Antalya Antalya'da Midibüs Kazası: 6 Yaralı

Antalya'da Midibüs Kazası: 6 Yaralı

21.08.2017 - 11:10 | Son Güncellenme:

.

Antalyada Midibüs Kazası: 6 Yaralı

Antalya’da turistleri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 2’si çocuk 6 turist yaralandı.
Kaza, Antalya’nın Kemer-Antalya Karayolu üzerinde saat 09.30 sıralarında Büyükçaltıcak mevkii tünel çıkışında meydana geldi. Kemer’de 5 yıldızlı bir otelden içerisinde çocuklarında olduğu İran, Rus ve Türk 26 turisti alarak şehir merkezine gitmekte olan Erhan Çiftçi idaresindeki 07 EEJ 91 plakalı midibüs yağan yağmurdan dolayı ıslanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek yan yattı. Kazada hafif yaralanan şoför Erhan Çiftçi ve kazayı görenler durumu hemen polis, 112 sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verdi. Şoför Erhan Çiftçi, hafif yaralılar ve kazayı görenler ekipler gelene kadar yaralıları hem midibüs içerisinden çıkarmaya çalıştı hem de ilk müdahaleyi yaptı. Kaza yerine gelen ekipler, trafik kontrolünü sağladıktan sonra yaralılara 112 sağlık görevlileri ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.
Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından bazı yolcular ayakta tedavi edilirken, yaralılar ambulanslarla bölgedeki çeşitli hastanelere gönderildi. Yaralılardan 2’sinin çocuk olduğu öğrenilirken, midibüs şoförü durumunun iyi olduğunu belirterek tedaviyi kabul etmedi.
Midibüs içerisinde yaralanan bir kadın ambulansla hastaneye götürülecekken, ön koltuğa oturan hafif yaralı bir yolcu ise, kazanın etkisiyle ambulans şoförüne “Ağabey lütfen dikkatli gidelim” dedi.