Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası

Son dakika Ziraat Türkiye Kupası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ziraat Türkiye Kupası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ziraat Türkiye Kupası haber sayfamızda...

Ziraat Türkiye Kupası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.773 ziraat türkiye kupası haberi bulunmuştur.
Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı
Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı Süper Lig'de zirve takibini sürdüren Fenerbahçe bir yandan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na odaklanırken bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Fransız devi, sarı-lacivertli yıldız için kesenin ağzını açtı.
27.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı! İsmail Kartal'dan yanlış tercih
Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı! İsmail Kartal'dan yanlış tercih Fenerbahçe'de teknik heyetin ara transfer döneminde verdiği bir karar tartışma konusu oldu. İsmail Kartal'ın büyük pişmanlık yaşadığı gelen haberler arasında. İşte ayrıntılar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da kader virajı! Zorlu fikstür başlıyor
Trabzonspor'da kader virajı! Zorlu fikstür başlıyor Trabzonspor’u milli aradan sonra zorlu bir fikstür bekliyor. Karadeniz ekibi, Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda birbirinden zorlu 10 karşılaşmaya çıkacak.
25.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor, Borna Barisic ile prensipte anlaştı!
Trabzonspor, Borna Barisic ile prensipte anlaştı! Ara transferde Meunier’i kadrosuna katarak sağ bek sorununu çözen Trabzonspor’un Borna Barisic’in peşinde olduğu ortaya çıktı. Rangers’la sözleşmesi bitecek Hırvat sol bekle prensipte anlaşma sağlandı.
24.03.2024 Trabzonspor
TFF, Süper Kupa maçının oynanacağı tarihi resmen açıkladı!
TFF, Süper Kupa maçının oynanacağı tarihi resmen açıkladı! Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa maçının 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacağını açıkladı.
23.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan gurbetçi avı! Operasyon başladı
Beşiktaş'tan gurbetçi avı! Operasyon başladı Yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan Beşiktaş Yönetimi’nin gurbetçi futbolcular için bir liste hazırladığı ve önceliğini bu oyunculara vereceği öğrenildi.
23.03.2024 Beşiktaş
Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın işleri zor! Büyük çekişme
Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın işleri zor! Büyük çekişme A Milli Takım'da arkadaşlık yapan Burak Yılmaz, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan, teknik adamlık kariyerlerinde ise Süper Lig'de kalma mücadelesi veriyor. Genç hocalar için sezonun geri kalan kısmı büyük bir heyecana sahne olacak.
20.03.2024 Süper Lig
Beşiktaş'ta Fernando Santos'un kredisi tükeniyor!
Beşiktaş'ta Fernando Santos'un kredisi tükeniyor! Beşiktaş’ın Antalyaspor’a yenildiği maçtan sonra, “İstifa etmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum” açıklamasını yapsa da deneyimli hocanın geleceği ciddi biçimde sorgulanmaya başlandı.
18.03.2024 Beşiktaş
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI ne zaman? 2023-2024 (Ziraat Türkiye Kupası) ZTK yarı final maçları tek mi, çift mi?
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI ne zaman? 2023-2024 (Ziraat Türkiye Kupası) ZTK yarı final maçları tek mi, çift mi? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı ve yarı finale adını yazdıran takımlar netleşti. Tek maç usulüne göre oynanan çeyek final maçlarında Galatasaray ve Fenerbahçe veda etti. ZTK yarın final maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmeleri...
15.03.2024 Bilgi Rehberi
Galatasaray'ın biyonik adamı Barış Alper Yılmaz
Galatasaray'ın biyonik adamı Barış Alper Yılmaz Bu sezon büyük çıkış yapan milli futbolcu, tüm kulvarlarda oynadığı 46 maçın 45'inde forma giydi.
13.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Fernando Santos'un kredisi azalıyor! Kaderi Türkiye Kupası'na bağlı
Beşiktaş'ta Fernando Santos'un kredisi azalıyor! Kaderi Türkiye Kupası'na bağlı Gaziantep FK mağlubiyeti sonrası Beşiktaş'ta eleştiri okları Fernando Santos'a çevrildi. Siyah-beyazlı ekipte Portekizli teknik adamın geleceği Türkiye Kupası'na bağlı.
13.03.2024 Beşiktaş
Süper Kupa'nın bilet gelirleri depremzedeler yararına bağışlanacak
Süper Kupa'nın bilet gelirleri depremzedeler yararına bağışlanacak Şanlıurfa’da 7 Nisan tarihinde oynanacak Süper Kupa maçının bilet gelirleri; TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ortak kararı ile 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzede vatandaşların yararına bağışlanacak.
12.03.2024 Süper Lig
Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu, Süper Kupa için toplandı
Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu, Süper Kupa için toplandı Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı öncesi Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında toplandı.
