Ankara Antalyaspor'un Yeni Yönetimi Haftalık Toplantısını Yaptı

Antalyaspor'un Yeni Yönetimi Haftalık Toplantısını Yaptı

17.01.2018 - 14:10 | Son Güncellenme:

.

Antalyasporun Yeni Yönetimi Haftalık Toplantısını Yaptı

ANTALYA (AA) - Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun haftalık toplantısını yaptığı bildirildi.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, yönetim kurulu üyeleri toplantı öncesinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'yla tanıştı ve ardından da doğum gününü kutladı.

Düzenlenen yönetim kurulunda alınan kararlar hakkında açıklamalarda bulunan basın sözcüsü Cumhur Arıcı, toplantıda teknik direktör Hamzaoğlu'ndan takım oyuncularının durumu hakkında bilgi aldıklarını belirtti.

Taraftarların desteğiyle hem ekonomik hem de sportif anlamda zor bir süreçten geçen takımın, en kısa sürede hak ettiği başarıyı yakalayacağından emin olduklarını vurgulayan Arıcı, "Bu süreçte takımımızı hep desteklemeye devam eden taraftarımıza, bir kez daha teşekkür ediyor ve destek vermeye devam etmelerini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yönetim kurulu toplantısının, yoğun bir katılımla gerçekleştiğini belirten Arıcı, geçmiş dönemlerde kulübe yönetici olarak emeği geçmiş ya da tribün, forma gibi sponsorluklarla Antalyaspor'a katkı verenleri ziyaret ederek, tribüne davet etme kararı aldıklarını bildirdi.

Arıcı, bu yıl sponsorluk anlaşması imzalamadıklarını, ancak takımla bütünleşen Adopen, Ceysu, Yüksel Tohum ve Rixos tribünlerinin yine aynı isimlerle adlandırılmasına yönetim kurulunda oy birliğiyle karar aldıklarını kaydetti.