Fenerbahçe Zurich cephesinden Frey için şaşırtan sözler

Zurich cephesinden Frey için şaşırtan sözler

24.08.2018 - 16:47 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin İsviçre temsilcisi Zurich'ten transferi Michael Frey, ülke basınında da büyük ilgi gördü. Frey'in transferinin kesinleşmesinin ardından Zurich'in teknik direktörü Magnin, sportif direktör Bickel ve başkan Canepa, konu hakkında kısa açıklamalarda bulundu.

Zurich cephesinden Frey için şaşırtan sözler

Zurich Teknik Direktörü Magnin, Frey'in son dönemdeki tavrından (Antrenmanlara katılmaması) hayal kırıklığı yaşadığını söylerken, başkan Canepa da Fenerbahçe'nin teklifinin arttığını dile getirdi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Magnin, Frey ile ilgili kısa bir açıklama yaparken ''Tabii ki iyi bir forvetimi kaybettim ama Frey'in bu süreçteki davranışları beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Takımın durumunu umursamadı ve düşüş yaşamamıza neden oldu'' şeklinde konuştu.

''BİZ İSTEDİĞİMİZ ALDIK, ŞANTAJ YAPMAYIZ''

Zurich Sportif Direktörü Thomas Bickel, İsviçre basınında Frey'in sözleşmesinde çıkış maddesi olduğu iddialarına yanıt verdi. Bickel, bu transferi bir başarı olarak değerlendirirken, serbest kalma maddesiyle ilgili ''Bu konuda duygularımızın önünde hareket etmemiz gerekiyor. Bence kulüp olarak istediğimizi başardık. Biz oyuncularımızla serbest kalma maddesi olan sözleşmeler yapmıyoruz. Bu bir bakıma oyuncu ve isteyen kulübe şantaj yapmak olur ki biz kulüp olarak böyle bir şeyin içine girmeyiz'' dedi.

Haberin Devamı

''FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ DEĞİŞİNCE ONAYLADIK''
Zurich Başkanı Ancillo Canepa da golcü oyuncu Frey ile ilgili basının sorularını kısa bir şekilde yanıtladı.
Ancillo Canepa'ya, bir basın mensubunun Frey'in transferine izin verilmeyeceği yönünde resmi siteden yaptıkları mesajı hatırlatması üzerine, ''Fenerbahçe, transfer şartlarında istediğimiz gibi değişikliğe gidince biz de bu ayrılığa onay verdik'' ifadelerini kullandı. (Sporx)