Gündem Ankara'da "İsmail Altınışık" suç örgütüne büyük darbe

Ankara'da "İsmail Altınışık" suç örgütüne büyük darbe

18.01.2018 - 15:51 | Son Güncellenme:

Örgütün uyuşturucu madde bağımlısı lideri rezidansta yakalandı... 8 örgüt üyesi gözaltına alınmıştı

Ankarada İsmail Altınışık suç örgütüne büyük darbe

Ankara'da geçtiğimiz hafta düzenlenen operasyonla 8 örgüt üyesi gözaltına alınan "İsmail Altınışık" suç örgütünün firari lideri uyuşturucu madde bağımlısı İsmail Altınışık, Organize Şube'si ekiplerince saklandığı rezidansta yakalandı. Altınışık ifadesi alınmak üzere Ankara Emniyeti'ne getirildi.

Haberin Devamı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "İsmail Altınışık" isimli silahlı suç örgütü lideri ve üyesi olan 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı. Başsavcılığın talimatı üzerine harekete geçen Organize Suçlarla Mücadele Şube'si ekiplerince geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlar ile haklarında gözaltı kararı bulunan 8 şüpheli gözaltına alınmıştı. Örgütün lideri firari şüpheli İsmail Altınışık Organize Şube'si ekiplerince saklandığı rezidansa yapılan baskınla dün yakalandı.

Uyuşturucu madde bağımlısı

Ankara'nın Dikmen semtinde bulunan bir rezidansta yakalanan örgüt liderinin uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öğrenildi.

Korkudan şikayetçi olamamışlar

Diğer yandan Altınışık'ın ticari ilişkilerinden olan borçlarını ödemediği, zarara uğrayan vatandaşların da korktukları için şikayetçi olmadıkları kaydedildi. Yakalanmasının ardından gözaltına alınan şüpheli ifadesi alınmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haberin Devamı