SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Zühre’den sonbahara özel kombin önerileri

Zühre, 2018-19 sonbahar muhafazakar giyim modasına özel, doğadan ilham alarak hazırladığı tasarımlarla yaza yavaş yavaş veda ettiriyor. Tunikler, ikili takımlar, çantalar ve eşarplar ile bu sonbahar kendi tarzınızı ve ruhunuzu özgürce yansıtabileceğiniz kombinler oluşturabilirsiniz.

|

Soğuk havaların hissedilmesi ve sonbaharın gelişiyle beraber, kadınların mevsime uygun giyinme ve kombin yaratma telaşı da başlıyor. Zühre, muhafazakar stili tercih eden kadınları yeni sezonda da kombin derdine son verecek modellere imza atıyor. Zühre, sadelikten ödün vermeyenler için tunik ve ikili takımlar sunarken, kombin tamamlayıcı eşarp, çanta koleksiyonuyla kadınların kurtarıcısı oluyor.

İkili takımlar yine moda

Bu sezon da mevsimlikler, yerini ikili takımlara ve tuniklere bırakıyor. Zühre’nin sonbahar koleksiyonunda; ikili takım ve tuniklerin yanı sıra pardösü tercih eden kadınlar için de trençkot seçenekleri yer alıyor. Koleksiyonun ağırlıklı renkleri olarak öne çıkan toprak ve bej tonlar, pul ve taş detaylarıyla parıltılı formlara dönüşüyor.

Çantalar yenileniyor

Zühre, her stile hitap eden çanta modelleriyle, bu sezon çantalarınızı baştan aşağı yenilemeye hazır. Koleksiyonda altının ihtişamından yola çıkarak doreye, gümüşün ışıltısından ilham alarak lameye, asilliğin temsili olan siyaha ve canlı hissettiren pastel renklere yer veriliyor. Günlük kullanım için düşünülmüş büyük ebatlı omuz çantalar, tote ve kova çanta modelleri en çok tercih edilen modeller olarak öne çıkıyor. Klasik şıklığından vazgeçemeyenler içinse küçük ebatlı sedefli çanta modellerini tercih ederek, sonbahara iddialı bir giriş yapacak.

Her zevke uygun, özgün eşarp modelleri Zühre’de

Kadınların rengarenk seçenekler ile kombinlerinde şıklığı yakaladıkları eşarplar da sıcacık dokusuyla muhafazakar giyimin vazgeçilmez parçalarından biri. Kaliteli ve özgün çizgilerini tasarımlarına yansıtan Zühre’nin eşarp seçeneklerinin tamamı yumuşacık dokusuyla ön plana çıkıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.