Antalya Antalyaspor Hentbol Takımı'na Sponsor

Antalyaspor Hentbol Takımı'na Sponsor

22.11.2018 - 12:14 | Son Güncellenme:

Kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk: "(Sponsor firma) Hentbol takımımızın isim ve forma sponsorluğuna 5 yıllığına, yıllık 500 bin liradan olmak üzere katkıda bulunacaklar"

Antalyaspor Hentbol Takımına Sponsor

ANTALYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor için isim ve forma sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Haberin Devamı

Kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen törende, kulüp tarihinde ilk defa amatör bir spor branşı için sponsorluk anlaşması imzaladıklarını belirtti.

Sponsor CIP Travel seyahat acentası sahibi Halil Tayfur'un yakın dostları olduğunu aktaran Öztürk, "Hentbol takımımızın isim ve forma sponsorluğuna 5 yıllığına, yıllık 500 bin liradan olmak üzere katkıda bulunacaklar. Bunlar amatör sporlarda uygulamak istediğimiz bir tarz. Bundan sonra diğer branşlarda da uygulamak istiyoruz. İnşallah basketbol branşında da bu gibi, hatta daha büyük sponsorluklarla Antalya'dan Antalyaspor'a destek olabilecek turizm, sanayi şirketi bekliyoruz." diye konuştu.

Halil Tayfur da Antalyaspor'a katkıda bulunmak istediklerini ifade etti.

Haberin Devamı

Yakından tanıdığı Ali Şafak Öztürk'ün kulüple ilgili düşünce ve vizyonunu tamamen desteklediklerini anlatan Tayfur, "Elimizden geleni yapmaya, yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

İmzalanan sözleşmeyle hentbol takımının adının "CIP Travel Antalyaspor" olarak değiştirildiği bildirildi.

Yazarlar