Zeynep Mansur

Zeynep Mansur

Son dakika Zeynep Mansur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zeynep Mansur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zeynep Mansur haber sayfamızda...

Zeynep Mansur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 298 zeynep mansur haberi bulunmuştur.
Hayalini yaşıyor
Hayalini yaşıyor Zeynep Mansur, ‘Oğuzhan Toracı ile Başlıyoruz’ programının konuğu oldu.
11.04.2024 Cadde
'Rüyamı yaşıyorum, üstüne para ödüyorlar!'
'Rüyamı yaşıyorum, üstüne para ödüyorlar!' 'Sen Nasıl İstersen' ve 'Yüzde Yüz Severim' parçalarıyla tanınan, son olarak Sezen Aksu’nun ‘Hadi Git’ isimli şarkısını yeniden yorumlayan Zeynep Mansur, müziğe olan tutkusunu dile getirdi.
11.04.2024 Cadde
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem!
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem! Ünlü şarkıcı Zeynep Mansur, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen Mansur, aradığı aşkı Yunanistan'da bulabileceğini söyledikten sonra; samimi bir açıklamada bulunarak aşkı için din değiştirmeyeceğini söyledi.
4.04.2024 Cadde
Özel gündem
Özel gündem Zeynep Mansur’un sunuculuğunu üstlendiği Dream Türk TV’de ekrana gelen ‘50 Fifty’, bu hafta özel gündemiyle müzik dünyasının nabzını tutacak.
29.02.2024 Cadde
‘50 Fifty’ Zeynep Mansur’a emanet
‘50 Fifty’ Zeynep Mansur’a emanet Zeynep Mansur, ‘50 Fifty’ programının sunucusu oldu.
21.02.2024 Cadde
‘50 Fifty’ Mansur’u ağırlıyor
‘50 Fifty’ Mansur’u ağırlıyor Dream Türk TV’de Emel Yalçın’ın sunumuyla ekrana gelen ‘50 Fifty’, bu hafta Zeynep Mansur’u ağırlıyor.
14.12.2023 Cadde
‘Hadi Git’e yeni yorum
‘Hadi Git’e yeni yorum Zeynep Mansur, Sezen Aksu’nun ‘Hadi Git’ adlı şarkısını yeniden yorumladı.
29.11.2023 Cadde
Ünlü isimler oylarını kullandı! Esra Sönmezer sandığa kedisiyle geldi
Ünlü isimler oylarını kullandı! Esra Sönmezer sandığa kedisiyle geldi Sanat dünyası, büyük bir heyecanla beklenen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için oylarını kullandı. Ata Demirer, Demet Evgar, Serenay Sarıkaya ve Sezen Aksu gibi isimler, sandığa gidip vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Kedisi Wolfi ile birlikte oy vermeye gelen ünlü sunucu, "Kedim evden çıkarken beni bırakmak istemedi" açıklamasıyla dikkat çekti.
28.05.2023 Cadde
Sinem Uslu annesi için yardım istedi: Zorlu bir sürece girdik!
Sinem Uslu annesi için yardım istedi: Zorlu bir sürece girdik! 'Naim', 'Ayla', 'Müslüm', 'Çiçero' gibi filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu ile mutlu bir eviliği olan oyuncu Sinem Uslu, bir süredir tedavi gören annesi Ferhan Zuhal Öztürk için kan bağışı istedi. Instagram hesabından annesiyle fotoğrafını paylaşan ünlü isim, 'Dualarınızı eksik etmeyin' dedi.
24.08.2022 Cadde
‘Özel hayata saygı yok!’
‘Özel hayata saygı yok!’ Drone ile iki yıl önce evi gözetlenen Zeynep Mansur, bu kez de Nişantaşı’nda bir kafede uygunsuzluk yaşadı.
4.06.2022 Cadde
Kitap lansmanına ünlü yağdı
Kitap lansmanına ünlü yağdı Gazeteci Merve Yurtyapan Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Yarım Asrı Devirenler’ kitabının tanıtımı, önceki gün Kuruçeşme Korto’da gerçekleşti.
19.05.2022 Cadde
Sokak hayvanlarına destek oldular
Sokak hayvanlarına destek oldular Fairmont Quasar Istanbul, Haytap yararına hayata geçirdiği ‘Patili Elçi’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Eyüp Pirinçli Köyü’nde sokak hayvanlarını besleme etkinliği düzenledi.
2.03.2022 Cadde
Açılışta ünlüler geçidi
Açılışta ünlüler geçidi Kemal Çakır’ın kendi adını taşıyan Kemal Çakır Stay Beauty, önceki gün St Regis Otel içinde açıldı.
3.02.2022 Cadde
'Ayrılık' iddiasına böyle yanıt verdiler!
