Gündem AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF final sınavı soruları ve cevapları...

AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF final sınavı soruları ve cevapları...

13.01.2018 - 10:55 | Son Güncellenme:

AÖF final sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman duyurulacak? Sorularının yanıtları gündemde merakla araştırılmaya başlandı. Dün gerçekleşen ve bugün de devam edecek olan AÖF final sınavı için öğrenciler heyecan içinde ter döküyor. İşte detaylar...

AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak AÖF final sınavı soruları ve cevapları...

Bugün başlayan AÖF final sınavlarına giren öğrenciler, sınav sonrası AÖF soruları ve cevapları yayınlandı mı arayışına geçti. AÖF sınav soruları ve cevaplarını merak eden öğrenciler, AÖF final sınavlarının sonuçlarının da ne zaman açıklanacağını merak ediyor. AÖF sınav sonuçları için sabırsızlanan öğrencilere cevap...

Haberin Devamı

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI? (13 OCAK 2018)

13 Ocak 2018 Cumartesi, yani bugün gerçekleştirilen AÖF final sınavlarının soruları ve cevapları henüz yayınlanmadı. AÖF final sınavlarının soruları ve cevapları yayınlandığında haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

SINAV SORULARINA NEREDEN ULAŞILIR?

Çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına ANADOLUM eKampüs Sisteminden erişebilirsiniz.

https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak derslerim üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF FİNAL SINAVLARININ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

13 Ocak 2018 Cumartesi, yani bugün gerçekleştirilen AÖF final sınavlarının sonuçları öğrenciler tarafından merakla araştırılıyor. AÖF final sınavları sonuçlarının açıklanacağına dair net bir tarih olmayıp, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfasından açıklanacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

SINAV SONUÇ İTİRAZI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.