Editörün Seçtikleri Annelik öncesi çatlaklara karşı Mustela

Annelik öncesi çatlaklara karşı Mustela

13.02.2018 - 12:02 | Son Güncellenme:

Mustela, bebek beklediğinizi öğrendiğiniz andan itibaren kullanıma uygun farklı formatta 2 çatlak öncesi ürün sunuyor.

Annelik öncesi çatlaklara karşı Mustela

Anneliğe hazırlık döneminde hormonsal değişikliklere ve kilo alımına bağlı olarak ciltte çatlaklar oluşabilir. Başlarda küçük ve pembe renkli çatlaklar gitgide belirginleşerek cilt üzerinde sedefli beyaz renkli izler oluşturur.

Haberin Devamı

Annelik döneminin ilk gününden itibaren, her gün cildinizi doğal kökenli içeriklerden oluşan, hipoalerjenik çatlak önleyici ürünler ile nemlendirmek cildin esneklik kazanmasına yardımcı olur ve çatlak oluşumunu engeller.

Mustela Çatlak Ürünleri ile Vücudunuzu Koruyun

60 yılı aşkın süredir annelik ve çocuk bakımı alanlarında sürekli araştırmalar yapan Mustela, bebek beklediğinizi öğrendiğiniz andan itibaren kullanıma uygun farklı formatta 2 çatlak öncesi ürün sunuyor.

Mustela Çatlak Öncesi Kremi, patentli aktif içerik Avokado Peptidleri sayesinde ciltteki gerginlik hissini azaltır, cilt elastikiyetini destekler ve cildin yumuşamasını ve rahatlamasını sağlar. Mustela Çatlak Öncesi Yağı ise, patentli doğal aktif içerik Lupeol® sayesinde çatlakları tetikleyen faktörlere karşı cildin dayanıklılığının artmasına yardımcı olur. Her 2 ürün de zengin yapısı sayesinde kolayca ve hızlı bir şekilde emilir, düzenli kullanım ile çatlakları tetikleyen faktörlere karşı cildin dayanıklılığını artırır.

Yazarlar