: Canan Kaftancıoğlu'nun paylaşımına tepki yağdı!
Son dakika: Canan Kaftancıoğlu'nun paylaşımına tepki yağdı! Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı Aylan Bebek paylaşımdan sonra tepkilerin odağında...
21.04.2021 Siyaset
Bakan Selçuk açıkladı! Süre uzatıldı
Bakan Selçuk açıkladı! Süre uzatıldı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, süreli engelli raporları olan vatandaşların evde bakım yardımı ile engelli aylıklarından faydalanma süresinin KOVID-19 tedbirleri kapsamında uzatıldığını açıkladı. Bakan Selçuk, "Süreli engelli raporları 1 Eylül 2021 tarihine kadar geçerli sayılacak" dedi.
20.04.2021 Ekonomi
Prof. Dr. Ali Özek vefat etti
Prof. Dr. Ali Özek vefat etti Tedavi gördüğü hastanede vefat eden İslami İlimler Araştırma Vakfı (İSAV) Başkanı, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi emekli öğretim üyesi ve yazar Prof. Dr. Ali Özek, 19 Nisan'da Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından memleketi Muğla'da son yolculuğuna uğurlanacak.
18.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zehra Zümrüt  Selçuk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.