Zeynep

Zeynep

Son dakika zeynep haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zeynep gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zeynep haber sayfamızda...

Zeynep

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.025 zeynep haberi bulunmuştur.
Zeynep Sönmez, WTA Megasaray Hotels Open'da son 16'da!
Zeynep Sönmez, WTA Megasaray Hotels Open'da son 16'da! Türkiye’de kadınlar tenisinin parlayan yıldızlarından Zeynep Sönmez, Antalya’daki WTA Megasaray Hotels Open’ın son 32 turunda 8 numaralı Fransız Ferro’yu yenerek yoluna devam etti.
28.03.2024 Tenis
Yerli ve milli siber güvenlik çözümü
Yerli ve milli siber güvenlik çözümü Yerli ve milli çözümlerle küresel standartlarda güçlü bir siber savunma oluşturmak için çalışmalar yürüten Türk Telekom, son yıllarda geliştirdiği veri güvenliği, tehdit yönetimi ve uygulama güvenliği alanındaki çalışmalarında, en güçlü olduğu alanlardan biri olan DDOS korumasını da önceliklendirdi.
28.03.2024 Ekonomi
5 milyon sivrisineği doğaya saldı: Çoğaltarak bitireceğiz! Türkiye'de durum çok farklı
5 milyon sivrisineği doğaya saldı: Çoğaltarak bitireceğiz! Türkiye'de durum çok farklı Sinir bozucu kızarıklıklar, kaşıntılı tepecikler... Sivrisineğin soktuğu bölgeler bazen kaşınmakla da kalmayıp tüm vücuda yayılacak hastalıkların giriş kapısı da olabiliyor. Ancak öyle bir yer var ki bu küçük canlılarla mücadelede bambaşka bir yöntem uyguluyor: Haftada yaklaşık 5 milyon sivrisinek üretip doğaya salıyor. Peki ama neden? "Türkiye'de durum çok farklı" diyen Prof. Dr. Hüseyin Çetin'e sorduk.
28.03.2024 Yaşam
KÜÇÜK ESNAF OYUNCULARI VE KONUSU:  Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
KÜÇÜK ESNAF OYUNCULARI VE KONUSU: Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Küçük Esnaf filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu akşam televizyon ekranlarında filmseverlerle buluşan Küçük Esnaf filmi araştırılmaya başlandı. Yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği filmin başrol ve senaristleri İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak'tır. Peki, Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? İşte filmin detayları...
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Dünya bu evi izleyecek
Dünya bu evi izleyecek T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile Avrupa’nın en prestijli film fonu olan Eurimages’dan yapım desteği kazanan distopya filmi “Adresi Olmayan Ev”in dünya satış haklarını Alman Arthood Entertaintment aldı.
27.03.2024 Kültür Sanat
‘Lan’ başarıya doymuyor
‘Lan’ başarıya doymuyor Zeynep Bastık’ın ‘Lan’ eserinin başarısı devam ediyor.
27.03.2024 Cadde
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti 26-31 Mart tarihleri arasında Megasaray Tenis Akademi kortlarında gerçekleşecek WTA 125 kategorisindeki Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, milli sporcularımız Çağla Büyükakçay ve Zeynep Sönmez’in katılımıyla gerçekleşti.
26.03.2024 Tenis
Yemekteyiz Dilek kimdir, kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Dilek nereli, ne iş yapıyor?
Yemekteyiz Dilek kimdir, kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Dilek nereli, ne iş yapıyor? Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zeynep Dilek Tunca, bu hafta Yemekteyiz programının 3.gün yarışmacısı. Birinci olan isim 75 bin TL kazanacak. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Dilek kimdir, kaç yaşında?
26.03.2024 Bilgi Rehberi
Megasaray’da ana tablo heyecanı
Megasaray’da ana tablo heyecanı Antalya’nın ilk WTA turnuvası Megasaray Hotels Open’da ana tablo maçları bugün başlayacak. Temsilcilerimiz Zeynep Sönmez, Çağla Büyükakçay, İpek Öz ve Ada Kumru da korta çıkacak.
26.03.2024 Tenis
KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR, gerçek adı ne? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR, gerçek adı ne? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Mina Demirtaş diziyi yakından takip edenler tarafından araştırılıyor. Büyük bir beğeni ile izlenen Kızıl Goncalar dizisinin yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli üstlenirken senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme almıştır. Dram türündeki Türk televizyon dizisinin başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer alıyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? FOX TV’de yayınlanan ve her Pazartesi ekrana gelen dizide oynayan Mina Demirtaş yaşamına dair detaylar…
25.03.2024 Bilgi Rehberi
Oyun odasında sanatı konuşalım
Oyun odasında sanatı konuşalım Akbank Sanat’ın ev sahipliği yaptığı “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası” adlı sergi, bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturuyor.
25.03.2024 Kültür Sanat
Uyan artık bitti bu rüya
