Gündem AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 13-14 Ocak AÖF final sınav sonuçları sorgula...

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 13-14 Ocak AÖF final sınav sonuçları sorgula...

18.01.2018 - 10:59 | Son Güncellenme:

AÖF final sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri 13-14 Ocak tarihlerinde düzenlenen final sınavlarının sonuçlarını merak etmeye başladı. İşte AÖF güz dönemi final sonuçlarına dair bilgiler...

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 13-14 Ocak AÖF final sınav sonuçları sorgula...

AÖF final sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı öğrenciler tarafından oldukça merak ediliyor. Milyonlarca öğrenci 13-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen AÖF final sonuçlarını bekliyorlar. İşte AÖF güz dönem sonu sınavlarına ilişkin ayrıntılar...

Haberin Devamı

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI

AÖF soruları ve cevapları geçtiğimiz dönemlerde olduğunu gibi sınavların sona ermesinin ardından erişime açıldı. Adaylar AÖF sorularına ve cevaplarına sisteme öğrenci girişi yaprak 'Anadolum eKampüs' üzerinden çıkmış sınav soruları linkine tıklayarak ulaşabiliyorlar.

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİNE GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları ise sınavların sona ermesinin ardından on beş günlük süre içerisinde sorgulamaya açılıyor. Sınav sonuçları sisteme öğrenci girişi yaparak sorgulanabilecek.

SINAV SONUÇ İTİRAZI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.