Zincirleme Kaza

Zincirleme Kaza

Son dakika zincirleme kaza haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zincirleme kaza gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zincirleme kaza haber sayfamızda...

Zincirleme Kaza

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.493 zincirleme kaza haberi bulunmuştur.
Güney Kore'de zincirleme trafik kazasına 13 araç karıştı
Güney Kore'de zincirleme trafik kazasına 13 araç karıştı Başkent Seul'de sabah saatlerinde meydana gelen kazayı, bir beton mikserinin bir kamyona çarpması tetikledi. Polis, 17 kişinin yaralandığını açıkladı.
29.03.2024 Dünya
Şanlıurfa'da feci kaza! Zincirleme kazada ölü ve yaralılar var
Şanlıurfa'da feci kaza! Zincirleme kazada ölü ve yaralılar var Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda korkunç bir zincirleme kaza meydana geldi. Kazada ölü yaralılar olduğu belirtildi.
28.03.2024 Haberler
Şanlıurfa'da feci kaza! Zincirleme kazada ölü ve yaralılar var
Şanlıurfa'da feci kaza! Zincirleme kazada ölü ve yaralılar var Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda korkunç bir zincirleme kaza meydana geldi. Kazada ölü yaralılar olduğu belirtildi.
28.03.2024 Gündem
Konya'da zincirleme kaza! 4 TIR birbirine girdi: 1 ölü 3 yaralı
Konya'da zincirleme kaza! 4 TIR birbirine girdi: 1 ölü 3 yaralı Konya'nın Akşehir ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 4 TIR’ın karıştığı zincirleme kazada sürücülerden Nedim Kılıç öldü, 3 sürücü yaralandı.
26.03.2024 Haberler
Konya'da zincirleme kaza! 4 TIR birbirine girdi: 1 ölü 3 yaralı
Konya'da zincirleme kaza! 4 TIR birbirine girdi: 1 ölü 3 yaralı Konya'nın Akşehir ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 4 TIR’ın karıştığı zincirleme kazada bir sürücü hayatını kaybetti, 3 sürücü ise yaralandı.
26.03.2024 Gündem
Almanya'da 40 aracın karıştığı zincirleme kaza: İki ölü
Almanya'da 40 aracın karıştığı zincirleme kaza: İki ölü Almanya'da Würzburg yakınlarındaki bir otobanda meydana gelen ve yaklaşık 40 aracın karıştığı zincirleme kazada biri çocuk iki kişi hayatını kaybetti.
25.03.2024 Dünya
Antalya'da zincirleme kaza: 3 ölü
Antalya'da zincirleme kaza: 3 ölü Antalya’nın Serik ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2'si aynı araçta olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.
25.03.2024 Gündem
Kocaeli'de zincirleme kaza! Yaralılar var
Kocaeli'de zincirleme kaza! Yaralılar var Kocaeli'nin İzmit ilçesi D-100 kara yolunda 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişinin yaralandığı bildirildi.
23.03.2024 Gündem
Siirt'te çığ düşmüştü! Mahsur kalan 12 kişi kurtarıldı
Siirt'te çığ düşmüştü! Mahsur kalan 12 kişi kurtarıldı Siirt Pervari'de çığ düşmesi sonucu yolda mahsur kalan 12 kişinin kurtarıldığı belirtildi. İşte detaylar...
22.03.2024 Gündem
Nevşehir'de buzlanma sonucu zincirleme kaza meydana geldi
Nevşehir'de buzlanma sonucu zincirleme kaza meydana geldi Nevşehir'de buzlanma! 14 araç birbirine girdi. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı. İşte detaylar...
22.03.2024 Gündem
Nevşehir'de 14 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası: 3'ü ağır 7 yaralı
Nevşehir'de 14 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası: 3'ü ağır 7 yaralı Nevşehir'de 14 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3'ü ağır 7 kişi yaralandı.
22.03.2024 Haberler
İzmir'de kan donduran cinayet! Bagajdaki cesetle sabaha kadar gezmişler
İzmir'de kan donduran cinayet! Bagajdaki cesetle sabaha kadar gezmişler İzmir'in Bornova ilçesinde park halinde bir otomobilin bagajı içerisinde bulunan cesetle ilgili kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı. Cinayet esnasında otomobili sürdüğü iddia edilen şüphelinin emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı.
