Dünya Angelina’ya FBI sorgusu

Angelina’ya FBI sorgusu

21.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

FBI, Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin boşanma nedeni olarak gösterilen şiddet iddialarını araştırmak için aileyle görüştü. Jolie’nin evinde gerçekleşen sorgu 3 saat sürdü

Angelina’ya FBI sorgusu

Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin boşanma nedeni olarak gösterilen, Pitt ve çiftin oğulları Maddox arasındaki tartışma hakkında FBI’ın aileyi sınava tabi tuttuğu ortaya çıktı.

Hollywood dünyasının ünlü çiftine yakın kaynakların ABD’li magazin sitesi TMZ’ye verdiği ifadelere göre, FBI ajanları, Jolie’yi kendi evinde üç saatten uzun bir süre boyunca sorguladı. Jolie’ye eşi Pitt ve oğlu arasında uçakta tam olarak ne yaşandığı soruldu.

Çift, Pitt’in eylül ayında gittikleri aile gezisinden dönerken uçakta sarhoş olup en büyük oğulları Maddox’a (15) karşı fiziksel şiddet uyguladığı iddiasıyla boşanma kararı almış ve evlerini ayırmışlardı. Pitt, kendisine yöneltilen iddiaları reddetmiş, çocuklarının velayeti konusunda adım atacağı yönünde sinyaller vermişti.

Haberin Devamı

Geçici anlaşma

2005’ten beri birliktelik yaşayan ve 2014’te de dünyaevine giren Pitt ve Jolie çiftinin çocuklarının velayeti de geçici bir anlaşma ile şimdilik Jolie’de kaldı.