12.03.2024 Süper Lig
Fenerbahçe taraftarından Emre Belözoğlu'na küfürlü tepki
Fenerbahçe taraftarından Emre Belözoğlu'na küfürlü tepki Fenerbahçeli taraftarlar, Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Pendikspor maçı öncesi MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na tepki yağdırdı.
11.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Rizespor'u 6-2'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
8.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta tarihe geçecek yaprak dökümü! Fernando Santos tam 10 ismin üstünü çizdi
Beşiktaş'ta tarihe geçecek yaprak dökümü! Fernando Santos tam 10 ismin üstünü çizdi Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir sezon geçiren Beşiktaş, son olarak evinde Galatasaray'a mağlup oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek isteyen siyah-beyazlılar, yaz transfer döneminde tam 10 oyuncusuyla yollarını ayırarak tarihi bir revizyona gitmeyi planlıyor.
7.03.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'da 'dev' kayıp! Onuachu yoksa, puansız
Trabzonspor'da 'dev' kayıp! Onuachu yoksa, puansız Trabzonspor’da Onuachu’nun yer almadığı 11 karşılaşmadan sadece 3 galibiyet, 1 beraberlik elde edebildi. 2.01’lik dev golcünün bulunmadığı karşılaşmalarda tam 7 mağlubiyet görüldü.
7.03.2024 Trabzonspor
ZTK YARI FİNAL MAÇ TARİHLERİ ve EŞLEŞMELER 2024: Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman? ZTK yarı final maçları tek mi, çift mi?
ZTK YARI FİNAL MAÇ TARİHLERİ ve EŞLEŞMELER 2024: Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman? ZTK yarı final maçları tek mi, çift mi? Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) çeyrek final mücadeleleri ardından yarın final eşleşmeleri de netlik kazandı. 2023-2024 yılı ZTK yarı final maç tarihleri sporseverlerce bekleniyor. Peki, ZTK yarı final maçları ne zaman, çift maç mı?
5.03.2024 Bilgi Rehberi
PFDK kararları açıklandı! Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası
PFDK kararları açıklandı! Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan müsabakalarda çeşitli nedenlerden dolayı Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi.
5.03.2024 Süper Lig
ÖZEL | Galatasaray'da Dursun Özbek'ten derbi yorumu! 'Koalisyonu yendik'
ÖZEL | Galatasaray'da Dursun Özbek'ten derbi yorumu! 'Koalisyonu yendik' Galatasaray Yönetimi, Beşiktaş zaferini bir yemekle kutlarken, Başkan Dursun Özbek, "Boşuna demedik ittifak diye... Sadece bir takımı değil, koalisyonu yendik. Artık her şey bizim elimizde... Sonuna kadar bunu koruyacağız" ifadesini kullandı.
5.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de bir galibiyetten fazlası! Camia yeniden kenetlendi
Fenerbahçe'de bir galibiyetten fazlası! Camia yeniden kenetlendi Hatayspor’u yenerek zirve yarışında hata yapmayan Fenerbahçe’de ortaya konan futbol hem teknik heyeti hem de yönetimi sevindirdi. Sezon başındaki gibi tempolu oynayan sarı-lacivertliler kalan haftalar için üç puandan fazlasını elde etti.
4.03.2024 Fenerbahçe
Dev derbide Galatasaray, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti!
Dev derbide Galatasaray, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti! Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Dev derbide rakibini 1-0 mağlup eden Galatasaray 3 puanın sahibi oldu
3.03.2024 Futbol
Futbol dünyası derbiyi değerlendirdi! Ömer Üründül: Maçı 3 neticeli olarak görüyorum
Futbol dünyası derbiyi değerlendirdi! Ömer Üründül: Maçı 3 neticeli olarak görüyorum Süper Lig'de gözler Beşiktaş'la Galatasaray arasında oynanacak olan dev derbiye çevrilmiş durumda. Maç için heyecan giderek artarken futbol dünyasının önemli isimleri derbiyi Skorer'e değerlendirdi. Ömer Üründül'ün derbiyle ilgili yorumları dikkat çekti. İşte detaylar...
3.03.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Galatasaray'da Okan Buruk'tan kart uyarısı! 'Tansiyonu yüksek, sakin kalmalıyız'
ÖZEL | Galatasaray'da Okan Buruk'tan kart uyarısı! 'Tansiyonu yüksek, sakin kalmalıyız' Dolmabahçe’deki kötü istatistiği noktalamak isteyen Galatasaray'ın teknik patronu Okan Buruk, oyuncularından sakin kalmalarını istedi.
3.03.2024 Galatasaray
Okan Buruk'tan Beşiktaş derbisi sözleri: Biz bu değiliz
Okan Buruk'tan Beşiktaş derbisi sözleri: Biz bu değiliz UEFA Avrupa Ligi'nden sonra Ziraat Türkiye Kupası'na da havlu atan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Beşiktaş derbisi öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.
2.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ziraat Türkiye Kupası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.