'Ayrılık' iddiasına böyle yanıt verdiler! Sunucu ve oyuncu Aslı Turanlı, geçtiğimiz temmuz ayında iş insanı Besim Çırak ile aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun süredir birlikte görüntülenmeyen sevgililerin arasının bozuk olduğu iddia edilmişti.
21.12.2021 Cadde
#FarkındayımKorkmuyorum
#FarkındayımKorkmuyorum Dünya Sağlık Örgütü tarafından her yıl ekim ayı “Meme Sağlığı Farkındalık Ayı” olarak kabul ediliyor. Bu kapsamda düzenlenen etkinliklerle her yıl farkındalık konusunda bilinç oluşturulmaya devam ediliyor. Hatta tüm dünyada meme kanseri vakalarının artmasına rağmen ölüm oranlarının azalmasının nedenlerinden biri olarak da erken teşhis için yapılan bu farkındalık çalışmalarının başarıları gösteriliyor.
17.02.2022 Cadde
16 yaşındaki Elif Çakar birinci oldu
16 yaşındaki Elif Çakar birinci oldu Türkiye’nin en köklü modellik yarışmalarından Miss&Mr. Model of Turkey 2021 Kuşadası Palm Wings Hotel’de düzenlenen muhteşem bir finalle gerçekleşti.
20.09.2021 Ege
Zeynep Mansur sahneye ait hissediyor
Zeynep Mansur sahneye ait hissediyor Şarkıcı Zeynep Mansur, pandemiden önce başladığı ‘Sezen Aksu şarkıları’ projesi ile sahne almaya kaldığı yerden devam ediyor.
10.07.2021 Cadde
Elif Ece Uzun'dan Mehmet Tuş açıklaması: Denedik, olmadı!
Elif Ece Uzun'dan Mehmet Tuş açıklaması: Denedik, olmadı! Evlendikten sonra podyumlara iki yıl ara veren ve bu arada ikiz çocuklarını dünyaya getiren Elif Ece Uzun, önceki gün yakın arkadaşı Zeynep Mansur ile Nişantaşı'nda alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Uzun, boşanma ile ilgili soruları yanıtladı.
9.07.2021 Cadde
2020’nin ‘Miss Model’i Chicago’dan geldi
2020’nin ‘Miss Model’i Chicago’dan geldi Sektöre birçok yıldız kazandıran yarışmanın bu yılki kral ve kraliçesi, Mümin Karaçil ile Ceyda Toran oldu.
15.11.2020 Ege
Kazananlar belli oldu
Kazananlar belli oldu Şikago doğumlu 16 yaşındaki Ceyda Toyran, Miss&Mr Model Of Turkey 2020 finalinde Miss Model seçildi.
14.11.2020 Cadde
Ceyda Toyran kimdir, kaç yaşında? Miss Model Ceyda Toyran biyografisi
Ceyda Toyran kimdir, kaç yaşında? Miss Model Ceyda Toyran biyografisi Geçtiğimiz günlerde 15 yaşındaki Melisa İmrak’ın Best Model’de birinci olması çok konuşulmuştu. İmrak’ın ardından 16 yaşındaki Ceyda Toyran da dün Miss Model seçildi. Peki Ceyda Toyran kimdir? İşte Ceyda Toyran biyografisi...
13.11.2020 Cadde
Güzellik editörleri Yağmur Kalyoncu’nun davetinde bir araya geldi
Güzellik editörleri Yağmur Kalyoncu’nun davetinde bir araya geldi Günümüzde artık her 10 kadından 7'si botoks yaptırıyor. Tabii sadece güzellik için değil, sağlığını düşünenlerin de vazgeçilmezi olmuş durumda botoks. Ama bir de hem botoks yaptırmak isteyen hem de iğneden korkan bir kesim var. İşte onlar için yepyeni bir ürün olan Luna Microcare® Eternal, Yağmur Kalyoncu’nun davetinde; Balçiçek İlter, Berat Aşıcıoğlu, Ezgi Tüzün, Zeynep Mansur, Şebnem Demir, Zeynep Soylu gibi ünlü isimler ve güzellik editörlerinin katılımıyla tanıtıldı.
Zeynep Mansur: Şikayetten vazgeçtim ama korkuyorum
Zeynep Mansur: Şikayetten vazgeçtim ama korkuyorum Şişli'deki bir rezidansın 12’nci katında oturan Zeynep Mansur, geçtiğimiz pazar günü evinde ağırladığı arkadaşıyla sohbet ederken, penceresinin önünde bir dron (uzaktan kumanda edilen hava aracı) fark etti.
15.09.2020 Cadde
Demet Şener’in tasarladığı tişörtlerden aldı
Demet Şener’in tasarladığı tişörtlerden aldı Şarkıcılığının yanı sıra yazarlık, modellik, oyunculuk, sunuculuk gibi birçok farklı sektörde uğraşlar veren Zeynep Mansur, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
9.07.2020 Cadde
‘Ozan’ı  kınıyorum’
‘Ozan’ı kınıyorum’ Zeynep Mansur, Nişantaşı’nda görüntülendi.
5.07.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Mansur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.