Gündem Son dakika: Antalya'da dev Bylock operasyonu! Çok sayıda gözaltı var...

Son dakika: Antalya'da dev Bylock operasyonu! Çok sayıda gözaltı var...

23.11.2017 - 11:10 | Son Güncellenme:

Antalya'da bylock kullanıcısı olduğu belirlenen 99 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Aralarında doktor ve avukatların da olduğu 76 kişi gözaltına alındı.

Son dakika: Antalyada dev Bylock operasyonu Çok sayıda gözaltı var...

Antalya'da, FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 'silahlı terör örgütü üyesi olmak ve silahlı terör örgütüne üye olma' suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan 99 şüpheliden 76'sı gözaltına alındı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nda yürütülen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında, örgüt mensuplarının kullandığı kriptolu haberleşme programı 'Bylock' kullanıcılarının deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmada, program kullandığı tespit edilen 99 şüpheli hakkında soruşturma yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bugün sabah saatlerinde İl merkezinde 102 adreste gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 76 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan 23 şüphelinin de yakalanması için çalışmalar sürüyor.