22.03.2024 Gündem
İzmir'de zincirleme kaza: 2 ölü, 7 yaralı
İzmir'de zincirleme kaza: 2 ölü, 7 yaralı İzmir'in Çiğli ilçesinde meydana gelen maddi hasarlı kazanın ardından rapor tutan vatandaşlar ve otomobillere arkadan gelen araçların çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada baba ve oğlu hayatını kaybederken 7 kişinin de yaralandığı öğrenildi.
22.03.2024 Gündem
Bursa'da 3 araç birbirine girdi! 3 kişi yaralı
Bursa'da 3 araç birbirine girdi! 3 kişi yaralı Bursa'da zincirleme bir kaza meydana geldi. Otobüs, minibüs ve motosikletin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. İşte detaylar...
20.03.2024 Haberler
Bursa'da 3 araç birbirine girdi! 3 kişi yaralı
Bursa'da 3 araç birbirine girdi! 3 kişi yaralı Bursa'da zincirleme bir kaza meydana geldi. Otobüs, minibüs ve motosikletin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. İşte detaylar...
20.03.2024 Gündem
Avcılar'da takside yangın çıktı! Yangın park halindeki başka bir araca da sıçradı
Avcılar'da takside yangın çıktı! Yangın park halindeki başka bir araca da sıçradı İstanbul Avcılar'da takside çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangın park halindeki başka bir otomobile de sıçradı. İşte detaylar...
20.03.2024 Gündem
Malatya'da zincirleme kaza! 7 araç birbirine girdi
Malatya'da zincirleme kaza! 7 araç birbirine girdi Malatya’da altgeçitte feci bir kaza meydana geldi! Kazada tam 7 araç birbirine girdi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada şans eseri yaralanan olmadı.
20.03.2024 Gündem
İstanbul Avcılar'da feci kaza! 4 araç birbirine girdi
İstanbul Avcılar'da feci kaza! 4 araç birbirine girdi İstanbul'un Avcular ilçesinde zincirleme kaza meydana geldi. 4 aracın birbirine girdiği kazada 1 kişi yaralandı. İşte detaylar...
15.03.2024 Haberler
İstanbul Avcılar'da feci kaza! 4 araç birbirine girdi
İstanbul Avcılar'da feci kaza! 4 araç birbirine girdi İstanbul'un Avcılar ilçesinde zincirleme kaza meydana geldi. 4 aracın birbirine girdiği kazada 1 kişi yaralandı. İşte detaylar...
16.03.2024 Gündem
TEM’de zincirleme kaza! Ankara yönü trafiğe kapandı
TEM’de zincirleme kaza! Ankara yönü trafiğe kapandı TEM Otoyolu’nun Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası neden oldu.
7.03.2024 Haberler
TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 9 yaralı
TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 9 yaralı TEM Otoyolu’nun Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 9 kişi yaralandı. Ulaşıma kapanan Ankara yönünde yol 1,5 saatlik çalışma sonrası trafiğe açıldı.
7.03.2024 Gündem
Kütahya'da otomobiller çarpıştı! 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Kütahya'da otomobiller çarpıştı! 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı KÜTAHYA’nın Gediz ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.
4.03.2024 Gündem
Küçükçekmece'de makas atan sürücü başka araca çarptı
Küçükçekmece'de makas atan sürücü başka araca çarptı Küçükçekmece'de trafikteyken makas atmaya çalışan bir sürücü, başka bir araca çarptı.
3.03.2024 Gündem
Bodrum'da ana isale hattı patladı! Bir araç çukura düştü
Bodrum'da ana isale hattı patladı! Bir araç çukura düştü Muğla'da yeni devreye alınan su ana isale hattı patladı. İş yerlerini su basarken, çöken yolda bir otomobil oluşan çukura düştü.
3.03.2024 Gündem
Arazi kavgası cinayetle bitti! Baba öldürüldü, oğlu yaralı
Arazi kavgası cinayetle bitti! Baba öldürüldü, oğlu yaralı Şanlıurfa’da, iki grup arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Kenan Oktay (47) hayatını kaybetti, oğlu Mahmut Oktay (19) yaralandı.
3.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zincirleme Kaza ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.