Ekonomi Ankara’ya yeni rezidans oteli

Ankara’ya yeni rezidans oteli

17.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç Yapı ve Lejant Proje’nin Ankara Çukurambar’da birlikte hayata geçirdiği Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International’ın Residence Inn By Marriott markasıyla anlaşma sağlandı. Marriott, uzun dönem konaklama imkanı veren sistemi ilk kez Ankara’da hayata geçirecek.

Ankara’ya yeni rezidans oteli

110 üniteden oluşan otel için 25 yıllık anlaşma imzalandı. Otelin 2019’da açılacağını belirten Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, projenin toplam 1.4 milyar lira değere sahip olduğunu hatırlattı.

Haberin Devamı

Yüzde 40’ı satıldı

Mayıs 2017’de lansmanını yaptıkları projede bugün yüzde 40 satış rakamına ulaştıklarını belirten Nuhoğlu, “Pek çok araştırma gayrimenkul satın alımlarında yatırımcıyı cezbeden ve kararı aldıran en büyük etkenin ‘geri dönüş süreleri’ ve ‘kârlılık oranları’ olduğunu gösteriyor. Bunun üzerine eğilerek biz de SPK onaylı bir değerleme şirketinden Cubes Ankara’nın yatırım geri dönüş oranını analiz etmesini istedik. Türkiye’de ortalama amortisman süresi 16 yılken, Cubes Ankara özelinde bu süre 9 yıla düşüyor” dedi.

İmza töreninde otelin işletmesini kendilerinin yapacağını belirten Dalgıç GY Yönetim Kurulu Başkanı Durul Dalgıç, uzun dönem konaklama için tasarlanan bu sistem ile toplamda 110 odanın olacağı oteldeki her odanın suit konforunda özel olarak dizayn edildiğini söyledi.

Yazarlar