Uyan artık bitti bu rüya Özlem Zeynep Dinsel’e Afife Tiyatro Ödülleri’nde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu ödülünü getiren “Kızlar ve Oğlanlar”, 28 Mart saat 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda.
25.03.2024 Kültür Sanat
'Yargı'da Eren aradığı isimleri öğrendi! Yekta ile İclal yüzleşti!
'Yargı'da Eren aradığı isimleri öğrendi! Yekta ile İclal yüzleşti! Her pazar akşamı merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Bir yandan Eren bir yandan Ilgaz ve ekipler, Tuğçe'yi darp eden kişilerin peşine düştü. Eren, Efe'nin de verdiği bilgiler sayesinde kızına zulmeden kişilerden ikisine ulaştı. İşte sevilen dizinin duygu dolu son bölüm özeti...
25.03.2024 Cadde
“Kabullenince hayat güzelleşiyor”
“Kabullenince hayat güzelleşiyor” 20 yılı aşkın zamandır ekranlarımıza misafir olan, uzun yıllar Ana Haber Bülteni ve gece haberlerini sunan spiker Sonay Dikkaya, otizmli oğlunun daha iyi eğitim alması amacıyla 8 yıl önce gittiği ABD’den döndü. Dikkaya ile yaşadıklarını, oğluyla ilişkisinin dönüşümünü ve Türkiye özlemini konuştuk.
23.03.2024 Pazar
Kazada şehit düşen polis Furkan Bor son yolculuğuna uğurlandı
Kazada şehit düşen polis Furkan Bor son yolculuğuna uğurlandı İstanbul Şişli'de kaza sonucu şehit düşen polis memuru Furkan Bor (27) Bingöl'de son yolculuğuna uğurlandı.
23.03.2024 Gündem
Halis Serbest'in 'Bergen' davasında karar! 'Beni öcü olarak gösterdiler'
Halis Serbest'in 'Bergen' davasında karar! 'Beni öcü olarak gösterdiler' 'Acıların Kadını' olarak tanınan arabesk sanatçısı Bergen'i altı kurşunla öldüren Halis Serbest, kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 'Bergen' filminin yapımcısı Orchestra Content'e açtığı 300 bin TL'lik açtığı tazminat davasını kaybetti. Serbest'in avukatı, kararı istinafa taşıyacaklarını söyledi.
23.03.2024 Cadde
Zeynep Bastık: Mutluluktan delirmek üzereyim!
Zeynep Bastık: Mutluluktan delirmek üzereyim! Ünlüler dünyasında son yılların en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, önceki gece Karaköy'de bir mekandaydı. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ünlü popçu, 8 Mart’ta çıkardığı Mabel Matiz imzalı 'Lan' şarkısı hakkında konuştu.
23.03.2024 Cadde
‘Hâlâ inanamıyorum’
‘Hâlâ inanamıyorum’ Zeynep Bastık, ‘Lan’ parçasının dijital platformdaki başarısı için sevenlerine teşekkür etti.
22.03.2024 Cadde
Hamdi Alkan kızının hastalığı hakkında ilk kez konuştu: Toparlayacak
Hamdi Alkan kızının hastalığı hakkında ilk kez konuştu: Toparlayacak Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızı Zeynep Alkan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirmişti. Geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere yakalanan yönetmen, kızının hastalığıyla ilgili ilk kez konuştu.
22.03.2024 Cadde
Yapay zekayla kavuştuğu kendi sesiyle anlattı! Gürkan'ın ALS olduğunu anladığı belirti
Yapay zekayla kavuştuğu kendi sesiyle anlattı! Gürkan'ın ALS olduğunu anladığı belirti Her şey normal seyrinde ilerliyordu. Üniversiteyi bitirmişti, akademik kariyerini sürdürmek için yüksek lisansa başlamıştı. İşte ne olduysa o zaman oldu. 8 yıl içinde tüm kaslarının kontrolünü kaybeden Gürkan Özcan ALS hastalığı sebebiyle yatağa bağımlı hale geldi. Ancak yılmadı. Kendisine 'Yerli Ve Milli Hawking' diyen Gürkan, abisinin desteği sayesinde yeniden kavuştuğu kendi sesiyle binlerce kişinin takip ettiği bir isim oldu.
22.03.2024 Yaşam
Zeynep Alkan: Hastalığımdan dolayı çok kısa bir sürede istemsiz kilo verdim
Zeynep Alkan: Hastalığımdan dolayı çok kısa bir sürede istemsiz kilo verdim Ünlü komedyen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör’ün kızı olan Zeynep Alkan, son paylaşımıyla hayranlarını endişelendirdi.
20.03.2024 Cadde
Ankara’da dehşet! Karısını öldürdü, oğlunu yaralayıp 5’inci kattan atladı
Ankara’da dehşet! Karısını öldürdü, oğlunu yaralayıp 5’inci kattan atladı Ankara’nın Çankaya ilçesinde Murat Çetinkaya (41), geçimsizlik nedeniyle terk ettiği evine 2 gün önce çocuklarını görmek için dönen eşi Derya Çetinkaya'yı (38) öldürüp, oğlu K.Ç.'yi (18) yaraladı. Cinnet geçiren koca ise yaşamına son verdi.
20.03.2024 Haberler
Ankara’da dehşet! Karısını öldürdü, oğlunu yaralayıp 5’inci kattan atladı
Ankara’da dehşet! Karısını öldürdü, oğlunu yaralayıp 5’inci kattan atladı Ankara’nın Çankaya ilçesinde Murat Çetinkaya (41), geçimsizlik nedeniyle terk ettiği evine 2 gün önce çocuklarını görmek için dönen eşi Derya Çetinkaya'yı (38) öldürüp, oğlu K.Ç.'yi (18) yaraladı. Cinnet geçiren koca ise yaşamına son verdi.
20.03.2024 Gündem
Banu Alkan, eşi Kemal Yıldız'a yapılan yoruma sessiz kalamadı!
Banu Alkan, eşi Kemal Yıldız'a yapılan yoruma sessiz kalamadı! Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan, bir süredir aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Alkan sosyal medya hesabında, takipçisi tarafından eşine yapılan bir yoruma yanıt verdi.
21.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.