Gündem Annesini öldürüp kendi canına kıydı

Annesini öldürüp kendi canına kıydı

30.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Gültepe mahallesinde yaşayan şizofreni hastası Abdullah Genişol(24) ile annesi Şennur Genişol(45) arasında önceki akşam iki katlı evlerinin alt katında tartışma çıktı.

Annesini öldürüp  kendi canına kıydı

Tartışma sırasında Abdullah Genişol, eline geçirdiği keserle annesi Şennur’un başına vurdu. Şizofren hastası genç, daha sonra kanlar içerisinde yere yığılan annesini bıçaklayarak öldürdü.
Balkondan kaçtı
Cinayetin ardından Abdullah Genişol, sokakta arkadaşlarıyla birlikte olan 15 yaşındaki kardeşi Muhammet’i arayıp, acilen eve gelmesini istedi. Genişol, olan bitenden habersiz eve gelen Muhammet’e de keserle saldırdı. Başına aldığı darbeyle yaralanan lise öğrencisi, ağabeyinin kolunu ısırıp elinden kurtuldu, balkondan atlayıp komşularından yardım istedi.
Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bu sırada Abdullah Genişol, kendisini asarak yaşamına son verdi. Olay yerine ulaşan ekipler, kapıyı kırıp içeri girdiklerinde, alt katta Şennur Genişol’un, üst katta ise oğlu Abdullah’ın cesediyle karşılaştı. Anne oğulun cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Muhammet Genişol ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.